Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
maurice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Maurice, ati fost cumva in Toscana...? Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
ochidut, cum de ti-ai dat seama? Da, acolo am fost. Si am uitat sa va spun ca am venit ciupiti de un milion de tantari si alte minuni, Sara mai ales are zeci de piscaturi, iar aici in tara abia a avut 3-4 muscaturi toata vara.
paula_m spune:
Salutare
. Nici nu mai stiu daca am scris azi sau nu.
oricum voiam sa va zic cxa si Raul face kk moale de cateva zile, dar tocmai m-a lovit inspiratia azi si mi-am dat seama de la ce se strica la stomacel. Adica la mare nu a avut nici o pb, si mi-am dat seama ca de cand suntem acasa a mancat rosii si zacusta i-am dat un pic, si cred ca astea sunt de vina. Legumele!!! Nu face mult, nu face apos, dar e imprastiat si miroase rau de tot. Si face cate putin tare, numai asa, sa murdareasca pampersul si sa tb sa-l schimb.
Ramona, pupam fetita viteaza, care nu a plans la vaccin. Si eu vreau la coafor, dar nu am masina sa ma pot deplasa pana acolo la timp. Cand imi fac rost, te sun , bine?
Nici noi nu am facut inca nici un vaccin. Sapt viitoare cred ca facem infarix-ul si ROR-ul il mai aman.
Dragaica, cum mai sunteti?
Ma duc sa schimb un copil urat mirositor
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
ramonavlas spune:
Si daca tot am putin timp liber, tocmai am descoperit ca avem primul premolar...in total, 9 dintisori!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
mousel spune:
Buna ziua si bine v-am gasit la Clubul scutecelor! Avem delfinasi mari acum
Am o intrebare pt cele din Targu Mures si nu numai: ce stiti despre clinica Nova Vita , mai exact despre sectia de oncologie a clinicii. M-ar interesa pareri despre tratamente, medici, preturi.
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mov_79 Buna fetelor, ati facut toti vaccinul??? noi suntem intarziati si mi-e asa de groaza sa merg cu el, e si asa f marait in ultimul timp(cred ca din cauza maselelor) Cele care l-ati facut ati platit si infarixul si ror-ul? cat au costat? va multumesc si va pupam mama lui Mihnea Damian |
noi inca nu l-am afcut, Filip e inca cu muci si tuse, in plus il suspectez si de ceva afte (nu stiu inca daca e stomatita aftoasa...
) vine medicul pe seara la noi si vedem ce zice...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Mousel, eu nu prea stiu nimic de sectia de oncologie de la Nova Vita. Eu am o matusa care are cancer la san si a mers la Cluj. Din ce stiu eu, la Cluj sunt dr oncologi mai buni decat la Ms.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crispro niste poze noi din vara asta, pt cine are chef... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
cristinuta, e mortal Vladut, sa-i pap falcutele...si ce serios e el..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Si eu tb sa ma tund, neaparat!! Ma tenteaza freza lui Michelle
.
Crisu, asa de tare-mi place de voi, mereu il sorbiti din priviri pe Vladut. 
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
Alice_Elena spune:
Si eu trebuie sa ma tund dar nu stiu cand mai ajung la cta, ca eu acolo am un baiat priceput.
Noi suntem in drum spre stadion. Am lasat copilul cu soacra.
Hai ROMANIA!!!
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+