scaun cu sange
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clarmai In seara asta dupa debridat ma asteptat sa faca ceva dar nimic. Acum refuza si sa incerce,mi-e frica tare de un dop.Daca are rana la anus mai poti utiliza pe langa madicament si un supozitor cu glicerina? Nu cred,nu?....avand rana. |
Nu stiu daca chiar functioneaza asa repede. Daca vezi ca nu merge nici maine, eventual suna dr. mai spre seara si intreaba daca sa maresti doza.
Supozitoarele nu inmoaie scaunul, doar ung anusul, asa ca oricum cand iasa, tot tare iasa. Cred ca mai degraba supozitoarele sunt sa nu mai poata sa tina odata ce a inceput sa faca kk. Sincer, nu-mi amintesc daca ai voie cu supozitoare in jurul ranii, dar chiar daca ai voie, trebuie sa fii foarte atenta sa nu o ranesti mai rau. Ai intrebat de baile cu sare de baie? Stiu ca noua astea ni le-au recomandat, ca ajuta f bine si foarte rapid la inchiderea ranii. Un pumn de sare de baie intr-un lighean cu apa calduta si o pui chiar si numai cu funduletul in apa, 5-10 minute daca sta. Daca nu, in cada.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mamaluiana spune:
buna, si fetita mea a fost constipata si chiar eram internata cu ea pe neurologie , nu facuse de 2 zile si ea facea zilnic...iau dat LACTULOZA 5 ML.dimineata si seara, a facut la cateva ore de la administrarea primei doze.Uitate la prospect
http://vnahaba.ecosapiens.ro/2009/09/19/lactuloza-2/
_Ralu_ spune:
Da, si eu tot pe ceva cu lactuloza as fi mers..am zis, Duphalacul stiu ca e bun si se da si la bebelusi f mici. Daca nici azi nu face, poate ar fi bine sa intrebi medicul de o alta solutie, un laxativ prpriu-zis...debridatul stiu ca ajuta, dar nu stiu daca e chiar laxativ, mai degraba un reglator (se da atat in diaree cat si in contipatie...si altele).
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
clarmai spune:
Am vb cu dr si ne-a recomandat duphalac ,a venit din concediu,ne-a raspuns la tel si ne-a venit inima la loc,acum o rezolvam,va multumesc mult pt raspunsuri,ea zice ca nu e necesar debridatul,dar acum ca am inceput sa il dau sa continui ca rau nu are ce sa-i faca.
Si sa- i dau duphalac-ul.Va multumesc mult inca odata.Sper sa fie totul ok.
E dr fetii si m-a scos din multe belele cu fata exceptional.E o dr de nota 300,cel putin.Ne-a sustinut de fiecare data si are momente cand nici bani pe consultatie nu ne ia ,desi e cabinet particular ,iar ea nu lucreaza aici,acum s-a mutat la bucuresti am inteles,cu spitalul,a schimbat locul de munca numai lucreaza la pitesti,dar casa o are aici,si o sunam la orice ora ,zi,noapte.Mi-a rezolvat-o cu torticolis-ul,a fost singura care a depistat suflul sistolic al fetei mele,si ne-a trimis cand trebuia la fundeni.etc.etc.
Eu nu am decat cuvinte de lauda,si prin cati medici am trecut cu fata,niciunul nu a fost precum ea.Si imi place ca e foarte sincera,directa,dar in mod respectabil,nici un caz nu te pune mai prejos de dansa.Va pup.Multumesc mult inca odata.
Nici acum nu a facut asta mica dar dr zice ca dupa duphalac o sa faca.