Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 16
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raisa75 buna seara si scuze ca dau buzna peste voi. Sunt o veche aspiranta la statutul de mamica adica vreo 7 ani si dupa muuuuuuuuulte analize, investigatii, 4 IA nereusite, un fiv esuat, un FET esuat , am reusit la FET2 cu d-l dr Ispasoiu. Byti- salutari si felicitari, ma bucur nespus pentru tine sa ai o sarcina usoara si la termen. Fetelor care va pricepeti sa ma modificati si pe mine pe prima pagina . Multa bafta fetelor care sunteti in focuri, aveti incredere in echipa polisano sibiu si in Dumnezeu si veti reusi. 4+ mutatiaA1298 in forma heterozigota , 1 FIV +1 FET nereusit |
Raisa,ce ma bucur pt tine!!!!felicitari din tot sufletul,sarcina usoara si la termen!!!!m-am gandit de multe ori la tine,chiar am intrebat si pe forum.
De ce asa de tarziu?Nu ai mai facut nimic de la FET din sept 2010?parca erau si ultimii embrionasi,nu?
Vad ca ai aceeasi mutatie ca si mine,ce iei pt ea,doar b-uri?sau si clexan?ai fost la dr Uscatescu?
Cat despre :Byti- salutari si felicitari, ma bucur nespus pentru tine sa ai o sarcina usoara si la termen. cred ca ai citit ceva gresit dar poate e o premonitie si se va intampla
bytzi spune:
citat din mesajul lui balanta_tm raisa, felicitari pt sarcina! vad ca o feliciti pe bytzi? e vorba de acea bytzi cu FSH f f mare? a reusit??? |
Balanta,din pacate, eu nu am reusit nimic daca despre mine era vorba .Pe forum citesc f rar si printr-e randuri ,nu mai sant la curent cu noutatile,dar iti doresc mult noroc pt. cand va fi urmatoarea incercare.
bytzi spune:
Evanescente,iti doresc mult ,mult noroc,totul va f ok,doar va trebui ca tu sa fii linistita si sa crezi in sansa ta.Voi mai intra pe forum sa citesc atunci cand vei scrie SANT GRAVIDUTA!!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Edit: am citit primele pagini din subiectul deschis de tine,crede-ma nimeni nu te intelege mai bine decat mine,dar timpul le vindeca pe toate ,important este sa fiti impreuna si veti trece peste toate mult mai usor.Dupa cum vezi,Dumnezeu va intins o mana si cred ca va va ajuta pana la capat.
Aristica,succes la acest FIV ,trebuie sa fie ultimul!
Pt. toate fetele,mult succes!
evanescence spune:
citat din mesajul lui bytzi Evanescente,iti doresc mult ,mult noroc,totul va f ok,doar va trebui ca tu sa fii linistita si sa crezi in sansa ta.Voi mai intra pe forum sa citesc atunci cand vei scrie SANT GRAVIDUTA!!!!! DOAMNE AJUTA!!!! Edit: am citit primele pagini din subiectul deschis de tine,crede-ma nimeni nu te intelege mai bine decat mine,dar timpul le vindeca pe toate ,important este sa fiti impreuna si veti trece peste toate mult mai usor.Dupa cum vezi,Dumnezeu va intins o mana si cred ca va va ajuta pana la capat. Aristica,succes la acest FIV ,trebuie sa fie ultimul! Pt. toate fetele,mult succes! |
bytzi ma bucur mult de tot sa aud de tine,si eu am citit foarte rar pe forum in ultimii ani,nu mai sunt nici eu la curent cu noutatile...imi pare tare rau ca nu ati reusit pana acum dar fii increzatoare !!! va fii bine...
noi am depus dosarul asa de forma,nu ne-am facut mari sperante dar ca printr-un miracol ni sa aprobat si cand am fost sunata de la clinica am inceput si eu iarasi sa cred in sansa noastra,oricum pt noi asta va fii primul si ultimul Fiv,acum speram din tot sufletul ca se va solda si cu daca nu ne ramane varianta cealalta...
va pup pe toate si va tin pumnii
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
maria81 spune:
printe o sa stai toata perioada in sibiu?
ca eu deja am inceput sa ma stresez cum o sa fac
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
printe spune:
mi-am luat deja concediu pana pe 5 oct, si daca mai e nevoie mai prelunjesc cu inca 2 zile. Nu stau in Sibiu, stau in Deva (unde am unde sta )si fac naveta la Sibiu cand e nevoie.
aristica spune:
multumesc foarte mult bytzi. chiar nu te-am mai vazut demult.
La mine sansele sunt de 90% sa-l anulez. dar mai bine asa, decat un alt rezultat negativ.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"