Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 20
emanouela spune:
neata
ne-am intors aseara de pe coclauri, suntem bine, sanatosi....eu intoarsa rau de tot asa ca am sa cam chiulesc
va pup
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
Neata,
Ieri am luat salariu asa ca fac cinste!!!!
Simina, si nu ne spui nimic despre cum a fost la petrecerea nepoticii? Cum se comporta Andutu cu ea, ii e draga? Si vrem macar o poza cu minunea mica!!! De racit la mine a fost simplu, eu am tot dus starea de raceala pe picioare, samabata seara am stat la curte si mi-a fost frig si uite asa s-a declansat. Eu sunt fericita ca Vladut e bine acum! Ce ai facut, l-ai dus la gradi cea noua pe Andutu?
Eu nu stiu cum de s-au invatat ai vostri cu dulcele, bomboane....al meu nu a mancat in viata lui acadele sau altfel de bomboane, nu mi s-a parut ca-i cazul sa-i cumpar, ciocolata mananca f rar, cate un cub cand vede pe la noi...la el desertul este: o prajitura Barni sau Kinder felie de lapte, daca nu are ceva facut in casa... Sucul este cel facut in casa de portocale, ocazional ii iau Tedi.. cam asta e tot ce-i cumpar...nu l-am obisnuit daca mergem la magazin sa-i cumpar ceva, el stie ca de la magazin se cumpara paine, lapte, varza etc...lucrurile normale..asa ca inca mi-este usor cu el. Nu sunt absurda, daca a primit vreodata o napoilitana sau a vrut sa guste suc pe la vreo petrecere i-am dat sa guste, dar nu am facut un obicei din asta... in schimb, cola, cafea, bere, vin....sau orice consider eu interzis nici sa guste nu a primit 
Lali, ce ma bucur ca ai scris, tare dragi imi sunt puii tai si abia astept sa vad filmulet cum se dragalesc
Sper sa fie si al meu la fel de iubitor cu bebelina, dar tare mi-e frica ca o sa faca crize mari ca este asa gelos incat nu lasa pe nimeni nici sa puna mana pe burta mea
Offf, am asa emotii legate de ce o sa fie. Dar abia astept sa stau din noau cu ei acasa
Lali, intelege-l pe Paul ca este greu pt el sa o vada pe mami impartita oricat de mult ar iubi-o pe bebelina, plus ca mai sunt si toanele specifice varstei...dar o sa fie bine pana la urma, ca e un baietel tare bun Paul 
Cris, si tu, sanatate multa, sa staopezi raceala la timp. la mine in firma marea majoritate a oamenilor sunt raciti, le-am zis colegelor ca cine e sanatos ar trebui sa stea acasa, ca mai multi suntem raciti. M-am tuns pana la umar, cu breton....dar nu am poze, poate reusesc sa mai fac in wkd si va pun cu prima ocazie
Imi pare rau ca nu si-a revenit Miru inca, offf, mititica de ea. Vladut e bine, eu nu l-am tratat decat cu sirop de tuse Plantusin si de cateva zile am inceput sa-i dau Septilin pt imunitate... Toti pitici dusi la gradi de anul asta sunt raciti, cred ca asa patim toti la inceputul intrarii in colectivitate 
Getik 
Ema, poze si povestioare 
Aseara mi-a cantat fi-miu 4 cantecele a cate trei strofe
, eu stiam ca el stie franturi cred ca din vreo 10 cantece, dar cap coada nu m-am gandit. Am ramas cu gura cascata, in conditiile in care el nu e genul de copil care sa vrea sa invete, tot ce prinde din zbor si nu spune ce stie decat cand are chef, nimic cand este intrebat 
Revin 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
28+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Sa va zic despre petrecere ca poze nu am deocamdata,plus ca inca nu am vorbit cu sora mea daca e de acord sa punem poze pe net.Deci:au fost cam 60 de persoane la petrecere,s-a dansat si s-a cantat(adik au cantat sotii nostri) f mult.Maria a stat si ea cate putin la petrecere si a fost tare cumintica-nu a plans deloc ba chiar a zambit.Cand a adus tortul ne gandeam sa nu o mai aduca ptr ca stiam ca doarme insa se pare ca nu a vrut sa lipseasca-s-a dus sora mea sa vada ce face si ea statea cumintica cu ochii mari parca asteptand.
Ne-am cam stresat cu pregatirele sa iasa totul bine si chiar a iesit superrrr-a fost o adevarata petrecere de botez numai baita a lipsit.A fost un moment emotionant atunci cand s-a decis mesajul de pe tort ptr ca vroiam sa fie ceva ce ii va place fetei peste ani si asa ca am decis sa scrie "Te iubim Maria ...."unde ... =numele de familie al sorei mele.
Nu stiu ce sa va mai povestesc despre petrecere decat ca a tinut pana la 6 dimineata(eu am plecat pe la 4) si apoi duminica dupa-amiaza am continuat.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, m-a emotionat povestirea ta, mi-au dat lacrimile gandidu-ma la minunea din viata surorii tale, dar si la cat e de norocoasa Maria ca are o asa familie frumoasa! Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
28+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
SoriLea spune:
Sara buna dragelor
Am citit ceva cam pe sarite (tot din lipsa de timp - dar sper sa recuperez ca sa stiu despre ce ati discutat cat am lipsit
)
Am vazut ca si voi va luptati cu virozele. Ai mei au scapat. Sunt cu totii bn acum.
Ati cerut sa-l vedeti pe Razvan, asa ca ma conformez ![]()
Simina am vazut ca surioara ta a adoptat o fetita, sa fie sanatoasa ca norocoasa este. Le doresc tot binele din lume, ii inteleg cat de fericiti sunt ca au devenit parinti. Ti-am trimis un PM 
Sa va zic de Razvan cand am intrat intr-un magazin alimentar. Ma intreaba el ce-i aia, dar aia si tot asa. Ii raspundeam la tot ce ma intreba la care ma trezesc ca-mi spune "mami eu nu vreau nimic"
, a ras si vanzatoarea si a zis ca-i primul copil care nu cere ceva 
Anna tot asa am procedat si eu cu Razvan, uni ma cred absurda cand le spun ac n-a macat o bomboana sau ciocolata (eu nu i-a dat nici din asta pana acum), dar le raspund ca are o viata ainainte sa tot manance pana n-o mai putea, acum consider ca-i prea mic pt astea si vad ca rezultatul se vede (in ceea ce-am spus mai sus). Nici Razvan nu raspunde cand il intrebi ceva, desi stie, refuza sa raspunda la comanda. 
Daca mai am timp mai revin 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
ano , draga mea, n-am facut decat cateva foto, sincer nu mi-a stat capul al facut poze.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
neata fetele hai la
ary ieri a fost ff cuminte a plans un pic cand am duso pana am imbrato, iar dupa ce am bagato in clasa nu a durat 20 de secunde ca a tacut
doamnele sunt ff multumite de ea au zis ca este un copil ff cuminte care nu pune probleme, mananca, a inceput sa doarma se joaca frumos nu este agresiva cu copii, intr-un cuvant am inceput sa ma linistesc
gata fug sa trezesc copilu aseara nu am mai reusit sa intru de rau ce m-ia fost

si poate reusesc sa mai intru eu azi
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue

simina eh,pana luni o sa-si revina si el si poate scapati de muciuleti
.Mi-as fi dorit ca sa socializeze si ea,ca sunt uneori zile intregi in care nu o pot scoate afara din cauza muncii,si vrea si ea sa se joace cu alti copii, sa socializeze cu cei de-o seama cu ea..de asta as fi vrut gradinita neaparat.Numai ca uite si tu,am intrat in a doua saptamana de cand stam acasa cu muci multi,dar multi..zici ca s-a spart o magistragala asa de multi curat zilnic
lali e cam cu cantec la ei,dar cum ai spus si tu,sper sa aiba minte si sa nu-i spuna vreodata copilului ca nu a fost dorit sau mai stiu eu ce bazaconii mi-au auzit urechile pe la altii in case.Sper ca si tine ca acest pui de om sa-i apropie si fie mai bine ca inainte.
cuscraaaaa te gasesc pe mess?
ana oooooooooo,bun,bun
..eu vreau pizza cu multe legume
.Nu i-am cumparat pana acuma decat biscuiti simpli,iar i ultimul timp oreo si dupa masa de pranz ii mai dadeam 1-2 biscuiti.Pufuleti,foarte rara pufarine,barny cu lapte sau capsuna,kinder felie de lapte,ciocolata a pupat foarte putina si ocaziional cand mai veneau pe la noi invitati si ii aduceau ei,dar i le puneam sus si ori se expirau,ori mai luam noi astia mari si mancam.Nu sunt de acord sub nici o forma cu cola,cafea si alcool la copii,sau mai stiu eu ce sucuri..ea nici tedi daca ii cumpar nu bea,ci imi cere apa.Dar mai e partea in care ajunge uneori jos la bunica si de 2 ori i-am prins cand ii dadeau putin 3in1 ca vezi domne poftea copilul..acum ce sa mai zic,cine stie ce alte porcarii i-au mai dat?
.Cine a mai fost pe la mine stie ca sunt anti-dulciuri copii,ca au o viata intreaga la dispozitie sa bage ii ei la E-uri pana nu or mai putea.dar ce ne facem cu restul rudelor,cum e la mine care ii dau pe ascus ce te miri ce?Am ajuns sa nu ma mai inteleg cu fii-mea ca ea cere dulce tot timpul,cu toate ca nu-i dau.ha ha ha
hai ca m-ai facut sa rad cu angajatii raciti
.
Ce fain

,uite ca baiat istet ai mai mami
simina cere-i macar 2-3 pozici surorii sa ne arati si noua mandrete de tititza,plssssssssssssss
.Imi si imaginez ce [artecere a fost superrrrrr
sori l-am vazut pe razvan al tau ce frumos se juca cu masinutele
si vreau si eu ca Miru sa nu mai faca pe tsumo-zila si sa arunce cu jucariile peste tot,ci sa se joace la fel de frumos ca al tau.
getutza multam de cafeluta
.E super ca s-a acomodat repede la creasa Ary
Mirunel
terorista 

BAZAR