Ingineri fosti, viitori...(37)
Raspunsuri - Pagina 19
Pisicuta spune:
Salutare, fete dragi!
Incep prin a spune si eu LA MULTI ANI, ANA! Sa-ti dea Dumnezeu o viata frumoasa, lunga si plina de bucurii, impliniri, iubire si SANATATE!
Eu o tin tot intr-o alergatura, serbareala, aniversari, cumparaturi, traficul in oras este infernal ... nebunie cu acte-n regula, iar timpul se comprima cu fiecare zi care ne apropie mai mult de Craciun.
Cristina, drum bun iti spun si eu si sa ne revedem cu bine, de pe meleaguri natale!
Otilia, cand voi avea un pica mai mult timp, o sa ma uit si eu la poze, ca-i pacat de fetele tale minunate sa fusharesc prin pozele lor ca acceleratul (pardon, inter-regio-ul) prin halta!
Ancuta, daca te consoleaza cu ceva, sa sti ca asa-i si pe la noi cu parcarile. Ieri am avut de mers cu Vladi la ortodont, in centru si, spre stupoarea mea, in fata stomatologiei, la Cetate, plin de locuri de parcare: pe alese pe culese! M-am parcat intr-o margine, exultand de fericire, cobor din masina, incui, iau cupilul de mana si dau sa plec spre cabinet, cand o mana vanjoasa ma bate pe umar. Ma intorc: organul! Ma roaga politicos sa-mi mut harbul din parcare, ca acolo-s locurile rezervate pentru oficialitati, care oficialitati aveau ceva manifestare pe-acolo. LOL! Abia am iesit din parcare si m-am insinuat din nou in coloana nesfarsita din trafic(drept este ca, vazand ca nu am nici o sansa de izbanda, s-a mobilizat organul si-a orit circulatia ca sa iasa cocoana ) dupa care am habaucit un an si-o vara pana am mai dat de un amarat de loc de parcare!
Asa ca ... traim in Romania, tara cu masini multe si bengoase dar cu infrastructura pentru ele, ioc!
Fetele mele dragi, v-as mai spune multe, dar urla trolii dupa mine si ma pun la treaba!
Va pupic si-o saptamana MAGICA va doresc!
tuinea spune:
Buna fetelor de pe taram romanesc.
Eu ca si pisi zic ca asta este Romania. Ieri la cel mai mare aeroport din tara am asteptat aproape o ora bagajele pentru ca nu vor sa mai adauge cateva conveioare si asteptam cu 4 curse pe un belt...
Asta este dar este acasa.
Eu va doresc Craciun fericit daca nu mai intru ca nu stiu cum stau cu timpul avand de oragnizat si ziua mea si alte milioane de lucruri.
Va pupic.
tuinea spune:
Buna fetelor.
Am intrat intr-o fuga sa va spun Craciun fericit si sa va aduca Mosul tot tceea ce va doriti voi.
Pupici.
glimmer spune:
Salutare!
Sper ca primit cu uratul.
Va urez sa aveti sarbatori frumoase, presarate cu momente de fericire, asa cum se pricepe viata sa ne mai ofere din cand in cand.
La multi ani!
tuinea spune:
Buna fetelor,
Ati iesit din hibernarea de dupa toata mancarea de la Craciun?
Eu asa pe jumatate...
Doamne cat se poate manca pe la noi...
Eu fug sa ma bag la barlogul meu din nou si sa incerc sa nu ma mai gandesc la mancare.
Pupici,
Otiliav spune:
La Multi Ani anticipat Cristina pentru ca nu stiu daca mai intru maine. Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorintele!
Pisi si eu care credeam ca trolii stau cuminti in tara lor adica Norvegia .
Sa petreceti fain de revelion si sa aveti un an nou cat mai bun.
Eu as face bilantul anului acesta dar mai bine ma abtin ca sa nu stric ziua. Dar tot exista speranta ca anul care vine va fi mai darnic. Daca sperantele sunt modeste apai sansele sa se indeplineasca sunt maricele. Si cel mai important suntem sanatosi .
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tuinea spune:
merci mult de tot Oti. Si tit iti doresc un an plin de sanatate, impliniri si bucurii.
Pupici.
hcclara spune:
Salut!
Cristina, la multi ani cu sanatate si petrecere frumoasa alaturi de familie!
Otilia si multe bucurii!
Tuturor va doresc un an nou fericit, multa sanatate si numai bine.