Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, cand a avut V ultima viroza eruptiva (cu eruptie si in gatut, pe buze, cam peste tot) imi refuza orice, inclusiv apa. I le dadeam pe toate cu forta.. am preferat sa-l chinui, sa risc sa fe reticient o perioada cu lngurita/seringa, decat sa ne interneze iar (am semnat ca sa nu ne interneze).
Nici noi nu scapasem de antibiotic, dar asta dupa ce ii iesise la analize infectie bacteriana (conform unor markeri) si exudatul faringian a gasit si crocobaurul, e drept, in culturi rare, dar pe fondul viral, organismul lui nu mai putea lupta cu bacteria.

Apropo de exudate, am reptat saptamana trecuta exudatul, la o distanta mai mare de o luna de la tratament, a iesit negativ!!

Crissy, dr nu era, asa ca lasam intepaturile pt alta data, cam in 2-3 saptamani.

Eu tare ma mai distrez cu puiul asta mic .
Acuma, de cateva zile, i-am lasat aparatul meu de epilat (care s-a stricat cam cu 2 sapt in urma) si mititelul crede ca-i aparatulde tuns a lu' tac'su, da pe la barba, da prin cap, ne da si noua.
Acuma tot umbla cu cartile dupa noi, se aseaza-n bratele noastre, sa-i citim.
Incepe sa puna lucrurile la loc (anumite lucruri, evident, si de multe ori le pune ca sa le scoata din nou).
Daca se aud voci de pe scara, incepe si el sa bodogane, face-o galagie!!
Avem 2 canini sus, se simt si ceva colti la premolarii de jos , ce-i in gura lui, parca-i pop-corn .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am pus poze

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Iuliana cum ai tratat funduletul? andrei tot e iritat, acum ne-a zis pediatra cutaden, pentru ca nu ii mai trece. l-am tot spalat cu bicarbonat, l-am dat cu galbenele, cicatrizin...e rosu si la putica si putin langa, ca niste bubite mici rosii, nu il mai ustura, dar cum face putin caca si nu il schimbam imediat cum se irita iar

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Pediatra a spus ca bepanthen este de intretinere dar cand deja e iritat se foloseste sudocrem si daca ai apa termala este cea mai buna...Dar dupa ce il dai cu apa termala sa il lasi putin in funduletul gol..Eu dupa ce l-am dat de 2 ori cu apa termala si l-am lasat gol am vazut ca imediat s-a retras roseata si a inceput sa se vindece
pe delfinasul sef

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Crissy, ti-am mai zis cat esti de grozava???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

OARE EU TI-AM ZIS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Salutare fetele si bine v-am gasit intr-o noua etapa a delfinasilor nostri!

Vreau sa incep prin a-mi cere scuze ca iar nu am mai intrat dar o sa va povestesc ce am patit:

1. Daria a avut o perioada de nu a mancat aproape nimic, mai tarziu am aflat ca ii ieseau canini care nu au iesit nici in zi de azi, voi mai intelegeti ceva? :) Intre timp i-am facut si analizele ca prea m-am speriat, unele dintre voi stiti cat de frustrant e sa faci toata ziua mancare si sa nu pape copilul nimic.

2. Ma durea tare intr-o parte si zic hai sa merg la un control(sotul zice la revizia tehnica anuala-obsedat de masini :)) si imi descopera medicul asa : ulcer duodenal in faza incipienta, sfincter uitat pe deschis :), stomac rasucit- de la ce ma si durea intr-o parte si ultima vertebra tasata de unde si o durere mai veche de spate cu tot cu picior si acum de o vreme din ce in ce mai rau. Off....sunt toata coapta si am doar 30 de ani

Sper sa ma intelegeti ca nu am mai avut timp, de cateva zile am inceput sa va citesc iar si sper eu sa si scriu.

Am vazut poze de la MI, sunteti super faine toate, cu familii minunate dar delfinasii m-au terminat si mi-ar fi placut sa pot fi si eu cu voi, poate tura urmatoare.

Cris am retinut ca nu prea doarme Vladut, nu cumva ii ies si lui caninii ca vad ca astia sunt crunti, ii urasc....vroiam sa-ti mai zic de laptele praf ai incercat sa-i schimbi formula de lapte, eu ii dadeam milumil si am vazut ca nu prea ii placea si am trecut pe aptamil care il bea foarte bine, macar laptele il bea... am o prietena care ii da copilului lapte Dorna tot asa nu vroia laptele praf si pe asta il bea foarte bine. Daria si pe cel fara lactoza l-a baut foarte bine, eu zic sa incerci si asa ca poate nu e satul si de aia nici nu doarme noaptea. Multi pupici de la noi pentru tine si pentru Vladut
Am atatea sa va spun dar vad ca doarme agitata Daria asa ca fug la ea.

Va imbratisez pe toate si mi-era tare dor de voi, maine sper sa am timp sa pun pozele promise si cateva in plus.Noapte buna!

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Am implinit un anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Bine v-am gasit in casa noua!

Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie o casa cu delfinasi sanatosi,veseli si voiosi!
Am reusit sa citesc din urma, am vazut si pozele de la MI,mamici una mai frumoasa ca alta,iar de delfinasi numai vorbesc.
L-am avut pe Thomas acasa o saptamana(a fost gradinita inchisa) si tot pe drumuri am fost,la zoo,ferma de animale,parc ,iar seara cadeam lata langa ei.
Duminca noaptea mi-a vomit si am avut o noapte alba,iar de azi a inceput sa mearga la gradinita si am intrat in rutina zilnica.
Galusca mica a inceput de o saptamana sa mearga singura si e innebunita,in carucior abia reusesc s-o mai pacalesc sa mai stea.

Sanatate multa delfinasilor bolnaviori!O noapte linistita!

Noapte buna,delfinariu!

Gina,mami de Clara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

mersi Victo:)
mie doctorita imi ia 300 pe infarix:(
a fost cineva care nu a facut ror-ul?

mama lui Mihnea Damian

noi inca nul-am facut din motiv de copil bolnav.
apropo de asta fete! doctora mea totinsista sa-i faca ROR-ul dar eu stiu ca daca copilul a facut rubeola, oreion sau rujeola nu se mai face vaccinul pana la intrarea in colectivitate. stie cineva ceva despre asta? ca Andrei a avut rubeola la 8 luni.

Si noi am avut de 2 ori rubeola dar se pare ca organismul nu retine asta pana intr-un an...Adica este ca si cum nu a avut caci nu a facut anticorpi...Ca dovada..noi am facut la 6 luni dar si la 1 an...Acum asteptam sa treaca 2 luni sa putem face vaccinurile si sa dispara orice urma de boala din corp

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Seara buna!
Gata,suntem acasa, a fost f fain,dar drumul de intoarcere lung si greu,am zis ca nu mai ajungem

M-ati omorit cu ZACUSCA,CRISSY si RODY, trebuie sa fac si eu, n-am facut niciodata(am o matusa care ma rasfata cu zacusca de ghebe,da anu asta trebuie sa o fac eu),vreau si eu retete pliz,nu mai zic ca tot voi m-ati facut sa-mi iau si masina de facut piine(era o oferta la carfour, altfel nu luam :))))

RODY,Rasfata-te cu mami tau

Si pe BEA trebuie sa o felicit, ca e fetita mare de-acuma,bravo BEA

Da ALICE, m-am descarcat pe FB(am sters subiectul, nu vreau sa ma mai gindesc, imi vad de viata mea).creste burtica?acum scrii la noua odisee?

Haha, ce-i place lui Vladut sa va smotoceasca CRISTINA, cind pe tine,cind pe sot,sa-i dati o papusa cu par,vedeti ce-i face?

MOV, nici noi n-am facut nici un vaccin, uof, vreau sa amin ROR-ul pina pe la 2 ani,si infarixul saptamina viitoare, costa in jur de 260 ron

MAURICE, sa va fie de bine concediul, si vrem sa o mai vedem pe Sara cit a crescut,si cu Toscana

OCHIDUT, o sa recupereze mititica dupa ce trece rosul in git, o sa manince dublu ca pina acum ai sa vezi.Deci te duci in Toscana,mmmmm,frumos

OOO, si FILIP e bolnavior, sanatate puiule

Felicitari CLARA !

RAMONASIN,ce povestesti tu acolo,atitea probleme de sanatate?Ai grija de tine, e ff important sa avem grija si de noi, avem tendinta sa ne lasam la urma de tot,mai ales cu sanatatea.Ai grija

Ce stadion fain avem , si c gazon de kko au avut in seara asta...

Spuneti-mi si mie care este diferenta intre IAURT,SANA sI KEFIR?(Victor a halit o sana intreaga i seara asta, i-a placut mult mai mult decit iaurtul obisnuit)

va urez o noapte buna,copii sa doarma neintorsi si bolnaviorii sa se faca bine mai repede.

nu mai recitesc,scuzati greselile gramaticale:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

RACUSOR, acu vazui pozele cu ANDREIU, cit e de frumos, si elegant, si semanati perfect.Am fost si noi in Sighisoara luni,poate miine reusesc sa fac albumele

DAVID de BAMBO, frumos ti-a mai facut mami ziua, cu coifuri,tort.Faine pozele pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Katalina, bine ca te-ai descarcat. Burta creste, scriu si la odisee, dar cu mai putin spor decat aici acum ca vorbim de el imi da si shuturi.

Crissy, a fost frumos. Lumea civilizata, neasteptat de civilizata, stadionul impresionant, atmosfera misto, se zburlea pielea pe mine cand striga tot stadionul ROMANIA!! Pacat ca nu prea avem echipa..

Ma duc sa ma culc mai citesc maine

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput