Help ! Vergeturi proeminente dupa nastere
Raspunsuri - Pagina 2
patryss_88 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi off topic 1: vad ca esti din arad??unde ai nascut?? off topic2 chiar duminica am fost pe strand la arad mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Da , sunt din Arad , si am nascut la Matern ... asa cum ziceam mai devreme, data viitoare o sa ma gandesc de 2 ori daca mai nasc acolo ....hmmm
O ..straaaaand !! De cand nu am mai pus piciorul pe strandul nostru drag .. Nu am mai avut cand de cand s-a nascut Luca mic , dar anul viitor cred ca voi merge in fiecare zi sa ma satur de plaja si relaxare..
Doar ca mai nou pe Strand nu mai e relaxare, e multa lume, si nebunii au ingradit ca sa fie si mai putin loc
monica70 spune:
citat din mesajul lui patryss_88 Acestea se datoreaza celor 2o kg pe care le-am pus in sarcina . Sunt inca tanara ( 22 de ani ) si nu as vrea sa raman asa... |
Si eu am pus cate 20 kg la ambele sarcini si n-am nici urma de vergeturi ,chit ca am nascut la 36,respectiv 39 ani.Si desi la ambele am pus 20 kg,am ajuns rapid la greutatea initiala fara sa fac nimic.
Conteaza calitatea pielii cred,nu ce si cata crema folosesti.La fetita m-am dat si eu un pic cu crema pe burta,dar la baiat mai defel - si el a avut 4,100 kg,nu 3200 ca sora-sa.
Patryss legat de ce sa faci,din cate stiu nu prea ai ce decat sa porti o vreme costume de baie intregi,pana se estompeaza.Peste o vreme nu se vor mai vedea asa tare.
PS Mie imi place pe strand in Arad,mai ales in zona de copii nou renovata,va fi super si pentru voi,o sa vezi.
Iar la matern a fost super ok,ce-i drept am avut si norocul sa nasc de ambele dati rapid si foarte usor.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
gabitza2005 spune:
Nu am solutii pentru problema ta dar vroiam sa-ti zic ca important este tipul de piele.
In timpul sarcinii luasem deja 25Kg in 7 luni (dupa nu m-am mai urcat pe cantar), nu mi-am dat cu creme (habar nu aveam de cremele speciale - abia dupa sarcina am aflat) si aveam 27 de ani. Dupa nastere (naturala) se minunau si asistentele cum de nu am vergeturi sau " pliuri" (nu stiu ce sunt alea) singurul lucru deosebit este ca de a doua zi mi s-a lua un rand de piele de pe burta. Asa ca nu te invinovati pentru ca ai luat multe kg in sarcina.
Important este ca ai o minunatie de copil si sunteti amandoi sanatosi. In timp toate aceste semne se vor estompa si pana la urma exista tot tipul costume intregi la moda.
Multa sanatate tie si puiutului .
patryss_88 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica70
Si eu am pus cate 20 kg la ambele sarcini si n-am nici urma de vergeturi ,chit ca am nascut la 36,respectiv 39 ani.Si desi la ambele am pus 20 kg,am ajuns rapid la greutatea initiala fara sa fac nimic. Conteaza calitatea pielii cred,nu ce si cata crema folosesti.La fetita m-am dat si eu un pic cu crema pe burta,dar la baiat mai defel - si el a avut 4,100 kg,nu 3200 ca sora-sa. Patryss legat de ce sa faci,din cate stiu nu prea ai ce decat sa porti o vreme costume de baie intregi,pana se estompeaza.Peste o vreme nu se vor mai vedea asa tare. PS Mie imi place pe strand in Arad,mai ales in zona de copii nou renovata,va fi super si pentru voi,o sa vezi. Iar la matern a fost super ok,ce-i drept am avut si norocul sa nasc de ambele dati rapid si foarte usor. MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" |
La anu' o sa batem strandurile toata ziua
Imi amintesc ca am avut in ultimele sapt de sarcina niste mancarimi de imi venea sa imi iau jos pielea de pe burta
Felicitari pentru kg date jos... eu mai am inca 10 de dat ... offf..
patryss_88 spune:
citat din mesajul lui gabitza2005 Nu am solutii pentru problema ta dar vroiam sa-ti zic ca important este tipul de piele. In timpul sarcinii luasem deja 25Kg in 7 luni (dupa nu m-am mai urcat pe cantar), nu mi-am dat cu creme (habar nu aveam de cremele speciale - abia dupa sarcina am aflat) si aveam 27 de ani. Dupa nastere (naturala) se minunau si asistentele cum de nu am vergeturi sau " pliuri" (nu stiu ce sunt alea) singurul lucru deosebit este ca de a doua zi mi s-a lua un rand de piele de pe burta. Asa ca nu te invinovati pentru ca ai luat multe kg in sarcina. Important este ca ai o minunatie de copil si sunteti amandoi sanatosi. In timp toate aceste semne se vor estompa si pana la urma exista tot tipul costume intregi la moda. Multa sanatate tie si puiutului . |
Merci mult de incurajari..
Intr-adevar cand il privesc pe Luca uit de vergeturi , de burta , de kg in plus ...
Suntem mame, si asta e cel mai minunat lucru de pe Pamant
bb_yasmi spune:
normal, ca, conteaza calitatea pielii.... dar chiar daca e de "proasta" calitate cu un nr mic de kg cu siguranta nu se ajunge la "rupturi" de piele .parerea mea,.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
A_driana spune:
si eu am pus 18 kg in sarcina si sunt plina de vergeturi pe solduri, fund si sub sani...au fost rosii si urate la inceput, acum s-au facut albe....conteaza pielea, poti sa te faci cu cele mai scumpe creme ca tot degeaba...
mama mea, dupa 2 sarcini, cu amandoi a pus kg deloc putine, nu are nici macar o vergetura....iar eu sunt plina
aste este, nu zic ca-mi plac, dar nici nu-mi pasa de ele...
si eu am zis ca vara asta imi cumpar costum de baie intreg, sotul a zis sa nu-mi cumpar, sunt tanara si arat bine, nu-mi trebuie mie costum intreg
pt copilasul pe care il am puteam sa fiu toata vergeturi ca nu-mi pasa, suntem amandoi sanatosi si asta ma intereseaza...
Adriana, mamica pufarinului David
patryss_88 spune:
citat din mesajul lui A_driana si eu am pus 18 kg in sarcina si sunt plina de vergeturi pe solduri, fund si sub sani...au fost rosii si urate la inceput, acum s-au facut albe....conteaza pielea, poti sa te faci cu cele mai scumpe creme ca tot degeaba... mama mea, dupa 2 sarcini, cu amandoi a pus kg deloc putine, nu are nici macar o vergetura....iar eu sunt plina aste este, nu zic ca-mi plac, dar nici nu-mi pasa de ele... si eu am zis ca vara asta imi cumpar costum de baie intreg, sotul a zis sa nu-mi cumpar, sunt tanara si arat bine, nu-mi trebuie mie costum intreg pt copilasul pe care il am puteam sa fiu toata vergeturi ca nu-mi pasa, suntem amandoi sanatosi si asta ma intereseaza... Adriana, mamica pufarinului David |
Asta imi tot repeta si mie sotul , ca nu conteaza vergeturile si alte cele, noi sa fim sanatosi . Si are mare mare dreptate , dar imi amintesc o faza hazlie ( si nu prea ): Eram la plaja vara asta la padure, si am indraznit sa-mi infrunt frustrarile si sa iau costum din 2 piese.. nicun stres ...hopa !! chiar nu ma deranja deloc !! Pana cand un baietel cu mamica trec pe langa noi si baietelul in gura mare : Mami !! Mami !! Uite ce taieturi are tanti pe burta !!!
Maica-sa saraca nu stia cum sa se scuze, se rosise toata toata ! La care eu ... ce sa mai zic? Asta e neica realitatea si basta !!!
Cum zici , noi sa fim sanatosi, ca de restu' se ocupa natura
Pupici