Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Pai de ce sa te iert, Lore? M-ai emotionat, nu-i nimic rau in asta. Am avut 2 interviuri: unul a fost ok si am mers mai departe, pt interviul final astept raspuns...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonata

Betercy, pana la urma ce ai facut? Ai scapat de acel lichid? S-a stabilit de unde provenea? cam cate zile te-au mai lasat "sa-ti vezi de cap", adica nu s-a intervenit pentru chiuretaj, pentru ca inteleg ca nu ai ajuns la chiuretaj.
Sper din tot sufletul sa se elimine de la sine tot ce a mai ramas pe acolo, iar B-HCG-ul sa fie foarte mic, in scadere.

Lichidul cred vine din trompa/e.La mine s-a dus in cea mai mare parte, mai simt din cand in cand putina jena dar nimic care sa ma faca sa iau medicamete contra durerii, de exemplu. Vinerea trecuta, inainte sa-mi dea Metrotrexatul, aveam HCG-ul ~2600 iar marti a fost 300. Se duce in jos rapid si asta i-a bucurat pe cei de la cabinetul doctorului, nu se gandesc la chiuretaj. Vineri o sa repet HCG-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Lorena, imi pare rau ca ai trecut prin atat de multe! Nu stiu daca te ajuta dar, din experienta mea, necazurile vin si trec. Mi s-a intamplat de multe ori sa cred ca e sfarsitul lumii dar nu a fost asa. :) Ai grija de tine si de sotul tau. Impreuna o sa gasiti puterea sa treceti peste toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata, am facut o barza, dar stiti voi cum sunt berzele, e negativ. Eu n-am nicio linie de uscare la el... E una singura clara ca lumina zilei. Acum sunt stresata ca n-am tampoane, sper sa nu ma pocneasca rusii aiurea. Sunt ziua 26, oare mam grabit? Of... Incep sa ma deprim. De fapt sunt deja foarte deprimata. Si eu aveam mari sperante. Lore imi pare rau de spotting, of, cat o sa ne chinuim fetelor? Cat? Fac o pauza. M-a apucat. O furie pe tot, o furie mare, ce vreau? Mai vreau si eu un bebe, atat... Lasa sa faca copii alea de ii omoara sau ii chinuie, poate asa trebuie, ce stiu eu???
Of si aseara am ajuns cu Eva la doctor, a facut urticarie, de la ce nu stiu...
Hai va pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata tuturor.
Ylari, nu va descurajati.
Asa cum zicea cineva aici mai devreme ca bebe vine cand vrea EL nu cand vrem NOI. Asa ca rabdam si noi, ca poate nu e momentul.
Fiecare lucru are timpul lui.
Nu va pierdeti speranta dragele mele.
Va pe toate.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa.

P.S. Eu am plecat de la jobul chinuitor for me, si ma simt atat de usurata si free.
"Demisia" de la job s-a intamplat fara sa planuiesc eu(desi vroiam sa plec dar inca nu gaseam momentul potrivit sa-i zic sefei ca nu mai pot sta la ea), si uite ca s-a intamplat fara sa planuiesc eu chiar de ieri--inseamna ca asa a vrut Dumnezeu sa plec de acolo chiar de ieri si sa ma duc la celalalt job unde mi s-a oferit tot ieri(o alta surpriza for me).
Incet incet lucrurile din viata se aseaza spre bine. Si fara sa le "conduc" eu.
Asa si cu proiectul bebe.
Aveti credinta. Rabdare. Bucurati-va de viata si relaxati-va. Iubiti-va fara sa va mai ganditi la bebe(gen "acuma trebuie sa fie"). Concetrati-va gandurile in alte aspecte ale vietii

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!
Raportez una bucata clearblue negativ. Si la 14 zile dpo, sunt sigura ca nu e facut devreme. Sunt suparata si trista, am ajuns deja la birou si ma bag sa lucrez, sper sa ma pot concentra si sa uit de linia aia sinistrata. aaa, de ce nu mi-ati zis si mie ca la clearblue (ala "strip") sunt doua ferestre de linii, si pe-o parte si pe alta? ca ma uitam la una singura (dupa ce-am studiat bine pliantul, am vazut ca ma uitam corect) si dedesubt mai era o ferestruica. Oricum, amandoua aveau cate o singura linie si m-am holbat la el de la 3 minute pana la 11, ca sa nu ratez ceva
Acum principala mea grija e sa vina Cm repede, daca astept iar 35-40 zile, ma
Offfffffffffffffffffffffffffffff

Ahhh, acum am vazut ce data e. LA MULTI ANI tuturor MARIILOR !

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonata spune:

Ce bine Bettercy ca ia scapat de chiuretaj! Eu inca astept rezultatele la prima B-HCG, nu inteleg de ce dureaza atat, mai ales ca cei de la laborator au fost anuntati ca este o urgenta. Mi-au zis ca doua zile lucratoare dureaza. Parca fetele de aici aflau mai repede rezultatele, sau mi se parea mie. Deci se poate scapa de lichid fara vreo interventie.
Mai mai linistit Bettercy! Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! tuturor Mariilor.
Fetele cu test negativ stiti voi pana nu vin rusii mai sunt sanse de bebe asa ca va tin pumnii in continuare.

Luptam in continuare pt visul nostru si Dumnezeu ne va rasplati rabdarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, girls!
Raportez una bucata clearblue negativ. Si la 14 zile dpo, sunt sigura ca nu e facut devreme. Sunt suparata si trista, am ajuns deja la birou si ma bag sa lucrez, sper sa ma pot concentra si sa uit de linia aia sinistrata. aaa, de ce nu mi-ati zis si mie ca la clearblue (ala "strip") sunt doua ferestre de linii, si pe-o parte si pe alta? ca ma uitam la una singura (dupa ce-am studiat bine pliantul, am vazut ca ma uitam corect) si dedesubt mai era o ferestruica. Oricum, amandoua aveau cate o singura linie si m-am holbat la el de la 3 minute pana la 11, ca sa nu ratez ceva
Acum principala mea grija e sa vina Cm repede, daca astept iar 35-40 zile, ma
Offfffffffffffffffffffffffffffff

Ahhh, acum am vazut ce data e. LA MULTI ANI tuturor MARIILOR !

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

eu la Maria cu test barza pozitiv si test de sange la fel aveam clear blue negativ ,asa ca nu dispera si repeta peste 2 zile.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput