scaun cu sange
Raspunsuri - Pagina 2
clarmai spune:
Multumesc mult deja suntem de 5 zile pe alimente care fac purgatie si nimic.Azi am sunat un alt medic si mi-a zis sa-i dau debridat sirop: 1 ml/kg corp.Deci ii voi da 5 ml de trei ori pe zi.
Acum nu am ce sa fac,ea in general nu avea probleme de genul asta.Deja e bombardata cu suc de portocale,iaurturi.etc.etc
Eu alta solutie nu mai vad decat medicamentele.Acum sper ca acest debridat sa-si faca treaba.Pe ziua de azi nu a iesit deloc si o sa apelez la el,numai am ce sa fac.
Azi a mancat miere cu lapte dulce,pepene rosu,ciorbita de cartofi,suc de portocale,iaurt cu capsuni naturale,eu ii dau doar simplu ,tnuva, si azi i-am strecurat si doua capsuni din dulceata zdrobite si puse la apa sa iasa zaharul,jumatate prajiturica barni si imi cere intr-una carne de pui dar nu i-am dat.Si in rest apa minerala,plata nu a vrut.
A mancat si un pic de branza(a poftit la mine).Va pup si multumesc astept sa vad ce face debridatul,mai rau e ca trebuie sa luam si coprocultura pt analize,bate gradinita la usa,vedem daca accepta sa ducem poimaine.
Victoria_mami spune:
De ce nu-i dai carnita de pui?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
clarmai spune:
Pai cand s-a mai intamplat sa aiba diaree ,tin minte ca in lista de regim alimentar era trecut si carnea de pui fiarta ca aliment care ajuta si strange la burtica.Acum ca e constipata ma gandesc ca mai rau o strange.
anda141 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 De ce nu-i dai carnita de pui? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Pentru ce carnita de pui, daca fata e constipata ?
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda141
Pentru ce carnita de pui, daca fata e constipata ? |
Bleah, puteai sa te abtii, imi raspunsese deja Clara. Civilizat! Asa ca nu era nevoie si de mesajul tau!
Clara, multumesc de raspuns! Nu stiam!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
clarmai spune:
Am ramas socata azi sa aflu ca lactatele date in exces constipa,asa o fi ? Stiti ceva ,ati auzit? Nu va certati va rog,important ca ai aflat ca carnita de pui constipa Hai sa schimbam subiectul,eu nu stiam ca lactatele la copiii date in exces pot constipa,ea a cam consumat de vreo saptamana grozav de mult fatza de obicei:iaurturi,lapte dulce...etc...lactate. Ati auzit ceva despre asta ? Stiati?
In seara asta dupa debridat ma asteptat sa faca ceva dar nimic.
Acum refuza si sa incerce,mi-e frica tare de un dop.Daca are rana la anus mai poti utiliza pe langa madicament si un supozitor cu glicerina? Nu cred,nu?....avand rana.
_Ralu_ spune:
Lactatele grase constipa.
Mie mi se pare totusi ciudat sa se constipe asa de tare de la un plic de smecta. Dar nu neg ca este posibil.
Ideea e sa ii dai ceva constant...nimic nu o va ajuta dupa o doza.
Acuma trb lucrat si la psihicul ei...sa nu se constipe si pe fond psihic chair daca fizic debridatul o va ajuta...ea crede ca o va durea cand va face, nu stie ca e posibil sa nu mai faca tare si sa fie ok...
Eventual ia-o cu binisorul....jucati-va pe olita/wc....faceti ceva ce ii place ei mult...teatru de papusi, sa faca caca si ursuletul cu ea...sa o tina de mana...chestii de genul.
Am avut si noi niste episoade din astea, si cam asa am procedat...
Succes si sanatate!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
clarmai spune:
Nu stiam ca de la lactate grase date in exces se poate constipa,e buna chestia de stiut pe viitor.Multumesc mult.Da cred ca ii e frica pt ca ieri cand a facut se tinea cu mana de fundulet si zicea "buba mami",mersi mult am sa incerc si asa.Eu oricum o tineam de mana si stateam langa ea cand facea,pt ca se incapataneaza sa faca pe wc-ul nostru,cred ca ii place mai mult,nu stiu,am sa incerc si cum spui tu.Multumesc mult inca odata.
Maine poate face,ne facem curaj impreuna si mergem.Multa sanatate la pitici,revin cu amanunte.
Victoria_mami spune:
Clara, da, lactatele constipa.
Eu iti spun ce fac eu cand Victoria nu face 2-3 zile, ceea ce inseamna ca ii e frica si tine (edit: nu numai ca nu face, dar daca vad ca nici nu incearca, e clar ca se abtine): ii dau laxativ mai mult, sa fie prea moale sa-l mai poata tine. Stiu ca suna aiurea ce zic eu, dar are efect 100% garantat. In felul asta, se curata tot si nu mai poate tine. Cu cat mai mult tine, cu atat mai mult se constipa. Eu nu spun sa incerci si tu, eu iti spun doar ce fac eu. Ca uite, de 2 ani si 3 luni ne luptam cu problema asta. Te pup si sper sa-si revina repede.
_
Victoria_mami spune:
Vreau sa mai spun: eu fac ce ziceam mai sus pentru ca stiu exact cat ii trebuie zilnic si cat sa-i dau sa nu dea nici in diaree; iti dau ex., ca e mai usor de explicat: ii dau zilnic o lingurita; daca o vad ca tine ii dau o lingurita si jumatate, ca stiu (din experienta) ca deja 2 lingurite ii provoaca diaree. Si eu stau intotdeaunape barginea cazii si o tin de manute sau daca deja plange de durere (uneori se constipa rau si cu laxativul, in general cand mananca 5-6 felii de branza pe zi) ma pun in genunchi in fata wc-ului si o tin strans in brate. Asa, doar ca o modalitate de comfortare ptr. ea, nu ca ar ajuta-o fizic la ceva. Ah, apropos, las-o pe wc-ul vostru! Victoria acolo face cel mai usor, pe wc-ul mare. I se deschide funduletul mai bine si cum nu ajunge cu picioarele jos, ii apasa greutatea altfel pe fundulet decat daca ar sta pe olita si ii e mai usor sa faca pe wc-ul mare.
_