Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, hello! Deja de o ora e treaz... Poate s-a trezit de foame, ca aseara iar a mancat putin -100 ml. Dar nu inteleg de ce nu adoarme la loc. Mai ales ca ieri toata ziua a dormit doar o ora ( desi am stat nemiscata langa el). O sa incerc si cu alt lp, desi problema lui nu e gustul. Elnu vrea sa doarma, nu vrea sa il aduc de la joaca in casa, e foarte obosit, nu are rabdare si chef sa bea.

Acum povesteste, rade, se joaca cu suzi. Suntem fund in fund.

Cand vine mama , Vlad va dormi cu noi in pat, si mami in camera lui. Al meu se trezeste foarte, foarte usor. Asa ca nu stiu cumva fi, ca dimineata la 6-.7 Vasi se duce la munca, apoi pana se imbraca/spala/foieste, clar e si piticul sus. Plus ca scartaie salteaua din dormitor la orice miscare...

Ramonasin, ai grija de tine. Sanatate multa!
La noi caninii is de mult iesiti :)

Trimit mesajul si mai scriu maine, ca nu mai am nervi. Asa de tare ma enerveaza statul treaz a lui Vlad!!! La culme!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Ramonasin, sanatate multa! Bine ai revenit!

Kata, eu la ce am vazut pe etichete, iaurtul e doar iaurt obtinut prin fermentatie din laptele pasteurizat, sana/kefir au si culturi lactice adaugate, cheag si culturi probiotice (uneori). Aici cred ca depinde f mult de firma.

Crisu', V s-a gandit sa-i tina companie lui Vlad de la 5 la 6, statea in bratele mele, cand sa-l pun in pat, ioc, da-i cu plans.. Problema e ca eu nu am mai reusit sa adorm. El s-a trezit in schimb la 8 juma', ceea ce e f bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Haideti la cafea

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna cafeau ALICE, multumesc,abia acu, o savurez.
Beau si o iau din loc la cumparaturi de baieti.
Victor m-a uimit cit a putut sa manince in dim asta:o portie de cereale Humana, o felie de piine neagra cu unt, o cana mare de suc(din o mina afine,1 piersica, 1 mar si un strugure), si 2 felii de piersica.L-am echipat si in parc cu bona.

ELADEA, OCHIDUT, cum a trecut noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bamboletta, ce ai vazut ieri pe FB era de pe blogul cumatrei mele. Eu am facut ieri zacusca de vinete. Am distribuit link-ul pt ca am mancat si eu tocana din aia si e fff buna, sa mai dau idei gospodinelor.

ramonasin, nu tb sa-ti motivezi absenta, nu-ti sta nimeni cu pistolul la tampla sa poztezi zilnic. Doar sa nu ne uiti de tot. Sanatate!

Am bagat-o si pe shoshika din nou in lista, ca am vazut ca a mai scris si ea 1-2 mesaje.

miha13gina, felicitari pt galusca miscareata si independenta

kata, o sa-ti trimit prin mail reteta de zacusca de ghebe pe care o fac eu. Eu masina de paine o folosesc doar la framantat, painitele le fac eu si le coc in cuptor, nu-mi place cum iese la masina de paine. E drept ca am incercat o singura data si nu a iesit excelent. Stiu doar de Kefir ca se face din lapte fiert in care se pune o ciuperca (nu stiu cum se cheama, cauta pe net). Am avut si eu o perioada, dar imi iesea prea acru si am lasat ciuperca sa moara. Dintre toate SANA e cea mai dulce.

Alice, multumim de cafea. Eu chiar ma uitam la meci si asteptam sa inceapa sa se arunce cu scaune etc.

Luni incepe scoala . Eu credeam ca abia saptamana cealalta, nu am pregatit nimic pt Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Crissy, sa stii ca la sfarsit i-a cam huiduit lumea pe fotbalisti, nu stiu cat s-a auzit la tv. Dar in rest a fost frumos. O sa pun cateva poze dupa ce o culc pe mara.

