Buna! Cine stie cat timp are efect o cura de imunizare cu Ribomunyl? Baietelul meu de 2 ani si 5 luni a facut o cura cu acest vaccin din decembrie anul trecut pana prin februarie anul acesta. Daca pana atunci imi racea in fiecare luna, dupa imunizare a rarit-o simtitor cu racelile, racind doar de vreo 2-3 ori. Acum nu stiu daca sa mai incep o alta cura de imunizare (am primit o sticla de septilin).Voi ce spuneti?
Buna.Si eu le fac picilor mei,in fiecare an imunizarea,dar incepand din septembrie,si numai la sfatul pediatrului.Nu le dau absolut nimic de capul meu.Si acum,am inceput de pe 2 sept,si ne tinem de schema data de el,pentru fiecare in parte
Ribomunyl-ul vi l-a dat dr de fam sau pediatrul?Sau l-ai dat tot asa,din proprie initiativa?
Sanatate si numai de bine sa auzim
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ne pregatim de scoala/gradinita ... ...
Ribomunyl-ul l-am dat la sfatul medicului pediatru (altul decat cel al copilului). Am apelat la al doilea pt ca in momentul cand mi-a racit odata, medicul lui nu era la cabinet, si nici vizita la domiciliu nu facea, asa ca am mers la altul de care am auzit ca e bun, si nici nu prescrie antibiotice din prima. Cred ca cel mai bine ar fi sa merg la medic si sa-i cer parerea. Multumesc pentru raspuns, sanatate si pui voinici!