Ingineri fosti, viitori...(37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna seara, ce faceti?
Am intrat special sa o gratulez pe Pisi a noastra,,
Draga Dorina, la multi ani cu sanatate si tot ce īti doresti sa iti dea bunul D-zeu cu drag si te astept sa ne spui cum ai petrecut.

Noi suntem bine, invatam de zor pt teste, gramatica, religie, muzica (un cantecel oribil ), franceza lunea viitoare, mate si el cāndva dar nu stim data.
Azi i-am dus la sea life, a fost dragut,acvarii mari cu diferiti pesti, rechinii, meduze, crocodili...

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pisi, multa sanatate si o petrecere reusita!

O dedicatie speciala pentru tine. Ma uitam la poza ta de profil si te admiram asa ca mi-am adus aminte de melodia aceasta despre o frumusete rapitoare

Si poate asa cu o melodie veche o scotem si pe Glimmer din barlog.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata.

La multi ani Pisi draga. sa ne traiesti, sa ai parte de sanatate si bucurii.

Otilia bine ai revenit. Te asteptam la povesti.

Claudia mult succes la examinari.

Eu ce sa va spun: am avut un weekend linistit. Am fost sambata la o plimbare pe jos cu o amica din Bulgaria. Apoi la shopping. Duminica de dimineata am gatit supa cu galuste si friptura la cuptor. Dupa amiaza am fost la film si am vazut: Imortals. Bun filmul.

Cam asta este tot.

Va pupic si sa aveti o zi super, super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Fetelor, dragelor, m-ati coplesit! Atatea cuvinte si ganduri frumoase! Sunteti bestiale!

N-am facut cine stie ce tambalau. Am chemat neamurile acasa, am facut o masa mare, vorbarie, ras si veselie si ... cam atata. Ieri am sarbatorit in liniste, cu baietii mei dragi.

Inca o data multumesc pentru dedicatii si urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani fata draga
Mi-am propus sa te sun dar ...nu stiu cand a trecut timpul .
Am reusit sa predat tot ce era de predat. Nu spun cat sunt de obosita, dar a meritat.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Pisi ma bucur tare ca ai avut o petrecere asa de reusita. Nici nu putea fi altfel.

Nico felicitari ca ai terminat. Imi dau seama ca esti de parca a trecut trenul peste tine dar lasa ca trece.

Eu ce sa va zic: nimic nou. Vreme de raha, munca si iar munca. Joi plec la Belfast pentru weekend si abia astept.

Pupici si o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Sper ca mai incape o in program si la ora asta, iar daca nu, va servesc si un ceai cu lamaie!

Nico, daca te-ai gandit la mine duminica este ca si cand m-ai fi sunat, asa ca iti multumesc din suflet ca-mi pastrezi un coltisor in inimioara ta!

Eu duminica am avut o scurta evadare in oras sa cumpar un pui la rotisor de la Auchan (pentru ca supa aveam deja facuta de sambata si altceva n-am mai vrut sa gatesc, decat un piure) si sa-mi duc 3 perechi de blugi la stramtat (caci am slabit cam 6 kg de asta vara, de cand mi i-am cumparat si stateau pe mine ca pe gard), apoi am venit acasa si, dupa ce-am mancat, m-am pus cu Vladi sa facem un portofoliu de prezentare a pomilor fructiferi autohtoni pentru cunoasterea mediului si-asta mi-a mancat toata seara. Dar a iesit ceva superb, drept pentru care ieri am si primit FB-ul meritat.

Cristica, am uitat sa iti multumesc din suflet pentru faptul ca te-ai sacrificat si-ai tinut toata vremea rea la tine pentru ca eu sa pot avea o zi superba de toamna de ziua mea! Stiu ca nu ti-a fost usor, de aceea apreciez efortul tau!

No, fug la ale mele si, cu putin noroc, ne-om vigea si maine!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Pisi draga ce bine ca la tine kgurile fug cate 6 asa pachet. Da reteta aici ca poate invat si eu sa le arunc cate unul...

Mmmm pui la rotisor. Si eu am facut pui la cuptor duminica si mi-a iesit foarte bun.
Ce imi place ca faci teme...Mi-as dori si eu dar deh nu am cum deci stau cu buza umflata...

Cat despre vreme placerea de partea mea. Nu a fost prea rau sambata nici la noi dar duminica...daca trimiteam de aici depresie totala crede-ma.

In rest la mine nimic nou. Azi i-am luat lui Roxy o felicitare si un CD sa i le trimit de Sf. Andrei deci la pranz am sa fug pana la posta.

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello!
Long time, no see. Iar am lipsit mult...ce sa zic, am avut o perioada foarte grea.
Pisi, iertata sa fiu ca am ratat ziua ta!!!!!!!!! Nu stiu cum s-a facut ca n-am intrat nici pe FB sa vad. Asa ca LA MULTI ANI cu intarziere, sa fii sanatoasa si fericita.
Eu raportez pe scurt: am fost cu mama la Viena si am operat-o pe coloana. Totul a decurs neasteptat de bine si ne-am intors acasa duminica.
La servici e cam nasol, nici eu nu mai am rabdarea de altadata si chiar am inceput sa imi doresc o alta meserie...mi-as dori sa vin acasa la sfarsitul programului si sa ma pot detasa de problemele de la servici.
Otilia, am o intrebare pt tine: am gasit un anunt de angajari in Stavanger, la firma Aker Solutions....iti suna cunoscut?
Nico, pe la voi cum mai este?
Cristina, tu ce mai faci?? Vad ca tot asa energica si pozitiva esti, ceea ce e foarte bine!
claudia, glimmer, salutari si voua!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Ancuta bine ai revenit. Eu ti-am facut o strigare acum vreo pagina-doua in urma. Ma bucur mult ca i-a reusit operatia mamicii tale. Doamne ajuta poate totul o sa fie bine.

La servici de ce nu te poti detasa dupa program? Esti platita pentru un anumit numar de ore. daca te plates in realitate pentru cate ore lucrezi fain dar asa pune si tu in punga cat incape (uite cine vorbeste...). Cat despre pozitivismul meu zic si eu: daca nu ne este rau ne e bine, cat de bine ramane de vazut dare e bine ca nu e rau daca intelegi ce vreau sa spun LOL.
Eu sper sa ti se schimbe la sfarsitul anului asta si norocul si tendinta ca deh vine un an par deci ar trebui sa fie mai bine NO?

In rest ce sa va zic eu: azi plec la Belfast dupa amiaza yupy-yey-yupy-yey. Abia astept sa-mi vad toti prietenii. O sa am un weekend foarte incarcat dar amia astept sa fiu obosita de atata distractie LOL.

DEci maine nu intru.

Va pupic si sper sa aveti un weekend ca al meu - asta sigur ao sa fie super-super.

Mergi la inceput