Mara care tocmai ce a facut o criza de plans ca nu am vrut sa o iau in brate. Asa ma oftica soacramea asta ca o tine numai in brate, eu le-am tot zis, le-am batut apropouri da vad ca le doare in fund de mine. Nici nu pot sa ii zic la nesfarsit, in primul rand ca ma simt eu prost si in al doilea ca e singura care e aproape si mai poate sta cu ea ca ne miscam si noi.. Ca sa intelegeti, joaca lu soacramea cu mara este ca ea sa o tina in brate si mara sa ii arate cu degetul unde vrea sa o duca

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

neatza!
Intru si eu pe fuga ca am mancarea pe foc, copilul doarme si vreau sa fiu gata pana se trezeste.
Racusor, si noi am avut problema cu iritatul rau de tot, si inca mai continua, dar noi folosim o crema chiar minune ii pot zice, TRIDERM, incearca, ii dai seara inainte de culcare si dimineata ai sa vezi ca se curata incet incet in 2-3 zile nu mai ramane cu nimic. Partea nasoala e ca nu tre sa dai foarte mult cu ea, adica max de 2 ori pe zi. Eu ii mai dadeam cu pudra de la sanosan pe zi, ca sa fie uscata zona si il mai lasam si desfacut, fara pampers, dar era cam riscant ca ma trezeam cu cate o placinta insirata prin toata casa si tudor plin din cap pana in picoare, acum vezi si tu. Am vazut si pe andrei in poze, tare frumos s-a facut si a crescut mare, e o dulceata mica!
Mousel, tatal meu a fost internat la sp militar la oncologie, nu a platit nimic, nici radioterapia, doar rmn-ul cu substanta de contrast (250lei) si ce a mai dat la asistente. La spitalele de stat sunt cam gratis unele analize, nu toate. A mai facut la medlife o analiza de marker tumoral si a costat 150ron.
La partciluar chiar nu stiu ce sa zic, stiu ca sunt scorurile destul de mari. Daca te mai pot ajuta cu alte info sa-mi zici, eu sunt in tema din pacate. Iti doresc multa sanatate!
Crispro, am vazut una bucata de Vladut, tare frumos si cretulin, oare cu cine seamana?
sanatate multa delfinasilor bolnaviori!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ciao fetelor,
crispro ,Vladut doarme cu voi/tine noaptea? stii ca nu e un sfat prea bun, nu dati cu pietre:) dar eu daca stau cu Mihnea la pranz imi doarme si 3 ore, daca plec de langa el dupa 50 de min de somn e in picioare
noaptea doarme cu noi (din pacate)dar se trezeste suge putin si adoarme imediat......stiu ca nu e o solutie buna, dar pana isi face un program mai bun..poate mai apuzi si tu sa te odihnesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Bine v-am gasit in casa noua!
Abia am ajuns la zi cu cititul ieri seara,dar nu mai aveam puterea sa scriu la ora 24.00,imi picau ochii in gura.
Noi suntem bine,un pic obosite dar la cum doarme fata noaptea sigur recuperez tot somnul pierdut in cateva zile si o sa fiu ca noua. Obosesc mai repede ce-i drept,dar asta e ...revin eu la fel de activa pe cat eram,inainte de operatie.

Sa va zic o bomba:am descoperit de ce nu avem noi net si tel fix,chiar si dupa 3 sapt de la sesizare,nu sunt de acord proprietarii de la scara vecina sa treaca firul de romtelecom pe partea lor de bloc,daca nu li se plateste chirie(cei de la romtelecom banuiesc ca de fiecare data cineva din scara taie cablul) Pe asta n-am mai auzit-o pana acum.Dar si eu am sa ma opun ca firma de la care au ei internet sa aibe cablu pe proprietatea mea
Doamne in ce lume traim

