Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
In sfarsit a adormit maimutica,dar avem probleme ...nu vrea sa manance,ea care nu rata nic o ocazie sa halesca
.Sa fie de la medicatie?
ana deci clar e si varsta cand incep sa incerce sa-si impuna punctul de vedere si sa vada si daca da roade.dar ghinionul ei, ca la mine nu tine![]()
lali uite ca la masele nu prea m-am mai uitat in ultimul timp,dar cum se trezeste o sa incer sa vad daca ma lasa sa-i studiez dintosi![]()
simina o sa se comporte bine cu el o perioada scurta dupa ce-i lasi ploconul,si poate numai cand esti si tu de fatza.Eu propun sa ii spui verde in fatza ce te deranjeaza si daca comenteaza prea mult,mergi sus la administratie si vorbeste ca sigur o sa isi schimbe atitudinea
.
ana pai ia intreaba cand au de gand sa faca ceva in sensul asta?Ai nevoie de bani ca doar nu lucrezi pe nasturi..
adina tin punii fata sa fie cu noroc
Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Cris, daca are infectie in gat asta e explicatia pt care nu mananca, o doare gatutul, daca e si mucioasa e si mai greu sa manance daca nu poate respira cum trebuie....nu te ingrijora, ca o sa-i revina pofta de mancare. Asa a fost si al meu vreo doua zile, nu voia mai nimic de mancare, acum mananca si pt zilele alea, ca sa recupereze 
Tu crezi ca nu intrebam in fiecare zi de bani...
Adina, succes, iti tin pumnii sa gasesti ceva bun!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
27+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Salutare si de la noi,
Mady la multi ani cu intarziere, fie ca toate dorintele sa ti se inteplineasca
, nu te supara pe mine dar eu is mai rar pe la calculator.
Iti zic si aici Ninia, la multi ani, sa ti se rezolve problemele pe care le ai 
Sanatate puiutilor raciti, Miru si Vladut 

Anna m-am intristat cand am citit ce ai scris, imi pare rau de problemele pe care le aveti cu bani, am auzit ca mai toata lumea e asa in ro...si de inbunatatit nu prea stiu cand..Cat despre credit ptr o locuinta parerea mea este ca nu-i acum momentul....mai asteptati..criza financiara se va innrautati de la inceputul anului viitor....se anunta zile grele si negre si in Be, deci clar in Ro va fi mai rau....asa ca nu face prostia de a lua un credit acum, cand inca apele sunt tulburi.. In rest, curaj si ai sa vezi ca fiecare copil cu norocul lui, asa ca fruntea sus si aveti grija de voi 
Cris cum ai dus-o la gradinita, cum ti-a adus microbi acasa?! Off mititica, sa-i treaca repede raceala...asa se intampla la inceput, ma voi astepta si eu din noiembrie la asta, fix in perioada de iarna...dar asta e ..multi pupici 
Lali cum e mami cu 2? Vad ca inca mai ai timp si de trebaluit prin casa
, deci ii bine decoamdata 
Simina imi pare rau ca lui Andu nu-i place la gradi, poate inca nu e pregatit ptr schimbare..ca tin mine ca nici in parcuri nu se juca cu alti copii, is ptr el e o schimbare mare acum...eu zic ca pentr moment sa nu mai insisti, sa lasi sa treaca iarna si apoi sa mai incerci. Fratele meu nu a vrut deloc la gradinita...l-a luat mama din strada acasa, ca el a plecat singur de la gradi si urma cat il tinea gura in mijlocul drumului ca el vrea acasa...cand a intrat in cl 1 nu au fost probleme, in schimb de gradinita nici nu vroia sa auda....acum e mai nasol, ca ultimul an de gradi e obligatoriu. Dar sfatul meu e sa incerci mai tarziu cu gradinita si nu incerca cu "atentii" pe la educatoare ca nu-si au rostul.. 
Ema bafta multa la proces...poate ne mai intersectam pe mess..sau poate la un tele 
Getik cum e la cresa cu Ari?! 
Adina bafta sa-ti gasesti un job 
Mada cum e la munca? Cum a reactionat Eva la "despartirea" de tine?
Ea ce mai face?
Mady data trecuta te-am omis de pe lista dar nu a fost intentionat 
tu pe cand vei incepe munca?!
Sorina cum ai petrecut cu puiutul tau?
Simina ma bucur enorm ptr sora ta si ii doresc tot binele din lume alaturi de puiutul ei. Asteptam pozici. Felicitari matusico 
Vad ca mi s-a trezit si Stefi...
Noi suntem ok, mai bine cu raceala, inca infundati toate patru(si sora mea) dar mai bine..Stefi e intr-o perioada mai maraita sa-i izc asa, ca in sfarsit au spart 3 canini si al 4-lea e pe drum. Inca nu sunt iesiti, ci doar gingia e crapata...deh noua cand ne iese, nu ne iese ca omul, 1-2 ci 4 dintr-o lovitura..Deocamdata depaseste ok acest capitol, doar cu putina durere noaptea, agitatie, lipsa poftei de mancare, dar inca nu avem temperatura si asta e un lucru ok.
Anna s-a invatat in brate si asta nu-i bine deloc... Plange cand nu i se da atentie, plange cand e ora cinei ca deh vrea si ea la masa sa guste mancarea
, in rest bolboroseste pe limba ei, rade cu gura pana la urechi cand ne vede si mai ales cand o vede pe mami ca vine acasa de la munca...
Stefi ma intreaba de cum aude usa la intrare:"a adus mami, kinder ou bun?!" ca ea o lasa pe mami sa plece la munca cu gandul ca-i aduce ou bun..dar mami nu ii aduce mereu, si intelege dar cand dimineata ii promit ou(le vrea mai mult ptr jucarioare) atunci trebuie sa vin cu ou acasa..ca altfel se supara...in schimb Anna e cu tatzi, cum ma aude si mai ales cand ma vede, gata, incepe sa rada-planga doar doar primeste tatzi si daca mami intarzie cu tatzi atunci e jale...![]()
![]()
Gata ca merg sa le pregatesc ptr parc..v-am pupat pe toate si sanatate multa puiutilor 
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Simina1980 spune:
Am cam luat o hotarare-il duc la o gradinita particulara-acolo trebuie sa i se acorde atentie!E drept e mult mai scump dar nici asa nu se poate.Se pare ca nu sunt singura mamica nemultumita de doamnele educatoare-mi-a spus sora mea ca azi a fost o mamica si a facut scandal acolo si le-a reprosat doamnelor ca nu se apropie de copii.Una dintre educatoare este fosta directoare(devenita coordonator acum ca s-au unit 2 gradinite) si va dati seama ca degeaba vorbesc la administratie ca tot ea e "sefa".Cealalta doamna doar ce s-a intors din CIC si ma asteptam sa fie mai atenta cu copiii ca doar sunt atat de mici dar......Cred ca v-am plictisit cu povestile legate de gradi dar numai la asta imi sta capul.
Adina-multa bafta sa gasesti un job bun!Cu cine il vei lasa pe Razvanel?
Picky-ce scumpe sunt fetele tale-abia te asteapta sa revii de la job!
mare sa iasa usor dintisorii Stefaniei!
Anna-se vor rezolva toate ai sa vezi,important e sa fiti sanatosi.Lasa ca o sa luati si dulapior si mocheta si tot ce trebuie.Bebelina va dormi cu Vladut in camera?
V-ati hotarat sa construiti casa sau luati apartament?
Cris-asa zic si eu sa nu fie ceva rosu in gat la Miru de nu papa.
Vreau si eu parola de la mail-ul comun ca am pierdut-o,va rog!
V-am pupat!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Picky, imi amintesc ca asa facea si Vladut cand i se facea dor de tzitzi, nu stia daca sa rada de bucurie sau sa planga. Sunt asa de dulci! Si scumpa de Stefi, cred ca se bucura de ou Kinder
Sa va treaca repede raceala ca sa va odihniti si voi cum trebuie 
Simina, nu ne plictisesti, cum..ma bucur ca ai luat decizia sa-l muti, eu cred ca din cauza educatoarelor ii era asa de greu lui Andutu sa se adapteze, mititelul, ce chin. Sper sa gasesti un loc unde sa-i plac lui Andutu
Ne hotarasem sa construim, voiam sa facem macar fundatia anul asta si la primavara restul... Bebelina o sa doarma la Vladut in camera si el cu noi, nu as vrea sa se deranjeze unul pe altul noaptea...asta e planul, ce o fi pana la urma o sa vedem ![]()
27+ cu
minunea mea roz
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
]

Azi la ora 15:00 am interviu pentru un post de conslieri anzari la DOMO,sa-mi tineti pumnii ca am niste morcovi uriasi in fund

ana am zis si eu,ca o durea-o gatul de la ingectie,dar faza e ca cere all time "dulce,mamiiiiiiiii"
si logic ca nu-i dau.Sper sa le vina mintea la cap la sefi si sa-si plateasca angajatii la timp
picky offf,si racita,si cu toti caninii deodata care s-au trezit acum sa-si faca aparitia
saraca Puca
.
simina nu vorbi prostii,esti ingrijorata de situatia de acolo si sa sti ca si eu as fi la fel.Sper numai ca noua gradinita sa fie ok si Andu sa se adapteze cu usurinta
Stii ca vrem sa ne ti la curent,da?
Cred ca deja ai verificat PM-ul,daca nu,arunca o privire si o sa gasesti parola
ana vezi ca si proiectele astea la casa au niste termene limita,la care daca te lungesti cu contructia pe o perioada mai indelungata,nu poti sa prelungesti decat cu un an.Asa ca mai bine,va apucati din primavara de lucru si poate pana in toamna o si ridicati si o faceti locuibila casuta
,dar e doar parerea mea.
