Strumfi&prichindei iul-aug2011(3)SANATATE GABRIEL!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

am uitata sa ma laud azi am probat toate perechile de blugi/pantaloni dinainte de sarcina ...intru in toate !! chiar aveam o problema cu asta , eram ferm convinsa ca am sa arunc cel putin jumatate din ei

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Fac astia de la dc ce fac...si ne mai baga o reclama galagioasa!! sa tresare copilu nu alta

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

intram si noi la raport ....am urlattt de la 16.30 la 18.30 aproape fara incetare ,cand mi-am zis o ultima incercare afara cu noi...nici nu am coborat bine scarile si a adormit , a apapat la 19.30 si inca dormim

Mie-mi face constant figura asta, de vreo cateva zile, de m-a capiat !!! De-aia nu mai apuc nici sa ma duc la baie sau sa mananc, daramite sa intru pe forum

Asta inseamna ca se cere leganata !!!

Pacat ca nu pot s-o scot in parc tot timpul ...

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Mihahegarty,Maya are 60cm si 3,200grame!Intradevar eu tin regim,nu mananc ructe si legume crude,evit tocaturile si vad ca dau rezultate,nu avem colici deloc,sa speram ca o tinem tot asa!O seara placuta !mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Salut,

Wow, vad ca deja toata lumea se plange de bebeii plangaciosi. Pai si al meu, la ale lui 14 zile, azi iar a plans continuu de la ora 14 pana la ora 21. Efectiv nu stiu ce are. Vrea san tot timpul, adoarme profund, il mut in patut, si in 10 minute incepe iarasi showul. Culmea ca azi noapte a dormit foarte bine: 3 ore, papa 1,5 ore, si iarasi la somn. Ma gandesc ca daca ar fi colicii, ar trebui sa planga noaptea si sa doarma ziua, nu?
Azi am mancat cu el in brate. Sunt deja musafir la masa, noroc ca este Razvan acasa caci altfel nu stiu ce m-as fi facut.

Ah, si azi noapte a facut o figura... de la ora 21 pana la ora 6 dimineata nu a facut pipi si nici caca deloc! La ora 6 stateam pe net sa citesc despre deshidratare. Dr a zis sa-i dam cateva lingurite de ceai baby calm cand se mai intampla asa.
Cu caca mai face asa... cateva ore bune niciun scaun, si apoi intr-o ora vreo trei sanatoase!

De dimineata ne-a vizitat si pediatrul si ne-a felicitat pentru ca isi tine deja capul.
De maine incepem si noi cu vigantolul. Intrebare: voi il dati direct sau amestecat cu putin lapte?

Mai aveam o problema cu un ochi care curge inca din maternitate - avem de pus picaturi 5 zile. Si criza genitala care nu a trecut: are tzatzicile putin umflate. Trebuie sa-i punem comprese cu rivanol legate cu fasa.

In rest.... ce ar mai fi de spus? Ne iubim si dragalim cand putem.

Toata stima pentru fetele cu 2 si 3 copii! Nu stiu cum va organizati, nu stiu cum reusiti.

Anaemi, sa-ti fie de bine noua freza.
Adra, am vrut de ieri sa=ti spun ca poza este absolut minunata!
MihaH, m-a amuzat f tare patzania ta de acum cateva zile.
Ireth, la fel, zici ca aveai caca peste tot?

Tin pumnii pentru micutii care urmeaza sa faca vaccinul!

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

intram si noi la raport ....am urlattt de la 16.30 la 18.30 aproape fara incetare ,cand mi-am zis o ultima incercare afara cu noi...nici nu am coborat bine scarile si a adormit , a apapat la 19.30 si inca dormim

Mie-mi face constant figura asta, de vreo cateva zile, de m-a capiat !!! De-aia nu mai apuc nici sa ma duc la baie sau sa mananc, daramite sa intru pe forum

Asta inseamna ca se cere leganata !!!

Pacat ca nu pot s-o scot in parc tot timpul ...

