Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)
Raspunsuri - Pagina 20
michella78 spune:
dragele mele, trebuie sa-mi laud puiul ca a invatat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare! sunt asa mandra de ea! 

Alex, da are 1001 intrebari si ganduri legate de bebe iar eu sunt fericita ca le impartaseste cu noi.
despre zodii, eu v-am mai spus, toti barbatii fecioara pe care ii stiam pana la sotul meu sunt execrabili. dupa ce l-am cunoscut pe el mi-am dat seama ca, de fapt conteaza educatia. el este tot ceea ce imi pot dori de la un barbat si chiar mi-ar placea ca fiul lui sa-i semene (inclusiv ca zodie). eu sunt rac (a se citi ca am un miliard de ciudatenii
dar se completeaza de minune ciudateniile mele cu piticii si fixatiile lui de fecioara). iar Teodora e leu, exact cum mi-am dorit. si avem de furca ..... debordeaza de EUL ei cel important!
michella mami de
Teodora si
37+cu 
nanna_mika spune:
BUJO - aceeasi situatie si la mine, ref la zodii. Eu sunt fecioara, cunosc mai multe femei fecioara si sunt ok, chiar imi place ce au realizat si firea lor. Mia mult decat atat, mama este leu
si, desi pare urat sa spun asta, nu imi place deloc felul ei de a fi, cunosc mai multge "leoaice" si sunt cam la fel, asa ca si eu mi-am dorit f mult sa nu iasa leoaica pitica mea.
Nu sutn nici eu fanatica cu zodiile, insa cred in niste trasaturi comune.
LALI - f frumoasa poza de la avatar! 
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
37+ cu Eva Alexandra
Lali_mete spune:
Intai fac capitol nou,apoi baie
...
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
May3 spune:
Lali, pune-mi si mie te rog cezariana pe 20 sept. merci.
ziceti mai, nu punem motate pentru irinush? sau cine nastea azi? andr@?
eu pun pentru cine o fi

nu gasesc motatele :D
acum... fecioara o sa fie, sper sa nu fie ca cele pe care le cunosc eu 
36+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
Iris_K spune:
Si eu sunt in fecioara, dar pe a mea o vreau in balanta
.
Oanaiasi, eu am DPN-ul in 26 sept si mi-a zis dr ca prin 15-16 pot sa fac cezariana, dar eu vreau in ultima sapt. din luna. Sa vad acuma, aflu mai multe sambata, ca ma vad iar cu dr.
.
37+ cu
ANTONIA