MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 4
puisorul spune:
Bun si concis articolul. Singura chestie care nu o stiam era aia cu masa de seara, ca de fapt nu se depune excesiv decat daca e singura masa din zi
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro stiu ca e glumeai..de asta am si folosit contextul de l-am folosit
faci 250km pana la munca si cand mai ai timp sa mesteresti retete???
arata fain seitanu asta?din ce fel de faina l-ai facut?e un fel de..galusca mai mare nu?...hm...cred ca ar merge o supa de galuste cu seitan...
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Fac 250 dus-intors, de trei ori pe saptamana. De gatit in weekend doar .
Nu poti sa faci galuste din el, ca e elastic si buretos cumva. Data viitoare o sa incerc sa il fac snitele monti of course. Am facut din faina alba, apoi l-am fiert in supa de legume, l-am bucatatit si apoi a mai fiert un pic in mancarica cu dovlecel. La gust seamana cu soia.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
samira33 spune:
va pup fetelor
voi credetri ca eu am vrut sa mananc ieri asa???
a fost una din zilele alea naspa in care toate mi-au iesit altfel decat programasem-erau si 2 pauze de masa prin toata brambureala de zi insa s-au pierdut pe drum si asa am ajuns acasa lihnita de foame.
e buna ideea cu pachetul de acasa insa ieri am fost intr-o locatie unde nu puteam sa mananc de acasa,de astea erau prevazute si pauzele de masa.
puisoaro,noi avem asigurare la Aviva.
fetelor,va cer un sfat:vreau sa stiu daca dpdev Monti e corecta urmatoarea asociere:snitele din piept pui/curcan date prin ou batut si apoi prin tarata mai mare de grau-in loc de faina sau pesmet si prajite in ulei de masline.
evident ca nu zilnic,nici macar saptamanal ...doar ocazional si in combinate cu o salata bogata...m-as putea rasfata cu asa ceva din cand in cand???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ninha spune:
Pai avand in vedere ca tarata are IG 15, de ce nu? singurul impediment ar fi ca e un pic de prajeala acolo, dar poate ies si la cuptor, mai stii?...
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
ninha spune:
si eu sunt speriata de ce se intampla pe sosele noastre
la noi doar sotul are asigurare, tot la aviva, si ma gandesc sa-mi fac si eu
Ninha, mami lu' Mirci
samira33 spune:
ninha,multumesc,asa ma gandeam si eu ca e corecta combinatia.
ca e si ceva prajeala pe acolo nu ma deranjeaza...ca doar nu mananc in fiecare zi...si e in ulei de masline care se descompune la temperaturi mai inalte decat uleiul de floare.
meniul pe ziua de azi:
MD-4 linguri de cerale cu lapte 0%
P-ficatei de pui innabusiti cu salata verde creata,castravete verde si marar
G-un pumn de seminte crude de dovleac
C-urmeaza ...pepenas dragalas
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
ninha-nu ca as avea nevoie acum,da' visez si eu cu ochii deschisi la ziua in care am sa fiu gravi:iti este bine cu Monti in sarcina???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ninha-nu ca as avea nevoie acum,da' visez si eu cu ochii deschisi la ziua in care am sa fiu gravi:iti este bine cu Monti in sarcina??? |
Da, mai ales din a doua parte a sarcinii. dar la inceput n-am putut tine ptr ca simteam o nevoie imperioasa sa mananc paine. cred ca organismul meu insarcinat avea nevoie disperata de carbohidrati, dupa un an de faza 1. orice altceva as fi mancat mi-era greata, asa ca a trebuit sa-l tradez un pic pe monti.
acum e foarte bine, dar tot am pus 20 de kg pe mine; sper sa dau jos multe din ele o data cu nasterea.
O sa vezi ca D-zeu o sa-ti dea si tie un bebe, ptr ca iti doresti f mult
Ninha, mami lu' Mirci
cge spune:
'neata fetele,
Ramasesem datoare cu ce am gatit in weekend: placinta cu dovlecei.
Cred ca am pus cam mult cascaval, si am avut si dovlecei din astia verzi a iesit buna, dar nu extraordinara.
Poate nu sunt eu obisnuita cu gustul de dovlecel cu cascaval.
Dar a fost de efect, am taiat-o ca pe prajitura si am pus cate o juma' de rosie mica pe fiecare portie.
Si am mai facut o prajitura cu branza care insa nu e Monti, dar care a intrunit unanimitatea in familie:
http://www.prin-casa.ro/?p=1252
In loc de bere, am pus apa minerala.
Meniu de azi:
md:ardei cu Philadelphia + cafea (nemonti), pepene galben la gustare,
la pranz: placinta de dovlecei + 2 mici + desert iaurt 0%
gustare:migdale crude
cina: habar nu am
O zi buna si conforma,