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

offf si la noi este ceva zilnic....de vreo saptamana si ceva ...
mi-e teama de noaptea asta , doarme deja de 3 ore si ea era treaza la 2 ore maxim de somn...parca vad ca stam ca liliecii la noapte .
florina felicitari pentru bebe!! vigantolul direct in gurita cate picaturi ti-a zis dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

suntem atat de agitati sapt asta ... ceva de speriat, atatea de facut si timp ioc . alexutzu plange in fiecare seara la san, urla mai bine spus, de 2 zile nici kk nu mai face,acum bea lapte praf in fiecare seara sunt trista, obosita, socrii sunt aici, maine incepe sa se umple casa peste zi, vin musafirii, nu dorm la noi dar vor sta toata ziua aici ... trebuie mancare, curatenie si de toate si se simte in lapte. maine ma apuc de galactogil, sper sa o scot la capat sapt asta, apoi cand ne linistim sa revenim la san exclusiv. sper. logic ca am luat-o razna si cu fumatul ... si toate se aduna si alex e cel ce sufera ... din cauza mea si a noastra [:((]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Laura, banuiesc ca aveti atat agitatie pentru botez? Mai, tu trebuie sa te detasezi putin de toata nebunia asta. Altfel, asa cum chiar tu constati, Alex te simte si iti preia toata agitatia. Ia-o concret: ce sarcini ti-ai stabilit pentru saptamana asta? Le poti indeplini?
Daca da, rezuma-te la ele si atat. Detaseaza-te de socrii sau de musafiri. Musafiri care vin pot fi intretinuti de socri. Tu concentreaza-te pe copii si pe odihna ta in putinul timp liber.
Nu o sa te poti detasa instant luni, cand saptamana s-a terminat. O sa tot acumulezi oboseala si frustrare. Asadar: incearca sa te relaxezi. Tu esti acum lauza, ai nevoie de odihna fizica si mentala, si mai mult, esti mama pentru cei doi copii care au nevoie ca tu sa fii prezenta complet pentru ei.

parerea mea

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

suntem atat de agitati sapt asta ... ceva de speriat, atatea de facut si timp ioc . alexutzu plange in fiecare seara la san, urla mai bine spus, de 2 zile nici kk nu mai face,acum bea lapte praf in fiecare seara sunt trista, obosita, socrii sunt aici, maine incepe sa se umple casa peste zi, vin musafirii, nu dorm la noi dar vor sta toata ziua aici ... trebuie mancare, curatenie si de toate si se simte in lapte. maine ma apuc de galactogil, sper sa o scot la capat sapt asta, apoi cand ne linistim sa revenim la san exclusiv. sper. logic ca am luat-o razna si cu fumatul ... si toate se aduna si alex e cel ce sufera ... din cauza mea si a noastra [:((]

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

si eu la fel :( chiar mai mult decat inainte de sarcina ...
since laura parca-s prea multe si pentu cineva care nu are bebe , par minuscule si trecatoare dar se aduna si o sa clachezi...te rog eu mult ai grija de tine si pastreaza-ti energia ptt cel mic
te pup si o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Laura incearca sa te linistesti !
Si noi am patit la fel cu Petru inainte de botez. Agitat nevoie mare. Si urla la san pt ca de stres si oboseala imi scazuse productia lactata de am zis ca bag completare.

Dar uite ca ne-am linistit si totul a revenit la normal.

Si cu tigarile, nu te supara pe mine, dar eu zic ca si astea il agita daca-l alaptezi Ai incercat tigara aia electronica? Habar n-am pe ce principiu functioneaza, dar ma gandesc ca o fi mai putin invaziva decat tigarile normale.

Eu sunt anti tutun rau de tot si nu suport deloc, deloc fumul e tigara. Simt ca ma sufoc (pe bune) cand mai tec pe langa cineva care fumeaza si mai "iau un fum" . Nu mai am aer , ma inrosesc si tusesc f rau . Deci sunt f anti tutun

Alexia poate va mutati pe balcon, daca doarme asa de bine afara

Cereline si felicitari pt fetita cuminte !

SdCristina cum s-a manifestat Patrick dupa vaccin? A facut febra?

Florina eu cred ca la primul copil este cel mai greu. Mult mai greu decat la si cu al 2 lea, al 3 lea. Cel putin asa a fost in cazul meu.

Aly, bafta maine la vaccin ... si cui mai merge !

Si sa nu uit:
La multe lunite Gabriel, Matei,Tudor si Natalia !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput