Ingineri fosti, viitori...(37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare!

Nico, "La multi ani!" si de la mine. Daca mai sunt pe aici si alte Nicolete despre care nu stiu... "La multi ani!" si lor.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc mult dragele mele .
Am avut o zi chiar pe sufletelul meu. Musafirii ii astept in weekend.
Va las pt dimineata , un pahar de si . De tort nu m-am apucat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Cu intarziere La multi ani Nico. Sa ai parte de sanatate, bucurii si tot ceea ce iti doresti.

Mergi la inceput

Cristina, multumesc .
Nu stiu ce e cu mine dar sunt obosita tot timpul. Nu mai pot sa stau mult la PC, la ora 21 asi vrea sa fiu in pat . Am de terminat o lucrare si nu ma pot concentra.

Am reusit sa il mut pe Alex la alt after-school si e mult mai bine. Inainte trebuia sa mai lucarm acasa, nu isi termina temele, era tot timpul obosit. Si scria groaznic de urat . Acum parca e alt copil (sa vedem pana cand).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, fete dragi!

Poftiti la cafeluta, ceiuc si-un mic dejun copios . Iaca, s-a deschis sezonul Sarbatorilor, serbarilor, febrei cumparaturilor iar eu, vorba Nicoletei, deja sunt obosita si fara prea mult chef. Cred ca proasta-mi dispozitie mi se trage atat de la criza care ne bantuie, cat si de la vestea pe care am primit-o marti de la bona mea, ca din ianuarie ne lasa balta. Acuma-mi tot fac planuri, le-nvart, le sucesc si tot cu rest imi da! Mi-e groaza de vacante, de perspectiva anului viitor, cand va incepe si Raducu scoala, bashca after-school-ul, de care nu prea-s eu foarte incantata!... Semne bune anul are! LOL!!!

Cred ca mai bine nu postam, caci numai v-am stricat si voua buna dispozitie ...

Pentru compensare, imi spal obrazul cu un cantec de Craciun, pe care eu il ador!

V-am pupat dulce pe toate si-o zi de vis va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna fetelor,
nici eu nu am mai scris demult. Vremuri grele la birou, ce sa fac...iar acasa nu mai intru pe computer, ca-mi ajunge cat stau la birou.
Si eu sunt intr-o criza existentiala, poate influentata si de tot ce se intampla in jur, ca toata lumea este pesimista, unde te intorci auzi numai de probleme sau de perspectiva unor probleme. DAR...vine totusi Craciunul si trebuie sa ne bucuram de aceste momente...cand va fi mai rau, sa ne gandim cat de bine ne era de fapt acum!
Va pup, haideti, sus cu moralul!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
A pregatit din belsug sa fin fresh toata ziulica .
Azi butonez de acasa. Am lenevit in pat pana la ora 8 . Acum incerc sa ma mobilizez.
Pisi draga sigur gasesti tu o solutie buna pentru motanei. Eu in vacante ii mai las singuri acasa (cand nu merg la bunici sau la fosta bona). Primesc sarcini multe (sa nu mai fie timp de prostioare) si sunt tare cuminti. E drept ca ii zapacesc cu telefoanele. Uneori mai merge si o vecina sa ii verifice/ajute.
Anca capul sus ca o sa fie bine.
La noi s-a anuntat deja concediu fara plata, zilele trecute am luat banii pt luna septembrie, dar eu inca sunt optimista. Am luat in calcul toate variantele (daca ramanem fara job), mi-am facut temele, asa ca acum caut partea frumoasa a lucrurilor sa putem merge inainte.
Lumea s-a cam intors pe dos cu criza asta. Bunica (88 ani) a fost pradata luna asta de doua ori . La ea in sat nu au fost probleme pana acum. Luna trecuta postasul a cheltuit pensiile batanilor la jocuri de noroc .
Pisi, nu putem sa scriem doar de bine.
Se intampla in schimb si lucruri frumoase. Eu de ex zilele trecute le-am eplicat copiilor ca nu vom cumpara ornamente de Craciun pt casa (nu aveam nimic pt exterior) si ieri s-a intamplat o minune si am mers la magazin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna seara!
Oti, la Multi Ani pt Elisa, sa fie sanatoasa si ea si surioarele ei.

si Weekend placut

Mergi la inceput

LA MULTI ANIIIIII ELISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

La multi ani Elisa!

Mergi la inceput