Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 4

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna
fetelor sunt tare fericita dja bebe nostru isi face simtita prezenta deja il simt ca un fluturas , prima oara l-am simtit duminica si ieri si azi a semnat condica o sa ma un bebe tare miscator.

legata de sex eu nu stiu cum mai este ,ne mai dragalim noi un pic dar atat, de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai facut , am avut la inceput mici problemute iar dr. ne-a interzis una luna fara sex asa ca no sex 9 luni.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

J.Dsa-ti fie de bine zacusca.
Abia astept sa dorm si eu toata noaptea!
Sa sti ca Oliver de la 4 luni doarme singur in camera lui iar cam de o luna i-am facut trecerea la patut de baiat mare dar cu aparatoare pe margine ca sa nu cada jos din pat.Laptic nu mai bea de vreo 2 luni noaptea dar tot se trezeste pe la 2-3 si vine la noi in pat ,ne pupa,ne canta,rade pana ce vede ca ne trezim si radem toti de se zguduie patul.

10+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Fetelor, eu am renuntat sa mai sper la dormit toata noaptea .. m-am obisnuit cu gandul ca tot timpul va fi un motiv de trezire....Si mai ales ca acum vine bebe 2, deja tre sa imi aduc aminte cum era cu trezirile la fiecare 2-3 ore...sau mai des...

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput