Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
bamboletta spune:
Asta e doar inceputul crizelor
vedeti voi mai incolo pe la 2-3-4 ani
uneori ma simt depasita de situatie si il sun pe sot sa vina acasa ca eu nu mai pot ![]()
La noi "time out" nu functioneaza ma refer la Antonia de David nici nu mai zic nu sta...pe Antonia cand incercam sa o pun la colt...mai mare criza facea si plangea de ziceai ca se rupe pamantul
asa ca am renuntat...uneori mai si tip la ea cu toate ca nu as vrea dar efectiv nu ma mai tin nervii
a luat si palmuta la fund dar degeaba...tot cum vrea ea face 
Dragaica-si ai mei la fel au facut cand am fost in vacanta zici ca erau bagati in priza..abia cand am ajuns acasa au reintrat la normal...lasa ca ajungeti acasa la voi si intrati la programul vostru 
Mycya-plimbarete mai sunteti
bine faceti 
Oana-abia astept pozele
bravo lui Matei pt mersul in 4 labe 
a facut ochi exploratorul ![]()
katalina spune:
Helloooooooooooooo
nici nu mai stiu de cind nu am mai dat pe aici
BINE V-AM GASIT IN CASA NOUA!
CRISSY, trebuie sa incep cu tine, sa-ti multumesc pentru montajul primit pe mail, si sa-ti spun ca esti o persoana speciala,deosebita, care isi consuma din timpul personal sa ne faca noua mamicilor surprize frumoase.De asemenea multe
pentru PAULA,RODY,CRISPO.
Sunt aproape la zi cu cititul, si pe DC si pe mail
.
Victor MERGE ,e atit de fericit si bucuros, ride in hhohote si merge,asta de citeva zile bune.
Intru in febra pregatirilor de scoala pt baieti,BONA A VENIT din statiune, e taaaare bine cu ajutor,pot sa mai evadez,pot sa merg singura la baie
.Ohh, am zis ca plec si eu la hotel,si ii las balta
Ce frumos a fost la MI,mi-au placut pozele si impresiile de dupa, postate de fete.
BUMBLEE, esti o dulceata, cum povestesti
Noi acum suntem prin Harghita, ne-a adus sotul citeva zile la niste casute din lemn,cu curte, cu riul in spatele casei, iarba verde, tare frumos pt copii,sa zburde toata ziua,in Zetea parca,unde este si lacul Zetea,superb,va arat poze, si de la Munchen si de la mot, cind ajungem acasa promit.
Am si eu sa va spun o telenovela ,dar nu stiu unde ,ca-i cam public aici
,si pe mail,la fel
Hai ca va pup pe toate
ANDREEA, cin ne vedem ?ai nr.meu
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
ochidut spune:
Saddie, idem, idem si la noi cu tot mesajul tau
Paula, ce bine ca ai deschis subiectul cu iesirile copiilor.
Fetelor, multumesc de raspunsuri si ca impartasiti cam cum e situatia "dracusorilor" la voi. M-am mai linistit ca eu credeam ca doar a mea are asa iesiri, ca am gresit eu si nu stiu eu sa controlez situatia...
Metoda cu statul la colt am vazut-o si eu explicata acum ceva vreme intr-un documentar, era recomandata. Dar probabil ca de la 2 ani, ca acum nu ar sta, nici nu cred ca ar intelege.
Oricum tare mie teama ca si Larisa ar reactiona ca Antonia lui Bambo. Vedem noi, oricum cand o veni vremea o sa o incerc si pe asta.
de Larisa Ioana 24.06.2010
giorgia23 spune:
Bine v/am gasit in casa noua
Am intrat rapid sa va salut...am terminat si cu nunta...a fost frumos dar obositor...a revenit si Antonia acasa...i/am taiat ieri si motul...a ales rujul,peria de par si cheile de la masina
...poze de la nunta inca nu am dar cu prima ocazie va arat...a ras Antonia la starea civila si bisetrica de se uitau toti la ea
...eu sunt cu casa in sus...maine pleaca si sotul
...va pup
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo fetelor cu copii mari. ce remedii aveti pt viermisori/paraziti sau ce-or fi. stefan se tot plange ca il mananca funduletul si banuiesc ca de la viermisori. acum ii fac trat cu nikvorm.darcred ca il deranjeaza f tare, ca uneori nici nu poate dormi, de mancarimi. ii mai da socra acum paine cu usturoi. mai stiu de seminte de dovleac, ulei de dovleac. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Eu stiam de tinctura de propolis.Eu stiu fiindca si eu am luat cand eram mics si tin minte ca avea un gust oribil :D
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
crissy77 spune:
Victo, cam de metodele astea stiu si eu pt combaterea viermilor (din auzite). Sanatate!
ochidut, eu cred ca e o perioada trecatoare. La cum o cresti nu cred ca va fi un copil razgaiat.
ooana, bine ati revenit!
Matei cu mersul de-a busilea
. Distractie placuta la despachetat
. Noi ne-am mutat de 3 ani si inca nu avem lustre
. Le-o veni si lor randul candva...
Alice, noi luam pranzul uneori si la 17.30
, daca se trezeste la 11, urmatorul somn e de la 14-14.30 si trezirea la 17-17.30
.
crissteo, fa public albumul ca-s curioasa de mor cum arata
. Nu e prea acra de la rosii?
cu cutiile din aluminiu, eu am dat la toate neamurile si la prieteni si mai am.
Pedeapsa: ce a spus crispro stiu si eu. De preferat sa fie un colt dintr-o camera in care copilul petrece f. putin timp, sa nu fie camera in care se joaca, sa nu asocieze gresit joaca cu pedeapsa. Noi nu am aplicat pt ca nu prea a fost cazul (la Elise). Dar mai avem timp
.
Victo spune:
kata..hai ca murim de curiozitate. fa repede sub. pe FB si apoi dc nu vrei sa ramana il stergi.
ma omorati cu plimbatul vostru ![]()
zetea zici..cum se cheama casutele?
laurika, mersi. o sa mai citesc sa vad ce si cum. ia bietu de el de toate, ca sa se faca bine, ca vede ca e greu asa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
crissy, hai ca ma speriasem, credeam ca numai noi suntem intarziati cu masa. dar adevarul e ca si noi cam la fel mancam. mai putin in prima parte a zilei si mai mult in a doua..
apropo, mara inca doarme. de la 13
si eu ma bucuram ca s=a trezit mai devreme ca sa o culc inainte sa iesim. de unde..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+