Despre fii-mea toate bune,in continuare merge tinuta de o mana,face pana la 15-20 de pasi singura(am observat ca doar pe covor,pe gresie nu merge in picioare,pp ca ii e frica).In schimb in ceea ce priveste vocabularul turuie toata ziua:mama,tati(ii zice si pe nume lui tati),pa ,am(de la Ham-cum face cutu?),usa(cand vrea sa intre undeva zice usssaaa), sst(cand ii spun ca tati doarme duce degetul la gura si sasaie),ade(haide), arata ca are un an cand o intreb(cu degetelul), stie unde e gura,nasu,ochii, cerceii(nu stie unde e urechea dar stie unde are cerceii), miam-miam (pt mancare si plescaie din gura-ii zic sa mancam si asta face), cum aude muzica mainile ii sunt in sus si danseaza, si nu prea imi aduc aminte ce altceva zice/face.
Barbata-miu imi zice uneori ca mai bine sa nu stie atatea lucruri si sa invete sa mearga singura mai repede(cand ii zic eu ca ea s-a dezvoltat mai mult pe partea cognitiva).

Aha ,mi-am mai adus aminte,are o papusa pe care noi o numim BEBE si o pune la culcare ii face:aaaaaa, si o leagana in brate.Celelalte pausi(Maria si Bebicu-una f mica) sunt doar de decor ,ea e indragostita de BEBE doarme cu ea ,cand se trezeste o cere.
SI alta chestie pe care am observat-o cand ma vede ca vin cu mancarea se duce singura si se aseaza in scaunel pt masa.

Gata,mi-am laudat destul copilul,mamanc ceva si o sa revin cu ce amai aveam de zis in legatura cu ce am citit(desi pe diagonala )sa vedem ce mai tin minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Seara buna!
Gata,suntem acasa, a fost f fain,dar drumul de intoarcere lung si greu,am zis ca nu mai ajungem

M-ati omorit cu ZACUSCA,CRISSY si RODY, trebuie sa fac si eu, n-am facut niciodata(am o matusa care ma rasfata cu zacusca de ghebe,da anu asta trebuie sa o fac eu),vreau si eu retete pliz,nu mai zic ca tot voi m-ati facut sa-mi iau si masina de facut piine(era o oferta la carfour, altfel nu luam :))))

RODY,Rasfata-te cu mami tau

Si pe BEA trebuie sa o felicit, ca e fetita mare de-acuma,bravo BEA

Da ALICE, m-am descarcat pe FB(am sters subiectul, nu vreau sa ma mai gindesc, imi vad de viata mea).creste burtica?acum scrii la noua odisee?

Haha, ce-i place lui Vladut sa va smotoceasca CRISTINA, cind pe tine,cind pe sot,sa-i dati o papusa cu par,vedeti ce-i face?

MOV, nici noi n-am facut nici un vaccin, uof, vreau sa amin ROR-ul pina pe la 2 ani,si infarixul saptamina viitoare, costa in jur de 260 ron

MAURICE, sa va fie de bine concediul, si vrem sa o mai vedem pe Sara cit a crescut,si cu Toscana

OCHIDUT, o sa recupereze mititica dupa ce trece rosul in git, o sa manince dublu ca pina acum ai sa vezi.Deci te duci in Toscana,mmmmm,frumos

OOO, si FILIP e bolnavior, sanatate puiule

Felicitari CLARA !

RAMONASIN,ce povestesti tu acolo,atitea probleme de sanatate?Ai grija de tine, e ff important sa avem grija si de noi, avem tendinta sa ne lasam la urma de tot,mai ales cu sanatatea.Ai grija

Ce stadion fain avem , si c gazon de kko au avut in seara asta...

Spuneti-mi si mie care este diferenta intre IAURT,SANA sI KEFIR?(Victor a halit o sana intreaga i seara asta, i-a placut mult mai mult decit iaurtul obisnuit)

va urez o noapte buna,copii sa doarma neintorsi si bolnaviorii sa se faca bine mai repede.

nu mai recitesc,scuzati greselile gramaticale:)))

katalina, mersi de idee , o sa vb si eu cu doctorita de familie daca putem amana ror-ul pana la 2 ani

Mergi la inceput