MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bun si concis articolul. Singura chestie care nu o stiam era aia cu masa de seara, ca de fapt nu se depune excesiv decat daca e singura masa din zi

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisoaro stiu ca e glumeai..de asta am si folosit contextul de l-am folosit

faci 250km pana la munca si cand mai ai timp sa mesteresti retete???

arata fain seitanu asta?din ce fel de faina l-ai facut?e un fel de..galusca mai mare nu?...hm...cred ca ar merge o supa de galuste cu seitan...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Fac 250 dus-intors, de trei ori pe saptamana. De gatit in weekend doar .

Nu poti sa faci galuste din el, ca e elastic si buretos cumva. Data viitoare o sa incerc sa il fac snitele monti of course. Am facut din faina alba, apoi l-am fiert in supa de legume, l-am bucatatit si apoi a mai fiert un pic in mancarica cu dovlecel. La gust seamana cu soia.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor

voi credetri ca eu am vrut sa mananc ieri asa???
a fost una din zilele alea naspa in care toate mi-au iesit altfel decat programasem-erau si 2 pauze de masa prin toata brambureala de zi insa s-au pierdut pe drum si asa am ajuns acasa lihnita de foame.
e buna ideea cu pachetul de acasa insa ieri am fost intr-o locatie unde nu puteam sa mananc de acasa,de astea erau prevazute si pauzele de masa.

puisoaro,noi avem asigurare la Aviva.

fetelor,va cer un sfat:vreau sa stiu daca dpdev Monti e corecta urmatoarea asociere:snitele din piept pui/curcan date prin ou batut si apoi prin tarata mai mare de grau-in loc de faina sau pesmet si prajite in ulei de masline.
evident ca nu zilnic,nici macar saptamanal ...doar ocazional si in combinate cu o salata bogata...m-as putea rasfata cu asa ceva din cand in cand???



3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Pai avand in vedere ca tarata are IG 15, de ce nu? singurul impediment ar fi ca e un pic de prajeala acolo, dar poate ies si la cuptor, mai stii?...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

si eu sunt speriata de ce se intampla pe sosele noastre
la noi doar sotul are asigurare, tot la aviva, si ma gandesc sa-mi fac si eu

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ninha,multumesc,asa ma gandeam si eu ca e corecta combinatia.
ca e si ceva prajeala pe acolo nu ma deranjeaza...ca doar nu mananc in fiecare zi...si e in ulei de masline care se descompune la temperaturi mai inalte decat uleiul de floare.

meniul pe ziua de azi:

MD-4 linguri de cerale cu lapte 0%
P-ficatei de pui innabusiti cu salata verde creata,castravete verde si marar
G-un pumn de seminte crude de dovleac
C-urmeaza ...pepenas dragalas


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ninha-nu ca as avea nevoie acum,da' visez si eu cu ochii deschisi la ziua in care am sa fiu gravi:iti este bine cu Monti in sarcina???


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ninha-nu ca as avea nevoie acum,da' visez si eu cu ochii deschisi la ziua in care am sa fiu gravi:iti este bine cu Monti in sarcina???



Da, mai ales din a doua parte a sarcinii. dar la inceput n-am putut tine ptr ca simteam o nevoie imperioasa sa mananc paine. cred ca organismul meu insarcinat avea nevoie disperata de carbohidrati, dupa un an de faza 1. orice altceva as fi mancat mi-era greata, asa ca a trebuit sa-l tradez un pic pe monti.
acum e foarte bine, dar tot am pus 20 de kg pe mine; sper sa dau jos multe din ele o data cu nasterea.
O sa vezi ca D-zeu o sa-ti dea si tie un bebe, ptr ca iti doresti f mult

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata fetele,

Ramasesem datoare cu ce am gatit in weekend: placinta cu dovlecei.
Cred ca am pus cam mult cascaval, si am avut si dovlecei din astia verzi a iesit buna, dar nu extraordinara.
Poate nu sunt eu obisnuita cu gustul de dovlecel cu cascaval.
Dar a fost de efect, am taiat-o ca pe prajitura si am pus cate o juma' de rosie mica pe fiecare portie.

Si am mai facut o prajitura cu branza care insa nu e Monti, dar care a intrunit unanimitatea in familie:
http://www.prin-casa.ro/?p=1252

In loc de bere, am pus apa minerala.

Meniu de azi:
md:ardei cu Philadelphia + cafea (nemonti), pepene galben la gustare,
la pranz: placinta de dovlecei + 2 mici + desert iaurt 0%
gustare:migdale crude
cina: habar nu am

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput