Bulgarasi de ian-feb 2012 (16) Alaturi de Chri70!
Raspunsuri - Pagina 11
iaura21 spune:
alina, felicitari pt. vesti bune de la eco ..tot nu vrei sa ne spui ce comoara ascunde bebelul tau ?
eu nu am vazut ceea ce ar fi sexul fetitei mele si tare curioasa sunt cam ce se vede,ma tot uit pe cd dar nu-mi dau seama unde tre. sa ma uit
( bine, stiu ca intre picioare dar...)
cat despre col si la tine e super bine ,mie asa mi-a zis un dr, ca nu se mai lungeste ...dar nu conteaza ,bine ca e ok...cum de mai pui utrogestan daca ai scapat de sangerari demult?
minunea mea
22+ 
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
anangel_lexi spune:
Sara, Alina, felicitari pentru vestile bune de la eco!
Gianina, te asteptam si pe tine!
Si, bineinteles, astept cu sufletul la gura vesti despre Chri!
Sara, spune-mi te rog, de unde ai luat si cat a costat sterilizatorul de la Primii Pasi? Eu am avut la Maria din acela, a fost extraordinar, insa l-am dat. Ma gandeam sa iau si acum unul, tot din acela, insa pe internet nu prea am gasit.
Uau, e babyexpo pe 22 sept? Ma nimeresc la Bucuresti, insa nu stiu daca voi ajunge, va fi o saptamana groaznic de plina...Dar tare mi-ar placea.
Apropo de mobila, aici am vazut in catalogul Ikea oferta la dormitor de bebe cu patut, dulap si comoda la 199 de euro, putand insa cumpara si fiecare piesa separat. Pe mine ma tenteaza mult dulapul si comoda, patut vreau sa iau din alta parte. Nu stiu daca oferta e valabila si la Ikea din Romania, dar v-am spus asta tocmai ca sa verificati daca este sau nu (cele care sunteti interesate, desigur). Mie mi se pare o oferta foarte buna. Mobila e aceeasi ca cea din camera Sarei de Alina. Mie una imi place foarte mult.
Aa, si am facut o obsesie pentru hainutele de la Aramis, nu stiu daca le stiti sau le-ati vazut, exista aici pe forum un subiect dedicat lor. Eu abia astept sa comand...
de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
21+ cu 
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
gianina1983 spune:
Buna dragelor,sper din suflet la fel ca voi toate ca CHRIS este ok
.Despre noi pot sa spun ca am o bebita ok masuratorile toate sunt in ordine,avem 413g,ne agitam in burtica nevoie mare si bineinteles ca am fost obraznicuta si nu am lasato pe tanti doctora sa masoare tot ce era de masurat fapt pt care maine mergem din nou la eco(trebuia sa vada exact niste artere la inimioara si domnisoara nu a vrut neam sa se intoarca),CONCLUZIA:suntem o printesa si ne numim Maria Elena iar mami e topita toata

(tati inca incearca sa se acomodeze cu ideea el vroia baietel
)poop mamicutele cu vesti bune de la eco,si pe toate celelalte,sa dea domnu sa avem sarcini usoare in continuare si bebei cuminti si sanatosi

anangel_lexi spune:
Gianina, felicitari pentru vestile bune!

taticul acum incearca sa se acomodeze cu ideea si parca vad ca peste cateva luni pregateste pusca dupa usa.
Al meu deja mi-a spus ca el o sa-si achizitioneze 2 pusti, ca doar o sa aiba doua siruri de pretendenti la usa. 

