Ingineri fosti, viitori...(37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Ancuta, bine ai revenit! M-am bucurat sa vad ca treburile au mers foarte bine cu mama ta la Viena! Doamne ajuta!... Imi pare rau ca la job lucrurile nu merg asa cum ar trebui, si-mi pare si mai rau ca nu te poti detasa de probleme atunci cand ajungi acasa, insa trebuie sa te obisnuiesti sa-ti pui prioritatile in asa fel incat sa-ti fie TIE cel mai bine. Asadar lasa problemele de la lucru de-o parte si acasa bucura-te de liniste, de viata, de Iepurasul tau cel mare. Sti vorba aceea: "restul, e cancan!"
Stai linistita, ca si daca intrai pe FB, nu-ti prea dadeai seama ca a fost ziua mea, fiindca am sters data de nastere din "biografia"-mi vasta si nu am prea primit gratulatiuni pe acolo .Oricum, eu iti multumesc din suflet pentru urari si le-am primit cu drag!

Cristinica, n-as putea sa spun ca am o reteta miraculoasa de slabit. Pur si simplu de felul meu mananc putin si mestec muuuult, de zici ca-s neam cu rumegatoarea. Mananc paine putina spre deloc si dupa ora 18 rar. Dreptu-i ca am facut si o cura cu oua de prepelita (cura cu 240 de oua) pentru diminuarea nivelului colesterolului din sange si cred ca si asta m-a ajutat sa mai pierd cateva kilograme. La toate astea pune stresul cu scoala lu' al voinic lenos pe care il am in dotare si alergatura zilnica si iaca dieta mea minunata!

Nico, azi nu ne mai zici nimica?

Va pup si ... o zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pisi nu mai spun nimic caci am ramas fara voce . De marti am luat un pui de gripa si stau frumusel acasa. Acum sunt ceva mai bine.
Cum citesc azi si scriu maine am uita sa te felicit pt kilogramele pierdute (de fapt am scris dar cred ca nu eram logata ca nu apare mesajul). O parte din "ingrediente" le folosesc si eu dar cantarul arata tot pe plus . Am plecat si eu la cumparaturi, pt marimi mai mari .
Ar trebui sa renunt la dulciuri dar ... nu imi dau nici o sansa.
Anca refacere rapida mamei.
La birou nici la mine nu e roz, sunt foarte putine lucrari.
Acasa stau bine. Daca trag linie suntem binisor.
Cristina distractie placuta .

Azi copiii au pregatit scrisorile pt Mos Craciun. Nu stiu cum ii va multumi. M-am uitat pe net la preturi si sigur Mosu' nu se descurca.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Micul dejun a gata

Am reusit sa pun o melodie (dupa 3 incercari)

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Mergi la inceput

Morning, fete dragi!

Monday again! Sper ca v-ati odihnit bine in We-ul care a trecut si v-ati incarcat bateriile, caci eu asa am facut !

Nico, superba melodia! Am ascultat-o ieri si mi-a placut teribil.
Cristina, tu ce ne povestesti? Te-ai distrat cu prietenii?

Noi am fost sambata la Arad sa o sarbatorim pe bunica jumatatii mele, care miercuri a implinit 93 de ani, asa ca nu puteam lasa evenimentul nemarcat. Cand imi voi face timp sa descarc pozele, voi pune cateva si pe FB. Intre timp am postat cateva de la ziua mea.

fetele si va astept la povesti!
O saptamana minunata va doresc, cu spor in tot si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata,

ma bucur ca nu ne-am gasit pe paginile 2-3. Vad ca ati avut weekenduri tare placute. Nico mai esti gripata?

Eu ce sa va zic: am avut un weekend superb a la Belfast, distractie maxima si acum oboseala maxima asa ca imi va trebui cred ca vreo 2 zile sa-mi revin. Acum la servici...

Va pupici si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Iar am ramas singura. Cred ca atunci cand intru eu sperii pe toata lumea LOL.

