MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Helllooooo, montigirls!!!
Poftiti la o de dupa-amiaza?
Acum doua ore am revenit de la spital, cu bebe mic (de 3840 de grame si 52 de cm). e cuminte foc, bea laptic si doarme mult.
Vreau sa va spun ca am nascut la un spital privat si sunt extaziata de calitatea serviciilor si de cat de bine m-am simtit! am fost foarte relaxata si fericita si cred ca asta a facut sa am si lapte suficient, spre deosebire de prima nastere, cand am plans intruna, am venit deprimata acasa, si am ramas fara pic de lapte. nu mi-am revenit multa vreme din trauma aia.
Mirci e cam suparat ca am lipsit si am venit cu un bebe nou acasa. trebuie sa stam cu ochii pe ei si sa-l pazim pe cel mic ca vulturii.
Abia astept sa incep sa mananc monti si sanatos.
So, back in business!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

eu azi mi-am facut o supa crema de ciuperci cu bete de telina prin ea deci

MD: nectarina, baton de cereale cu lapte 0+lapte de soia
g: cioco neagra lindt cu alune(65%)
P: supa cu ceva cuburi de paine de tarate
G: inca un bol de supa
G: cred ca o nectarina
C: supa iara

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

ninha sa-ti traiasac noul bebeeeee..si sa se impace si mirci cu el

ce bine imi pare ca ne-ai scris si ca esti bine si tu si cel mic

asteptam cu care ne-ai obisnuit desi posibil acu cu noul bebe sa fie mai dimineata decat de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, ma bucur ca ai avut o nastere usoara si ca bebe e sanatos si mancacios. Total oftopic, cateva sfaturi care pe mine m-au ajutat sa alaptez pana la 2 ani si 10 luni: sa nu ii dai apa sau ceai pana la 6 luni pt ca laptele e si apa si hrana, laptele tau e cel mai bun lucru din lume pt bebe indiferent de ce iti spun "binevoitorii"( gen nu e laptele destul de gras sau de mult) si intotdeauna laptele va fi suficient daca alaptezi la cerere fara program( Stefi sugea uneori si la interval de jumatate de ora si era bine mersi).

Brandu,a fost buna rau supa aia daca ai servit-o de 3 ori . Sa stii ca am inotat cand am fost la Covasna si dupa doua ture de bazin ma durea deja piciorul .Poate la aquagym nu se solicita asa coloana si e mai bine.

Cristina, eu langa peste fac intotdeauna legume mexicane. Se potrivesc cel mai bine dupa gustul nostru. Orezul integral cu peste e monti dar faza 2. Multumesc de urare,luni voi face RMN si sa vedem ce e de facut mai departe.

Azi am lenevit toata ziua ca ma simt tare obosita,am fost doar la piata. Mi-a facut mama gogosari umpluti cu carne tocata de curcan la cuptor si au iesit foarte buni . Pe maine poate niste chiftelute de dovlecel cu faina de naut la cuptor si niste lipii. De restul se ocupa mama

Va pup si sa aveti o duminica frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

puisoaro nu am mai avut cina de supa am mancat un baton de cereale cu lapte de soia si o patratea de cioco una peste alta nu am chef sa gatesc..poate o sa fac legume mexicane vb ta sau ceva fasole verde in tigaie nush...imi e foame mereu....dar si dupa ce mananc ma intreb de ce naiba mananc?

Mergi la inceput

Buna dupa-amiaza

Am intrat sa ma laud cu chiftelele de dovlecei ca tare bune mi-au iesit. Deci am amestecat 3 dovlecei rasi dupa ce i-am curatat de seminte, doua tulpini de praz taiate marunt, 2 oua, faina de naut cat cuprinde, sare,boia, piper si un pic de ulei de masline. Am pus la cuptor pe hartie de copt chiftelutele si gata pachetul de pranz pe saptamana viitoare.

De cina mi s-a facut pofta de ceva dulce asa ca voi presta niste pancakes americane monti cu magiun de prune.

Si mi-am facut vegeta de casa. E delicioasa

Ma duc sa imi continui cercetarile despre filtrele de apa. Ma enerveaza ca dam o caruta de bani pe apa plata si aruncam atatea sticle de plastic . Aici gasiti un studiu efectuat de Universitatea Babes din Cluj pe diverse marci de apa plata, carbogazoasa si de izvor http://www.casomes.ro/index.php?pid=29(deschideti documentul STUDIU U.B.B. PRIVIND CALITATEA APEI)

Mergi la inceput

foarte intersant puisoaro articolul ala...si una peste alta cred ca da..is o gramada de bani dati pe apa plata care nu cred ca e ff diferita de cea pe care o poti face tu...dar din cate stiu eu filtrele alea de apa is doar ca sa opreasca impuritatile gen pamant si nu altceva..sau ma insel?adik mereu am avut senzatia ca dispozitivul ala are o sita ca la foebatoarele de cafea
suna tare bine minunile de le-ai facut din bostanei..poate o sa fac si eu..nu-s prea dulci??ca stiu ca am facut la un moment dat da prajite in ulei si mi se parea ff dulci.eu am scos un pachetel de file de muschi de vita nu am nici cea mai mica ideea cum sa-l fac pentru sapt asta..

Mergi la inceput

Brandu, de ieri m-am apucat de citit si eu despre filtre. Sunt unele de carbune activat care retin si clorul si sunt cu argint care teoretic e bacteriostatic. Plus ca poate fi combinat cu un nfiltru care retine sedimente,nisip si alte particule mai mari. Cele cu osmoza inversa cica nu sunt prea recomandate pt ca apa filtrata e total demineralizata.

Sa stii ca dovleceii nu au fost dulci, chiar am scapat un pic de sare in plus.

Din carnea de vita fa vita cu ceapa http://www.e-retete.ro/retete/vita-cu-ceapa dar servita cu legume nu cu orez. Sau bucatatita si innabusita cu ceapa si boia si la sfarsit niste mazare congelata peste. Alte idei n-am

Mergi la inceput

gata am rezolvat problema cu vita mea file..facut snitele cu ou si tarate (prajite in ulei)..o sa mananc cu legume fierte(mexicane, brocoli, fasole verde) si gata am pentru sapt asta mancare ..nu mai am supa sa mananc seara dar probabil o sa fac maine rapidus una ca sa nu o tin degeaba in frigi pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Ninha doamne ajuta ca totul este bine .. te pupacesc

andanii

Mergi la inceput