Prietene la bine si la greu - 134

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor, multam frumos pentru sfaturi si ca v-ati gandit la noi, baietii nu au mai facut febra peste weekend si doar Emi a mai ramas cu o usoara tuse dar vad ca s-a mai calmat dupa prospan.
In schimb am alta problema: lui Dragos i-a aparut de ceva timp (cred ca 2 luni) o mica umflatura pe pleoapa superioara chiar la nivelul genelor care initial am crezut ca e o ciupitura de insecta. Am fost cu el la medic si mi-a dat niste picaturi si un unguent cu care trebuia sa-i dau 2 saptamani si dupa aia daca nu trece sa ma duc sa-l programez pentru excizie. Adica sa-i scoata chistuletul ala sau ce-o fi chirurgical... au trecut cele 2 saptamani si desi a mai trecut putin, adica s-a mai estompat umflatura, totusi nu a trecut de tot... si eu tare nu m-as duce sa-l taie... nu stiu ce sa fac, sa merg la alt medic? mai mult, de la o vreme, parca are tendinta sa stranga ochii ca si cum nu ar vedea prea bine cand se uita la desene animate... uf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ariadna, nu ar strica o a doua parere avand in vedere faptul ca este in discutie o interventie chirurgicala. Sper totusi sa nu fie necesara, iar stransul ochilor sa fie doar o inchipuire a ta. sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

va pup dragelor!
Parca nici nu imi vine sa mai scriu...in ultimul timp m-am tot plans...asta fac si acum...daca pana acum aveam un prediabet, de astazi sunt diabetica. Deocamdata mergem pe regim...
David se alatura si el fulgusorilor raciti. Sper sa treaca repede.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ariadna, dl dr Burloiu e un oftalmolog ff bun pt copii. Il gasesti aici: http://www.dr-burloiu.ro/
Sa insisti la programare ca e urgent etc si sigur gasesti loc. Sau mergi acolo si intri la final.

Dana, imi pare rau. Dar te incurajez, cu regim o sa reusesti sa duci sarcina ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Uoooffff Dana TOTUL VA FI BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Ariadna, dl dr Burloiu e un oftalmolog ff bun pt copii. Il gasesti aici: http://www.dr-burloiu.ro/
Sa insisti la programare ca e urgent etc si sigur gasesti loc. Sau mergi acolo si intri la final.

Am fost si noi pe la dr asta si e un super dr. Mi-a explicat pe intelesul meu si nu stresat deloc copilul. Eu ma dusesem pt canale lacrimare infundate. Intr=adevar trebuie sa insisti pt ca e foarte solicitat, la fel ca si nevasta-sa dr CArmen Burloiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna seara,

Am reusit sa-mi fac rost de un cablu de alimentare si sa citesc ultimele vesti.

Astept poze cu intalnirea de la Iasi.

Ariadna, imi pare rau de ochisorul lui Dragos. Poate reusiti sa sariti peste operatie.

Dana, imi pare rau ca lucrurile nu sunt tocmai roz pe la voi. La prima sarcina nu ai avut nimic? Ca sa vezi ce mult difera sarcinile. pentru David care nu se lasa de gasca racitilor.

Andrei s-a trezit dimineata pe la 10, si azi nu a vrut sa mai doarma. A adormit de vreo 15 minute.

Ma duc sa fac o baita, iar ca program de seara am de omorat tzantzarii care au intrat in camera sotului, din cauza ca am lasat eu plasa de tzantzari de la balcon deschisa. Pana se termina meciul si vine printul acasa am ceva de lucru...........

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare

intrat sa dau binete, dar nu eram logata . Sunt in puseu de mutenie, din nou, fara nici un motiv anume.

Astept si eu poze si relatari de la inaugurarea casei de la Iesi .
Noapte buna!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Sper din suflet sa reuseasca Dana sa tina diabetul ala sub control din alkimentatie .
Ariadna la pediatra noastra la cabinet am intalnit o fetita cu "cosuri" din alea la gene. mamica ei imi zicea ca mai multi copii de la gradi de la ea au si numai cu intervetia chirurgicala au trecut, din pacate la ea era a doua oara intr-un an cand ii apareau. Mamica respectiva era convinsa ca de la gradi au luat ceva copii, sau ma rog, unul de la altul. Poate voi aveti noroc si se retrag fara bisturiu, ai grija numai sa nu ia si celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
A-ti scris cam putin zilele astea.
Citeam de vlad si lila ca sunt ok la gradi.Ma bucur mult.Si Geo se intelege foarte bine cu tati.E mai rau cand vin eu acasa.
Ma lasa sa fac treburile dar nu in totalitate asa ca incerc sa fac ceva apoi sa ii dau putina atantie.Cam asa e la noi.Seara e obosit si pana acum aveam crizele de care vorbiti si voi.Mai nou sotul il culca mai tarziu la pranz si e ok asa.Noaptea se trezea urland si plangea cate o ora.Cred ca am depistat problema.Eu daca dorm dezvelita sau fara pantalon lung ma dor picioare.Geo dormea in chilotei si cel mult tricou.De cand s-au mai racit noptile,cam de o saptamana plangea si cam la aceeasi ora.Aseara l-am culcat cu pantalon lung,dezvelit si a fost ok.Nu a mai plans,a dormit de la 21.30 la 07.15 fara nicio trezire.
De cand sunt la serviciu a inceput sa vorbeasca mai mult.Cand vin acasa il iau cu mine la bucatarie sau unde am treaba.Azi a zis cartofi (''caatofi") iar ieri cand imi faceam manichiura oja osie.E un dulce.
E fascinat de puzzle-urile incastru.Are unul singur dar i-am mai comandat cateva.
Se plimba cu tractorul primit la motz si trage o basculanta dupa el toata ziua cat e cu tati.
Cam atat de la noi.
La job am organizat ce am de facut in asa fel incat lucrez cam 6 ore /zi martea si joia .In rest lucrez maxim 3-4 ore.Stau tot 8 ore la birou dar am timp ca si inainte.Daca nu intram in normal si nu ma organizam un pic nu imi ajungeau cele 8 ore.
Ajung acasa la 16.00 maxim iar pana se culca Geo avem timp de toate.
Dana imi pare rau de diagnosticul pus.Va fi bine.Ai invins tot pana acum si asa vei face si de acum inainte.
Ava,Raluci sa nu fie probleme mari.Ava sigur se remedia problemutza lui Dragos.Raluci e bine ca ii faci analizele.Tu stiai un centru pentru analize din deget.Daca mai stii da de stire ca si noi vrem sa il intepam pe Geo.
Fetele omise nu e cu intentie dar nu imi mai amintesc.
Monis chiar daca plange la gradi eu zic sa nu te intorci.Ai plecat si gata.Altfel va fi mai rau.Ti-o spun pentru ca sefa mea patea lucrul asta cu fetita ei.
Ieri Geo s-a trezit cand am plecat.L-am pupat,i-am zis pa,la luat tati in brate,el a zis mama dar am plecat.Nu a plans,s-a culcat la loc.
Si acum ma minunez cat e de intelegator.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!

Mergi la inceput