Roxana mea este cu muci dar se duce la scoala.

Azi am inceput din nou la sala ca s-a redeschis vineri si au mama ce ma dor toate cele. La servici am co companie de la 10.30 asa ii dau bice.

va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Ce faceti?
Cristina si Luca al meu e cam racit, are muci si tuseste. Sanatate multa;!ce fain ca te-ai distrat in weekend!
Anca bine ai revenit si ma bucur mult pt vestile bune legate de mama ta!
Pisi si Cristina eu nu am cont pe fb asa ca nu va pot vedea pozele!
Pisi, bravo tie pt kilele pierdute, as vrea sa zic si eu despre mine insa din pacate nu pot, tot zic ca ma apuc de slabit dar nu mai reusesc. Mi-ar place vreo 10 kg sa dau jos, daca s-ar putea de azi pana māine.
Sunt tare necajita din cauza lui Marc ,nu mananca aproape nimica, analizele sunt toate bune, insa nu vrea sa mānance, sa probeze ceva, īsi face singur scarba si nu vrea. Ii place numai pizza si macaroane, nu mai stiu ce sa fac de māncare, cred ca dau in damblageala pana la urma. Nu fructe, legume, ...cānd fac supa īl fentez, scot toate legumele sa nu le vada si apoi pun taiteii in supa clara ca altfel nu manca. Mi-a promis ca astzi īncearca marul.Nu stiu cu ce am gresiit fiindca pana pe la 2 ani jumate a māncat tot ce i-am dat...Luca in schimb mananca de toate.

si pe curānd!

Mergi la inceput

Salutare, fete dragi!

Cafea, ceai?

Cristina, ce-ai putut sa zici? Cum sa ne sperie intrarea ta? LOL!

Clau, sa sti ca si eu am avut probleme cu Radu ca-mi alegea toate legumele din ciorba/supa si sorbecaia doar zeama, asa ca intr-o zi m-am enervat si-am luat toate legumele si le-am pasat cu blenderul (pun chiar si carnea fiarta, atunci cand fac ciorbica cu carnita), dupa care le-am pus inapoi in zeama si-am facut galuste (poti si taietei) si-am transformat clasica ciorba in supa-crema de legume cu galuste/taietei. Nebunie! Mananca baietii mei de le troznesc falcile!

Nico, tu ce mai faci?

fetele si multa sanatate le doresc celor muciosi!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Eu asa in viteza ca sa nu ma dati disparura.

Claudia imi pare rau ca nu mananca juniorul. Junioara mea nu manca de nici unele cena era mica si acum asa cum a zis Pisi mananca de rupe dar eu i-am facut program: nu mananci, nu te ridici de la masa. odata am tinuto vreo 2 ore legata de scaun. Dar eu sunt mai rea si nebuna.

Pisi cum e vremea la voi? La Targoviste mi-a zis soata ca e frig rau si ma gandeam la tine ca nu iti place frigul.

Eu am o companie de la 9.15 asa ca fug.

Pupici.

Mergi la inceput

salutare
intru si eu scurt la raport .
Nu am scapat de viroza si nici nu cred ca am sanse prea curand. Inca am program foarte incarcat, nu stiu ce sa rezolv mai repede. stau putin cu pustimea si asta ma enerveaza. Soata e in concediu si vreau si euuuuu.
Pisi sanatate si multa liniste bunicii. E o varsta tare frumoasa. bunica mea face curand 85. Tare se mai bucura cand ne strangem toti la ea.
Claudia si Alex mananca tare putine feluri acum. Alege legumele din ciorba, nu ii plac supele-crema, dar macar mananca fructe si legume proaspete. M-am stresat o perioada dar acum il las in pace. Uneori nu stiu cu ce traieste. Face si mult sport, ar trebi sa manance mai bine.
Cristina raportez si eu frigggggg.

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Mergi la inceput