Tuse care nu mai trece

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Cel mai bine sa te mai vada un medic.
La noi in caz de tuse prelungita fara alte simptome ne ajuta aerosolii (undeori chiar si simpli - adica doar cu ser fiziologic - pentru a ajuta ca curatarea cailor respiratorii - asa am inteles eu ca nu sunt de specialitate).
Nu as sfatui insa pe nimeni sa dea siropuri de tuse dupa ureche, sau pe principiul ca a mers la copilului lui X sau a lui Y sau ca a mers chiar la copilul lui la ata raceala.
Noi am incercat si dintr-o combinatie de siropele (culmea date ambele de doctori la 2 zile diferenta ) dar pe care eu le-am administrat impreuna s-au potentat atat de bine unul pe altul ca am dat-o in pneumonie rau (din ce am intels de al treilea doctor, efectul siropurilor in acel caz a fost acela ca practic au favorizat prea mult eliminarea seretiilor - dar mult prea mult pentru capacitatea cailor respiratorii ale micutului care s-au vazut a fi apoi asaltate de prea multe secretii si de aici s-au infectat foarte usor...
Asaadar mai bine la medici.

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Multumesc pentru raspunsuri, asta si vreau ,sa merg la dr dar la cine? La Medlife pe cine imi poti recomanda Happy?
mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Dr. CRAIU, este cel mai bun, dar vezi ca se obtine greu o programare, ai mult de asteptat, asa ca fa-o din timp. Poate fi un gen de astm, dar el este specializat pe probleme de plamani.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Noi in cazuri de tuse care nu mai trece am facut aerosoli cu diverse substante..nu ne-a rezolvat nimic cum ne-au rezolvat aerosolii..
Noi am mers pe la Bidiga Raluca si Miruna Georgescu de la spitalul de pediatrie Medlife. ele merg pe solutii fara prea multe medicamente, antibiotic etc..noi am facut aerosoli cu flixotite sau acc..etc..
Eu zic sa iti faci o programare si nu o sa fii dezamagita..sau poti incerca un pneumolog bun..cum zicea cineva pe aici de dr Craiu care este tot la ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Pune un umidificator in camea si ridica umiditatea peste 60%. Noua ne-a ajutat.- asta se recomanda la pertusis.

Mergi la inceput