Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

dragele mele, trebuie sa-mi laud puiul ca a invatat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare! sunt asa mandra de ea!
Alex, da are 1001 intrebari si ganduri legate de bebe iar eu sunt fericita ca le impartaseste cu noi.
despre zodii, eu v-am mai spus, toti barbatii fecioara pe care ii stiam pana la sotul meu sunt execrabili. dupa ce l-am cunoscut pe el mi-am dat seama ca, de fapt conteaza educatia. el este tot ceea ce imi pot dori de la un barbat si chiar mi-ar placea ca fiul lui sa-i semene (inclusiv ca zodie). eu sunt rac (a se citi ca am un miliard de ciudatenii dar se completeaza de minune ciudateniile mele cu piticii si fixatiile lui de fecioara). iar Teodora e leu, exact cum mi-am dorit. si avem de furca ..... debordeaza de EUL ei cel important!

michella mami de Teodora si 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

BUJO - aceeasi situatie si la mine, ref la zodii. Eu sunt fecioara, cunosc mai multe femei fecioara si sunt ok, chiar imi place ce au realizat si firea lor. Mia mult decat atat, mama este leu si, desi pare urat sa spun asta, nu imi place deloc felul ei de a fi, cunosc mai multge "leoaice" si sunt cam la fel, asa ca si eu mi-am dorit f mult sa nu iasa leoaica pitica mea.
Nu sutn nici eu fanatica cu zodiile, insa cred in niste trasaturi comune.

LALI - f frumoasa poza de la avatar!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

37+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Intai fac capitol nou,apoi baie...

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Lali, pune-mi si mie te rog cezariana pe 20 sept. merci.

ziceti mai, nu punem motate pentru irinush? sau cine nastea azi? andr@?
eu pun pentru cine o fi

nu gasesc motatele :D

acum... fecioara o sa fie, sper sa nu fie ca cele pe care le cunosc eu

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Si eu sunt in fecioara, dar pe a mea o vreau in balanta .

Oanaiasi, eu am DPN-ul in 26 sept si mi-a zis dr ca prin 15-16 pot sa fac cezariana, dar eu vreau in ultima sapt. din luna. Sa vad acuma, aflu mai multe sambata, ca ma vad iar cu dr. .

37+ cu ANTONIA

Mergi la inceput