de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
21+ cu 
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
catiushor spune:
Puiutza, sunt bine...fizic, multumesc.
Cred ca am intrat intr-un "vortex" de evenimente apasatoare, nu stiu ce sa cred. Acuma totul e cu susu`n jos, am intrat intr-o perioada tare proasta financiar ca nu-mi permit nici analize nici doctor. Tre sa plec acasa, dar nu ma poate duce ady pt ca i-a expirat pasportu. Sistemul medical din zona mea de acolo e varza...Mi-e mila tare de bebitza ca vine pe lume la niste parinti atat de iresponsabili. nu mai am nimic sa ii ofer. de fiecare data cand il simt in burtica izbucnesc in plans. nu il merit...
gravidutza
20+ de bebitza
Gruitza
alina_anto spune:
vaaai, Cati, nu mai spune asa... bebelusul vostru are cei mai buni parinti pt el, iar el e minunea voastra. Treci printr-o perioada grea, dar nu dispera. Si stiu ca nu te ajuta deloc sensibilitatea asta crescuta de femeie insarcinata, dar incearca sa te aduni si sa gasesti solutii. Te putem ajuta cu ceva?? Sincer!!
Iaura, mai sa stii ca la mine colul s-a lungit fata de ultima eco (de la 35 la 39 mm).
Gianina Felicitari pt fetitza!!
Si e minunat prenumele alese
Noi ne gandeam pt fata : ILINCA sau SOFIA-ELENA
Si pt baiat: Cristian, Radu-Cristian
Alina
20+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
biancabia spune:
Alina si Gianina felicitari pt vestile f bune aduse!!!
Cati, Cati, Cati vai de mine ce ganduri sunt astea? Orice femeie care isi doreste un copil il merita! Sa nu gandesti ceea ce zici! Crezi ca situatia financiara face din tine o mama rea sau buna? Eu am inteles la ce te referi dar nu gandi asa!!
Sarcina aceasta la noi a aparut intr-un moment financiar (cel prin care trecem acum si care nu da semne de imbunatatire curand) dificil. Sarcina anterioara am calculat perioada fertila si am cautat sa avem acest copil minunat pe care Domnul ni l-a dat.
De aceasta data, calculul meu a dat gres, eu fiind sigura ca acea zi nu pot fi fertila. La inceput a fost un soc pentru ca numai piedici materiale vedeam, acum suntem asa de incantati incat nu pot sa cred ca mi-au trecut acele ganduri de la inceput prin cap
Bianca
ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si
16+
biancabia spune:
Abia astept sa merg si eu la dr in oct sa vad ce col am
Bianca
ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si
16+
My_Lady0091 spune:
IOI CATI!!!!!!!!!!
TE BAT!!!!
NU MAI VB PROSTII!!!
Daca te pot ajuta cu ceva..cu draga inima!
La noi,ca si in cazul Biancai...nu a fost programata sarcina..nici nu ma asteptam!!!
Si noua ne e greu!Stam in casa socrilor(ei stau la tara)..discutii sunt..nervi etc...soacra-mea nici n-a vrut sa auda de sarcina 2..la inceput..cumnata-mea tuna si fulgera..barfa la greu...am fost cu moralul la pamant..dar am zis:" daca D-zeu l-a vrut sa vina acum, stie el de ce!"
Si noi traim din doua salarii mizere de functionari M.A.I., crezi ca ne e roz..cu rate, datorii, facturi si cele necesare traiului zilnic!
Sotul meu da pe benzina pt naveta 30 km zi cam 500 lei lunar dintr-un salariu de 1300.
Cati..fruntea sus...AI AUZIT????????

*Blackmoon Lady
18+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mady_19 spune:
buna fetelor...sa speram ca va intra Chris in curand sa ne dea vesti bune...
-felicitari fetelor cu rezultate buneee
!!!
- vreau sa va spun ca azi am primit rezultatele de la analize si mi-a iesit listeria prezenta...medicu nu mi-a zis cam cum sta treaba doar sa ma duc la ginecolog, si doctorita asta nu-mi raspunde....
oare e chiar cum se scrie pe internet, ca e cam periculos pentru bebe ??!!
- dupa ce aflam si noi ce avem, o sa incepem sa ne gandim si la nume...listutza cred ca o sa mai astepte...e bine ca ati postat listutzele astea sa vada si ochiul meu cam ce trebe pt un bebe![]()