imunizare cu Ribomunyl

imunizare cu Ribomunyl | Autor: anamaria1975

Link direct la acest mesaj

Buna! Cine stie cat timp are efect o cura de imunizare cu Ribomunyl? Baietelul meu de 2 ani si 5 luni a facut o cura cu acest vaccin din decembrie anul trecut pana prin februarie anul acesta. Daca pana atunci imi racea in fiecare luna, dupa imunizare a rarit-o simtitor cu racelile, racind doar de vreo 2-3 ori. Acum nu stiu daca sa mai incep o alta cura de imunizare (am primit o sticla de septilin).Voi ce spuneti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna.Si eu le fac picilor mei,in fiecare an imunizarea,dar incepand din septembrie,si numai la sfatul pediatrului.Nu le dau absolut nimic de capul meu.Si acum,am inceput de pe 2 sept,si ne tinem de schema data de el,pentru fiecare in parte
Ribomunyl-ul vi l-a dat dr de fam sau pediatrul?Sau l-ai dat tot asa,din proprie initiativa?
Sanatate si numai de bine sa auzim

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ne pregatim de scoala/gradinita ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1975 spune:

Ribomunyl-ul l-am dat la sfatul medicului pediatru (altul decat cel al copilului). Am apelat la al doilea pt ca in momentul cand mi-a racit odata, medicul lui nu era la cabinet, si nici vizita la domiciliu nu facea, asa ca am mers la altul de care am auzit ca e bun, si nici nu prescrie antibiotice din prima. Cred ca cel mai bine ar fi sa merg la medic si sa-i cer parerea. Multumesc pentru raspuns, sanatate si pui voinici!

Mergi la inceput