Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

fetelor cu copii mari. ce remedii aveti pt viermisori/paraziti sau ce-or fi. stefan se tot plange ca il mananca funduletul si banuiesc ca de la viermisori.
acum ii fac trat cu nikvorm.darcred ca il deranjeaza f tare, ca uneori nici nu poate dormi, de mancarimi.
ii mai da socra acum paine cu usturoi.
mai stiu de seminte de dovleac, ulei de dovleac.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

incearca si Giardinophyt-ul..asta am folosit la Eric si a dat rezultate...dar da-i 3 sapt...cu 1 sapt pauza intre reprize...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Bravo bea! Din ce in de mai independenta. In curand mami alearga dupa tine peste tot.

pedeapsa: daca ridic vocea la ea si ma simte ca sunt foarte nervoasa se pune pe plans de mi se rupe inima. Oare am terorizat copilul?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Victo, asa e, ies greu la analize, dar noi mergem la o clinica din asta unde chiar ies daca sunt. adica la proba aia rapida ies mai mereu oxiuri dar cand i-am facut coproparazitologic complet a iesit negativ. la toti parazitii.

eu de ce insistam ca andrei nu are nimic...nu se trezeste decat la Bucuresti, daca mergem undeva si suntem cu el nu are nimic nu se scarpina la nasuc, asta e alt simptom, nu plange noapte si nu e agitat, alte simptome, etc

doar are cearcane, dar de la nesomnul din Bucuresti, ca nu mai doarme cand ajung acasa etc. cand suntem undeva cu el doarme de rupe

dar macar uita-te dupa ce ti-am zis mai sus la Mihaita, ca sa stii. ca Stefan zice.

noua ne-a zis sa luam cina cand a inceput Andrei sa bage totul in gurita de pe afara. a zis ca e mai sigur asa.

si giarnidophit de care zicea Andreea e bun, dar eu stiu ca l-au luat nasii chiar pentru giardia, tot la recomandarea pediatrei noastre.. a iesit la analizele copilului.

asa ca mai bine cauta un cabinet bun si fa-i analize sa vezi ce viemisori are. e mai sigur asa.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Crissy, Katalina, bravo pentru delfinasii umblareti!

Georgia, e clar, Antonia o sa fie o diva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Am avut ceva aventuri azi...acum ne-am intors de la urgente.
La 4 ma suna bona ca are copilul 39 temeratura, asa deodata, ca nu avusese nimic mai devreme. i-a dat nurofen si in 20 de minute eram acasa. ea deja isi revenise, era bine dispusa si alerga prin casa. asa ca, din prostia mea, am zis ca poate o fi de la dinte poate e combinat si cu ceva iar la burtica (ca mai facuse un caca moale) si sa mai astept sa vad.
caca nu a mai facut, dar temperatura da. am sunat la cmu urgente, un doctor amabil dar care ne-a tinit o prelegere de 15 minute in care ne-a spus ce regim sa urmam, desi eu insitam sa i zic ca nu imi pare a fi enterocolita/viroza, din moment ce a avut doar 2 scaune/zi.
Si uite asa ne-am trezit la 8.30 ca iar avea 38.8 si molesita rau, imi era asa mila de ea si imi faceam mustrari ca treb sa mergem mai devreme la doctor.
Verdict: se pare ca e rosu in gat. Asa ne spusese si medicul de familie si asisteta de la receptie cu care am stat pana a venit doctorita. Oricum doctorita de garda de la cmu parea usor nebuna, va povestec eu altadata.

Ati mai avut rosu in gat si cu ce l-ati tratat? Noi am mai avut dar era combinat si cu raguseala si a vut si ceva mucisori.
noua cei cu care am vb in seara asta ne-au zis antitermice -nurofen&panadol - la 4 ore (ca e febra mare) , salvigol pt gat - med de fam, nebuna a zis tantum si curatat nasul.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

scuze de greseli, dar m-am grabit sa va scriu

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

OCHIDUT,uf,ati experimentat mersul la urgente,nu-i placut deloc. la fel si noua, pt un usor rosu in git ne-a dat nurofen&panadol,si a trecut,desi i le dadeam cu forta,si ff rar,nu le suporta, cred ca tzitzi a fost leacul.Larisei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Copil neascultator - eu am gasit multe informatii utile pe babycenter
www.babycenter.com/0_getting-your-toddler-to-listen_11531.bc" target="_blank">Getting your toddler to listen
Puteti sa mai vedeti si alte articole de la capitolul Behavior

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu cand a avut mara 38.9 nu m-am dus la nici o urgenta i-am pus paracetamol supozitor si nurofen la 8 ore..
Ochidut, si mie mi-a zis doc sa ii dau tantum verde

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

va invit la ca al meu copil iar mi=a dat trezirea cu noaptea-n cap, acum doarme langa tati. nu inteleg de ce la Bucuresti doarme asa prost noaptea, o fi de la caldura?

Ochidut multa sanatate la pitica salvigol ne-a recomandat si noua pediatra pentru rosu in gat

pentru febra doar pe caiet, in caz de urgenta mi=a zis tot de nurofen & panadol. ca noi nu am avut asa febra mare.

mi-a mai zis si de ceva homeopate, dar mai bine tine-o pe antitermicele astea sa scape repede

m-am uitat acum pe poze pe FB, la biata Sofia, cum o desfunda Miguel si la frumusica de Mara (Alice)

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput