Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

La multi anisori Maria-Alexandra! Sa fi sanatoasa si curajoasa!
Cum sarbatoriti? Am citit povestea voastra, m-am impresionat, mi-au dat lacrimilee..of prin ce ai trecut da uite Mariutza e bine acum, si asta e ce conteaza. Prin cate trece o mama!

Esti mamica de copilas acu nu mai e bebelus!

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

La multi ani fericiti, draga Moshulik! Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa! Emotionanta postarea ta, mi-au dat lacrimile... Of, ce repede a trecut timpul! Si ce mare e fata ta acum! Sa va ajute Dumnezeu si la bebe 2 si, poate, cine stie, ne mai intalnim la o alta odisee. si pt mami eroina!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ce s-a intamplat cu contracandidatul lui Robert, a fost descalificat? Ral-eli: reusim luna asta, ai vazut ca tot ne-a iesit in final, totul a fost sa perseveram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

La multi ani Maria!
Sa cresti mare,sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
Moshulik ,foarte emotionanta povestea nasterii micutei tale,mi-au dat lacrimile si mie.

Sandra a devenit o zvapaiata.....ma tot intreb unde e copilul meu de acum cateva luni?Vrea tot timpul sa mearga si vorbeste fara oprire,ba mai si canta.Eu am obiceiul sa fredonez cate ceva si atunci incepe si ea.Acum vreo 2 sapt. a facut de cateva ori pasi singura dar a cazut si cred ca s-a speriat asa ca nu a mai incercat de atunci.
Amelia si eu am avut o perioada destul de nasoala cu depresii/epuizare fizica...
Va pup pe toate si va citesc cu placere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Multumim mult fetelor pentru urarile de bine!

Am petrecut foarte frumos cu ocazia implinirii primului anisor din viata noastra siiiii.... vin si pozele cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani Maria Alexandra! Sa fii sanatoasa in primul rand si sa ai un dram de noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata barlog!

Azi spunem "La multe lunite!" ursuletului Tudor George bebe de Diana_b. Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos!

Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Neatza!

Moshulik LA MULTI ANI!!! printesei, nu e cu intarziere decāt aici pe forum pt ca i-am urat la timp pe FB :))

Tare impresionanta povestea ta, m-au trecut fiorii, tare curajoasa ai fost, si mi-a placut tare mult cum le-ai raspuns cand se minunau de calmul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Ce s-a intamplat cu contracandidatul lui Robert, a fost descalificat? Ral-eli: reusim luna asta, ai vazut ca tot ne-a iesit in final, totul a fost sa perseveram?

citez de pe site-ul concursului
Birzu Andrei Mihai (furfu): descalificat, a incalcat Regula 9 (+ intrebarea frecventa cu 'de cate ori se poate vota un bebelus de acasa').
De acum inainte, pe prima pagina a concursului, jos, va fi un tabel cu Wall of Shame, unde vor fi trecuti eventualii trisori.
In continuare promovam fairplay-ul si dorim sa facem un concurs frumos pentru toata lumea!

Hai Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Moshulik am plans cand am citit povestea nasterii tale. Sa-ti creasca mare minunea si sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!

recunosc ca nu am mai intrat de mult dar mie imi este dor de barlogul nostru!!. nu stiu parca este abandonat si imi este greu ptr ca mi-a fost drag atat de mult timp si a fost asa frumos aici...nu vreau sa promit nimic dar sper sa intru mai des. sunt mai activa pe facebook, dar si mie imi este greu sa urmaresc acolo....tot prima iubire ramane

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)

Mergi la inceput