Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
Aristica,am cautat sa vad ce ti sa intimplat,dar nu am gasit,nu ai raspuns bine la stimulare sau ce?sper sa fie ok pana la urma,doamne ajuta!
aristica spune:
Nu, e un chist pe ovarul stang si e maricel, de aproape 3 cm in diametru, e si plin cu sange. Am injumatatit doza de diphereline si a venit ciclul foarte agresiv si dureros pe partea stanga- daca l-am eliminat si analizele ies bine, merg mai departe, daca e tot acolo, ma opresc. Vad miercuri la eco.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
Multumesc frumos, adya
eu va urmaresc si dincolo, pe tine si pe printe si va tin pumnii
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
aristica
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
gabriela_tutuianu spune:
aristica sper ca chistul sa se fi eliminat si sa poti sa termini ceea ce ai inceput . daca va vad pe toate voi fi foarte fericita . ceea ce ti se intampla nu te va opri din drum . doar te intarzie putin . succes
maria81 spune:
neata fetelor
va pup pe toate
printe cum merge stimularea? ai fost la uscatescu?
adya tu cum stai cu analizele?
eu o sa imi fac secretiile joi, sper sa iasa bine
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
adya spune:
neatza fetelor!
maria, eu sunt in asteptarea rezultatelor de la Pap, ureaplasma etc., urmeaza sa le fac si pe cele de sange dar ma gandesc sa le fac doar dupa ce stiu ca dosarul a fost aprobat.
Bafta multa!
printe, hai la raport!
toate fetele!
maria81 spune:
adya
aristica spune:
pai de ce n-ar iesi bine? simti tu vreun miros, vezi vreo scurgere galbuie? de ce-ti faci griji?
eu aseara mi-am cumparat amidon (sau amoniac?...ala de se gaseste langa praful de copt in magazin, e intr-o punga vernil , e de la dr. oetker...poate stiti la ce ma refer). Ca de la aftele bucale de saptamana trecuta am ramas cu mici galme pe la baza limbii, asa ca fac spalaturi cu praf d-asta dizolvat in apa calduta. Dar fac si spalaturi vaginale (adica ma bag cu fundul intr-un lighean)...ma gandeam aseara daca n-ar trebui sa coc si-o prajitura in baie, ca folosesc praful asta la orice, numai la ce trebuie, nu...hai ca iar deviez, cica praful asta ar ajuta mult impotriva candidei si vaginale si bucale, mai ales atunci cand iei antibiotic. iar eu am luaaaattt..ehee...deci, pana joi, ai putea sa faci bai d-astea in seara asta si maine dimineata...e o sugestie, acum nu spun ca daca stai cu fundul la lighean si faci gargara, n-o sa-ti iasa nimic.