aspirator nazal

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Sunt si aspiratoare nazale electrice, ti-am trimis PM cu link ca sa nu fie reclama ....
Evident nu este la fel de bun ca batista bebelusului dar macar isi face treaba, nu face zgomot ca aspiratorul si are si melodii sa le pui in timp ce aspiri ca sa se distreze copilul.Noi pe asta il folosim numai in calatorii sau cand se trezeste noaptea infundata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

acum am vazut ca nu iti pot trimite PM, cred ca nu il ai activat.
dai search pe google aspirator nazal electric si gasesti zeci de modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Batista bebelusului merge si sa tragi tu. Nu trebuie neaparat sa o cuplezi la aspirator. Eu am reusit de cand avea al meu 2 luni :). E drept ca iti cam sar ochii din cap cand tragi, dar functioneaza :)

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Mereu am spus ..sa ii dea Dumnezeu sanatate, celui care a inventat Batista bebelusului, nu stiu ce as fi facut fara. In legatura cu zgomotul, noi daca am fost nevoiti sa scoatem noaptea, cand copilul era semi treaz, puneam o patura, o plapuma peste aspirator. Tot se mai aude, dar nu asa de tare,si nici nu se arde sau ceva, pentru ca e vorba doar de cateva secunde. Daca iti permiti exista de la Graco un aspirator nazal electric(sau cu baterii), cu muzica si lumini, www.bebeplanet.ro/categorie/Igiena-bebelusului/Accesorii-ingrijire/produs/Graco---Aspirator-nazal-electric---Nazal-Clear/5,44,1509,detalii.bebe" target="_blank">asta cred ca e. Doar ca din niste review-uri, am inteles ca nu are chiar asa mare forta de "absorbtie".

In concluzie, BB, al meu copil are aproape 2 ani si dupa ce ii scot eu mucusorii, ii dau si lui si tot la nas duce, ba daca ii spun hai sa scoatem mucii, se duce si aduce aspiratorul. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Nici aspiratorul electric si nici cel din care se trage cu gura nu au nici pe departe eficienta celui care se monteaza la aspirator.

Normal ca daca nu se poate si nu se poate cu aspiratorul, din diferite motive, se recurge la varianta 2 sau 3 de eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Si eu recomand batista bebelusului. Poti folosi dispozitivul si la aspiratorul de praf (atentie insa, ca puterea de aspiratie se da la minim ), iar noaptea, ca sa nu deranjati vecinii cu urechi delicate , poti scoate dipozitivul de cuplare la aspirator si tragi cu gura (da' in cazu' asta, tre' sa ai, neica, palmani sanatosi , ca te iau ameteli/calduri/etc pana cureti bine nasul lui bebe).

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si noi am folosit batista bebelusui cu succes.
A avut si Andrei o perioada cand se speria de aspirator si atunci puneam aspiratorul in hol si ii dadeam drumul iar furtunul era tras in camerasi usa aproape inchisa.Zgomotul nu mai era chiar atat de puternic.
Foloseste cu incredere batista bebelusului, e foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

Da eu nu l-am procurat ca abia acuma prima data imi face mucusori... Da acuma ei nu imi mai dau asa bataie de cap mare..... Offffff sunt asa trista am sa ma descarc putin pe forum, poate asa mai primesc si niste sfaturi.....
Am mai scris ca am facut un control la creier ( of am si uitat cumm se zice in romana , ca aicea numai in rusa vorbim) si mi sa spus ca tensiunea intracraniana este foarte marita, ne-am internat in spital si aici neurologu la studiat mai amanuntit si mi-a spus ca copilul meu se dezvolta mai greu mintal si mersul lui nu este corect, cei drept acuma o saptamina in urma a inceput mai bine sa paseasca pina atuncea facea 2 pasi si cadea, m-am adresat la medic si mi-a spus ca unde este scris ca copil la 1 an trebuie sa marga, si nu mi-am facut griji, dar cu dezvoltarea mintala intradevar vedeam copii de seama lui care care erau asa mai dezvoltati fata de el da nu imi faceam griji si ziceam ca asa unii copii se dezvolta mai greu...
noua mi se parea ca copilul nostru este conform standartelor mai ales nu demult a inceput sa strige tata, cind vine sotu de la munca, asta micu aude masina si fuge la usa si striga tataaa, si eu ma laudam la toti ca uite ce baiat destept am.. ( pentru noi este si cel mai destept)
Problema este ca medicu nu-si poate da sema de la ce sa marit tennsiunea asa tare ca el nu a cazut niciodata asa de zdravan nasterea a fost normala , apele curate , nu a bolit , nu am mai fost internati niciodata offff mi-a zis ca o sa mai facem niste analize si o sa-i puna diagnosticu atunci
azi am vrut sa-i facem masaj da nici decum nu am putut se zbatea si cu privirea ma implora ca sa-l iau in brate si am terminat masaju ce rau imi pare ca poate acest masaj il mai relaxa putin ca masajista mi-a spus ca este foarte incordat ,
problema la noi este ca nu-i place sa-l fortezi chear si acasa cind ne jucam si incerc sa-i fac exercitii tot tipa
sunt asa de suparata sper sa o sfirsim cu bine, si cind vede pe cineva in halat alb incepe a urla se streseaza si mai tare nici nu stam internati in spital (da nici nu vreau) stau doar ziua fac proceduri si vin acasa asa este mai bine pentru el...
ok fetelor sper sa intelegeti ce am scris ca am scris repede ...
acuma trebuie sa plec ca mi s-a trezit puiutu
poate cineva din voi a mai trecut prin asa ceva si poate imi mai scriti din experienta voastra...
Ms mult
o seara buna

Mergi la inceput