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Cris-multa bafta azi la interviu!Cum a dormit Miru?S-au invatat copii nostri cu "dulcele"-si mie Andu imi cere bomboane,"geleu" dar macar acum mananca si mancare ca am avut o saptamana in concediu de-mi venea sa ma urc pe pereti-nimic nu vroia sa manance.
Anna-e bine ca vreti sa-l luati pe Vladut in camera cu voi-asa nu se va simti dat la o parte cand va veni bebelina.Ma bucur ca v-ati hotarat sa construiti-dupa parerea mea nu se compara casa cu apartamentul cel putin ptr copii nu mai spunem de faptul ca vara poti sta afara pe terasa pana se face intuneric.
Nu i-am mai trimis educatoarei nimic-Andu s-a dus si azi la gradi cu sora mea iar luni mergem la particular-sa speram ca acolo ii va fi mai bine;ne va fi mai greu cu transportul dar sper ca ne vom descurca.
Va pup,o zi buna!aaaaaaaaaa si vine week-endul,uraaaa!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina eu ii dadeam numai dupa masa de pranz dulce,si nu mai mult de 2 biscuiti oreo,sau un pic de jeleuri,ori alte bombonele cu fructe,ori ce mai prajituream eu in casa.Dar de saptaman trecuta m-a innebunit cu dulcele ca cere incontinuu si nu-i dau.De exemmplu,ieri a stat flamanda de dimineata si pana seara ca ea vroia dulce, in conditiile in care luam si tratament si are nevoie de mancare.
O sa va fioe greu cu transportul..trezitul dimineata mult prea devreme,la ora X musai sa fie cineva dupa masa ca sa-l ia de acolo..dar o sa fie bine

Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Azi sunt sperante de bani, asa ca asteptam 
De dimineata i-am povestit lui Vladut cum tati o sa faca curatenie in camere, o sa dea cu var pe pereti si apoi mami o sa-i cumpere un covoras cu sosea pe care o sa-l puna in dormitorul nostru si acolo o sa se joace el cu masinutele, iar in camera lui o sa asezam patutul bebelinei. Era asa de atent la ce ii spun si cand l-a vazut pe taica-su a inceput sa-l impinga spre camera "du-te si da cu val pe peleti, fa culatenie", "hai, mami, cumpalam covol!" ![]()
![]()
![]()
Cris, eu nu cred ca e rasfat la Miru, asa suntem toti cand nu suntem bolnavi si nu avem pofta de mancare, ne gandim la ce ne-ar placea mai mult...eu i-as da in perioada asta ce vrea ea sa pape, si cand as vedea-o ca e sanatoasa m-as reintoarce la reguli, dar cred ca in momentul in care ii trece boala o sa pape singura de toate cum papa inainte..
Nu stiu ce sa zic, ne apucam de casa doar daca facem imprumut, asta inseamna ca o sa luam toti banii necesari, ideea cu fundatia acum era ca sa putem in primavara sa o finalizam si sa profitam si noi de ea la vara...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu ce e de fapt, iar problemele aparute in ultimele zile la job nu stiu daca mai imi dau vreo sansa sa realizez acum ce ne propusesem.... asta e, sa fim noi sanatosi 
Simina, f bine ai facut! La ce gradinita particulara il duci? Ai referinte despre ea? Sper ca Andutu sa fie f bine acolo si sa dai pe niste persoane bune si de incredere
Stiu, si eu sunt pt casute, e visul nostru, de aia ne-am cumparat si terenul...
27+ cu
minunea mea roz
eumada spune:
Buna seara fetelor.Hop si eu dupa o saptamana de foc...pe langa faptul ca m-am trezit avansata la munca(asta inseamna mai mult de munca,raspunderi mai mari si bani cam la fel)Evei i-au iesit trei canini si al patrulea e pe vine....azi are 8 nopti de cand nu doarme noaptea.plange,tipa,se trezeste din ora in ora....asa cam a facut dintotdeauna dar acum....si eu cu trei ore de somn pe noapte,cu lucrari la servici.....valeu valeu.Ca ies caninii cu tot tacamul...urlete,dureri,nesomn...
Cu bona se intelege bine,nu plange dupa mine...e vesela si i se fac toate mofturile....dar cand vin de la munca,uita de tot se catara pe mine si nu se mai da jos.Daca doarme cand plec dimineata,ma suna si vb la telefon"mama,eu sunt cuminte,te ascept pe pat,dal daca nu vii lepede,lepede,plang..si sa aduci ciocolata,shuc,sheminte si acadea male"...din pacate am foarte putin timp de petrecut cu ea.
..duminica sper sa iesim toti trei in parc....sper sa poata si Relu.
Picky asa ca nu esti singura..si la noi e la fel...toti odata....
Ana ti-au dat banii?
Simina ai grija,verifica daca sunt acreditati,daca au avizele in regula....
Cris..nici Eva nu a mancat trei zile..acu` recupereaza...bine ca bona nu-i da dulciuri decat daca e situtia groasa...
Va pup tre` sa vina sotu` s iesim in oras...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098