toaleta la scoala

toaleta la scoala | Autor: capra cu trei iezi

Link direct la acest mesaj

deoarece incepem clasa intai, am o problema cu folosirea toaletei la scoala de catre fiica-mea.
asa ca le-as ruga pe cele cu mai multa experienta ( cu fetite mai maricele), sa-mi dea si mie oaresce idei in acest sens.
multe, si succes in noul an scolar!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

chiar nu are nimeni niciun raspuns?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

eu pot sa-ti spun doar ce m-a invatat pe mine mama sa fac da...nu e tocmai ortodox
sa ma sui cu picioarele pe vasul de wc si sa fac

poate acum au aparut ceva solutii mai elegante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nu e ortodox ce zice Ela dar din pacate s-ar putea sa fie cel mai sanatos.

Exista niste folii de protectie colac din hartie cerata, vin in pachete de 10 bucati si pachetelul are marimea unuia de servetele de nas, dar degeaba ai foliile alea daca colacul e stropit/ultra jegos.

Eu mai fac cateodata si un V dintr-o bucata de hartie igienica de vreo 60 de cm si apoi ma asez (cu conditia sa fie curat colacul).

Eu as sfatui copilul sa faca dimineata acasa si daca poate sa evite sa fol. wc-ul la scoala. As vb cu invatatoarea sa aflu daca au hartie la wc sau in clasa, as inspecta personal toaletele la venire si plecare ca sa vad cum se prezinta si apoi as discuta cu copilul sa vedem cum facem sa-i fie cat mai comod. Eu personal nu ma pot aseza pe colac in wc-urile publice si din scoala mi se trage, erau mereu imputite si aveau atata clor incat nu puteam nici sa trec pe langa ele

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Fie-mea face pipi ''stand'' adica doar se apleaca si nu se aseaja pe colac. Caca face dimineata si seara, pe WC-ul domestic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

eu nu eram asa inalta pt a face pipi "stand". sau puteam daca faceam pe mine
si pt a urca pe wc tin minte ca am exersat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mie nu mi se pare o idee buna cu cocotatul pe WC, mai ales ca poate cadea cu piciorele in el sau sa desprinda.... Asa ca i-am spus sa ia mai multa hartie, sa stearga bini bine colacul apoi sa ajeze hartie pe colac, in forma de v si inca una pe deasupra.
Ea imi zice ca asa face, dar nu stiu cat de corect.
La gradi stiu sigur ca nu are timp de "tabieturi" dina stea ca e rand la usa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu cred ca ar fi o idee buna ca parintii sa stranga bani si sa achizitioneze un sistem din asta pentru toalete , cu folie de protectie. La cati elevi sunt, nu cred sa coste asa o avere. Altfel , nu prea vad solutii perfecte. Ce bine ca nu am fata .. Dar si pentru baiat mi-e frica,sa nu se atinga cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

noi trecem in clasa a doua si ne-am descurcat cu toaleta cu hartie protectoare pt wc. are la ea un pachet cu hartie, servetele batistute ca nu au hartie ig de obicei si gel dezinfectant pt dupa ca nici sapun nu au tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

La scoala unde e fiica mea sun toalete asa-numite "turcesti" (cu gaura in pardosea), deci nu avem problema cu asezatul. Mai ramane problema celor certati cu bunul simt care nu folosesc corect wc-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

la scoala la care lucrez eu se cumparasera sisteme cu folie protectoare. in 2 zile erau pe jos, stricate . bani investiti aiurea...
eu nu am fete, dar si la baiat i-am spus sa puna hartie igienica pe colac daca trebuie sa faca altceva...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput