Prietene la bine si la greu - 134
Raspunsuri - Pagina 2
lili_a spune:
Buna seara buna seara, am venit cu caprioara (ca de sanioara inca nu e sezon)
Pe repede inainte ma bucur ca s-au vindecat copilasii virozati sau alergizati , ca ne-a scris magda poveste lunga si in mare parte pozitiva, si ca ne-a mai povestit si mami.ilinca cite putin. Sper sa treaca repede si mucisorii mucosilor , la noi functioneaza bine cu doza soc de vit C
monis cind am fost sa vedem ne-a zis ca primesc iaurt, cereale, fruct ceea ce mi s-a parut ok pt cit au ei de stat acolo. Azi a fost iaurt si cereale, se pare ca pina la urma primesc tot ce ni s-a spus, dar niciodata simultan Oricum, cica Lila n-a vrut sa manince iaurt asa ca probabil ma agit degeaba Ziua de azi a fost mai tensionata, cu mine si many si inca 2 mamici tocind bancile din parculetul de vis-a-vis si copilasii cam stresati de aglomeratie, de tanti doctor care le facea vizita medicala, de faptul ca una din educatoare azi lipsea si, cel mai mult, de faptul ca i-am lasat singurei toata ziulica...
Sa stii ca exact ce povestesti tu de Iulian a facut si Lila saptaminile trecute, deci fara legatura cu gradinita, dar tot asa numai mofturi si "nu v(r)ei" si "nu p(l)ace" si trezit din somn cu ragete urmate de crize de nervi cu tavaleli pe jos si dat cu capul si picioarele de podea de nu mai stiam ce sa mai fac, nici acum nu stiu sigur daca am scapat de faza asta dar gradinita a pus o foarte necesara pauza si rabdare multa
Gata, ma duc la culcare ca miine ma duc la gradinita
Dozz spune:
salutare!
eu incerc acum un raspuns din amintiri, sigur o sa imi amintesc destul de putin...
la multi ani sarbatoritelor din ultima perioada! si bine ati venit pe lume, dora si dragos! sa fiti sanatosi!
m-am bucurat de vestile bune de la magda si ii tin pumnii lui rares sa fie bine, tot cu vesti la fel sa ne auzim. si de fulgusorii care au fost raciti sau cu alergii si s-au facout bine ma bucur, cred ca acum, ca a venit toamna si gradinita, o sa tot vorbim de raceli si viroze.
dana, ionela, raluci, lavinia si strumfy -gravidutele noastre, ma gandesc cu drag la voi si sa aveti sarcini fara pb si de acum incolo.
cu gradinitele- va citesc cu interres. Ana incepe peste 3 saptamani, am si eu emotii, normal. Ma astept ca toti copiii sa fie ok in primele 2 zile dupa care sa vina zile mai dificile putin, pana la urma e o schimbare mare pt ei. Sunt, insa, convinsa, ca in 3-4 saptamani totul va reintra in normal.
mda, nu prea am multe de zis, se pare. am intrat in blocaj mintal cred.
monis, nu m-am mobilizat sa analizez cu atentie papucii aceia de casa, dar incerc maine. prima comanda a sosit? cum sunt?
tot ref gradinite, la a Anei programul e de doar o ora afara dimineata. Mie mipare cam putin afara si prea mult nauntru. Pe la gradinitele voastre cum e, cat se sta afara?
cu toata lipsa de inspiratie, tot va trimit pupici nenumarati. voua si piticilor.
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Lalu,daca poti,trimite-mi PM cu adresa/directii,noi vom veni cu taxiul. S-ar putea sa ajungem mai tarziu(cred ca pe la 6),ca la 4 trebuie sa mergem la casa,sa discutam putin cu constructorul. Abia astept sa va vedem |
Si eu abia astept sa ne vedem. Ti-am trimis PM, dar oricum ne auzim la telefon. Imi vine sa-mi dau palme, dimineata m-am grabit spre cresa si nu mi-am verificat telefonul....bateria e moarta, asa ca, fetelor, o sa va sun mai tarziu, dupa ce o iau pe Ari de la cresa.
Neata tuturor. Se anunta o zi tare frumoasa la Iasi .
Lalu_79 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Lalu noi din pacate nu ajungem. Avem programare la pediatru maine la 19.00 si oricat am insistat eu pentru azi nu s-a putut pt ca avea f multe programari. Imi pare tare rau ca nu ne putem vedea. |
Oooof, ce rau imi pare. Ramane sa ne vedem data viitoare, poate ajunge si Ancuta atunci.Va pupam si va asteptam cu vesti bune de la pedi .
laurairina13 spune:
Niatza!
Multumesc frumos de urari si aprecieri ref la Dragos, nu e asa grasut precum pare, doar falcutele sunt de el, in rest are niste picioruse slabute si un curut mic...mi-e si frica sa pun mana pe el.
Iesencele, asteptam relatari si pahare ciocnite de la locul inaugurarii casutei lui Lalu!!
Monis, multam de modificari la listuta!
Si Amalia are reprize de urlete si miorlaieli de cate vreo ora, debuteaza cu ceva ce nu ii dam, sau nu ii dam voie sa faca si continua pana ne termina nervos pe amandoi
Magda, ma bucur tare sa aud progresele Raresului luptator, si mai ales vestile bune din Germania. Esti o mamica viteaza si luptatoare!
Strumfy, sa treaca mai repede greturile si cheful de nimicStrumfita ce mai face? Mergeti si voi la intalneala la Lalu?
Lylyana, spor la bagajit si relaxare maaaxima in concediu! Vazut blondinul tau, tare e frumusel, musai sa faci si o surioara, sunt sigura ca ar fi tare tare dragalasa!
Ramonika spune:
neata
Lili noi ii zicem "Sandra", insa pe forum am inceput cu Ruxi de dinainte de a se naste si asa a ramas.
Lalu noi venim pe la 5 aprox. vb la tel. mai pe dupa-amiaza sa imi zici adresa. bine ca a ramas pe azi, ca va fi vreme frumoasa, cica de maine incep ploile...
lyly relaxare maxima in concediu.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
monis5 spune:
buna dimi
eu am lasat copilul la gradinita (despre primele 3 zile am scris mai mult pe blog), unde a mers foarte vesel, s-a dus imediat la joaca si cand am inchis usa la clasa, a inceput sa planga . Acu in cele 2 ore libere, in loc sa fac tonele de treburi, ma dau pe net, asteptand sa vina vremea sa ma duc dupa el .
Gabitza sanatate copilasilor, in 2 zile sper sa scapati si sa ne vedem in parc
Lylyana
un camp de flori pentru sling . Abia astept sa-l duc mamicii, ea are 3 copii si umbla cu cel mic in sling cand merge cu cei mari la scoala / gradinita etc, pe unde e f greu sa te tot plimbi cu caruciorul. Ma gandesc ca e pentru 3-4 luni, daca e ok pentru tine. Insa oricand ai nevoie de el, imi spui si ti-l aduc. Inca niste si spor la bagajeala!
Lili noi we asta am avut mari plansete si a fucntionat foarte bine statul langa el si ignoratul. Cum il intreba cineva ceva sau chiar cand se uita cineva la el, incepea sa plabga isteric. Cum continuam cu ale noastre, se linistea
Dozz welcome back, te asteptam cu povesti din vacanta .
Papuceii ar trebui sa vina astazi si desi nu am avizul, trec mai tarziu pe la posta. Vorbim.
Statul afara la gradinita si la Iulian e cca 1 ora si ceva dimineata, adica ajung toti pana la 9, ii aseaza la micul dejun, apoi se mai joaca putin si pe la 10 - 10 si ceva ies afara. Urca inapoi pe la cca 11.30 sa se pregateasca de pranz. Mai mult nici nu prea ai cum, atata vreme cat trebuie toti hraniti, stersi, apoi incaltati cu papuceii de exterior etc etc. Momentan mi se pare ok, o sa am o problema cand se va raci vremea si vor incepe sa nu-i scoata din motive de alea... "romanesti", ca e frig, ca e ceata ca e blablabla.
Licu ai uitat de cand era Amalia mica, huh? ca doar capul e de ei, in rest au niste betisoare in loc de picioare . Cum merge alaptatul?
Iesencele intalneala frumoasa!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
lylyana.ion spune:
'na ziua!
Monis, sa-l foloseasca cu placere! pana la urmatorul, daca va mai fi mai e caale luuunga...
Multumim de aprecieri...Mor de dragul si dorul lui
intalneala placuta la Iasi
Raluci, cum sunteti?
raluci_b spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion 'na ziua! Monis, sa-l foloseasca cu placere! pana la urmatorul, daca va mai fi mai e caale luuunga... Multumim de aprecieri...Mor de dragul si dorul lui intalneala placuta la Iasi Raluci, cum sunteti? Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
acum bine, isi revine incet incet cu mancatul, scaune inca moi dar nu asa dese si febra gata, maine mergem oricum la control, si sa vedem ce analize facem pt gradi
pup u all
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 25+cu
Lalu_79 spune:
citat din mesajul lui Ramonika Lalu noi venim pe la 5 aprox. vb la tel. mai pe dupa-amiaza sa imi zici adresa. bine ca a ramas pe azi, ca va fi vreme frumoasa, cica de maine incep ploile... |
Va asteptam .