Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Gata, am urcat pozicile. Lorena, eu stiu ca surecheck nu face NICIODATA linie de uscare, daca vreodata imi apare o a doua linie pe SC dupa 20-30 minute, fac tumbe de fericire. Sunt dezamagita si nu mai iau niciodata testul "compact". La Bob am avut un clearblue digital care mi-a aratat asa de frumos Pregnant, a fost de vis atunci

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Si cine doreste una bucata bebe ...? Of mai fetelor grea mai e asteptarea asta, greu mai stau si cu rabdarea. Am zis ca o sa incerc sa-mi tin mintea cat mai ocupata ca sa nu ma mai gandesc la bebe. Cateodata simt ca o iau razna

Luptam in continuare pt visul nostru si Dumnezeu ne va rasplati rabdarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Imi trece mie starea asta, dar ma mai apuca cateodata. bafta la toate!

Luptam in continuare pt visul nostru si Dumnezeu ne va rasplati rabdarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bob eu in locul tas as baga la super urgenta un beta hcg

eu zic ca esti gravi

poate nu detecteaza la tine ceva in timp util

aaaa si mai e ceva....tu sigur ai beta mica?
cand ti-ai facut ultima data o beta?
ca ea mai poate creste si in alte afectiuni sau cazuri...e suficient sa aiba valoare de 10-15 si asa apar liniile de usccare

eu am o cunostiinta care era insarcinata in 11 sapt si test negativ

tin pumnii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

katy, capul sus

uite cine pe cine incurajaza

oricum o sa vina si la noi bebe

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Nu bag niciun beta acum ! POATE fac un surecheck duminica...atat e tot ce ii permit acestul plod nesuferit! Deci daca as fi gravi acum, desi ma bat cu oricine imi spune ca-s fi , dupa ce nasc, iau copilul si-i trag o mama de bataieeeeee!!!!

Lorena, sa stii ca am citit pe net despre clearblue si cica DA, face linie de uscare, de aia sunt eu asa convinsa ca e negativ
Pana acum, in lunile negative aveam beta standard 1.2 <. La Bob cred ca aveam beta grasa, ca mi s-a pozitivat un surecheck in z31, cu pipi diluat, dupa amiaza. Si stiu ca SC e cel mai greu de convins test.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

eu as face acum in situatia ta

macar stii o treaba

oricum din cate am inteles esti in intarziere....
ce sa mai astepti

hai ca tin pumnii
scot si niste motate ca stiu pe vremea fetelor de acum vreu an jumate ca nu era capitol fara motate si la 2-3 captole erau dedicatii

HAI BOB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bob, poti sa ma bati si pe mine dar eu am avut asemena linii la teste in sarcina...incerc sa fac poze si sa le pun, dar nu stiu daca se va vedea ceva ca aparatul meu e amarat si nu surprinde asemenea detalii. Sunt sanse sa pui copilul pe genunchi si il bati la fund.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Si io vreau parola pliiiiiz
Pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Nu nu nu... deci de dimineata la 6.30 ok, recunosc ca nu era super lumina cand ma holbam in test la geam...dar totusi, nu am vazut decat o linie pacatoasa. 10 minute l-am pazit si apoi l-am aruncat in dulap. Nu e vorba ca ma alint si vreau sa-mi ziceti voi ca e bebe si sunt eu zapacita. Doar ca increderea mea e sublima, dar lipseste cu desavarsire, impreuna cu ORICE simptom.
Lorena, nu sunt in intarziere, sunt z29 (desi anul asta am avut 2 CM de 28 zile).

Alex, nici eu nu am un aparat stralucit, am reusit sa gasesc optiunea macro si sa scot pozele astea. Dar ele sunt mai vizibile, in sensul ca nu trebuie sa ma strofoc, sa sucesc testul sa le vad, sunt "la liber".

Te , Bob !

Mergi la inceput