Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

uffa

am reusit sa sterg mesajul

va pupic pe toate, a fost super azi doar picioarele le am varza de la pantofii cu toc.

ricky a fost v cuminte si nasucul e ok, nimic rupt

costy - sanatate multa , e f nasoala durerea de rinichi. ai mare grija.

Nelia- nici pe mine nu ma suna astia la care am trimis cv-urile ptr ca vor toti sa faca contractul ala de aprendistato si tre sa ai maxim 29 de ani!

bafta multa

o seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetelor!Va mai amintiti de noi?

Am avut parte de o vacantaza f. frumoasa,si la copii le-a placut f. mult.Nici nu se compara cu celelalte dati cand mergeam ba la ai mei,ba la sora mea...N-am avut deloc probleme cu strumfuletii,nici cu mancarea,nici cu sanatatea...pana cu o seara inainte sa ne intoarcem.Au luat un virus,si le-a fost rau toata noaptea.Au facut si febra...dar m-am bucurat ca intr-o zi si-au revenit,nu ma asteptam.
Ambra a inceput gradi',e incantata.Sapt. viitoare va fi ziua ei,am emotii de pe acum.Sper sa nu se imbolnaveasca,deja am vazut copii cu muci-n gura la ea in clasa...

N-am reusit sa citesc din urma,sper ca sunteti toate bine...

Poze unde puneti,ca nici nu mai stiu,de cand n-am mai intrat....

Mergi la inceput

Despre mine...mi-ar placea f. mult sa lucrez ca si manichiurista,sper sa reusesc sa fac un curs pana la sfarsitul anului,si apoi sa incep sa lucrez...Am aspiratii mari,dar nu stiu ce o sa pot face avand in vedere ca Giorgio sta acasa cu mine...

www.decorazioneunghie.com/photo/gallery/ragnatela" target="_blank">Una dintre operele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna fetele

vreau sa va intreb daca ati trimis prin posta (acte) din italia in romania in cate zile au ajuns??
plsss un raspuns! e urgent!!!!
multumesc!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Eu am trimis un pachet prin posta italiana-5 zile
Documente nu stiu, dar cred ca tot cam atat -au aceasi ruta .

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

multumesc frumos!!!
5 zile cu tot cu ziua depunerii?? zile lucratoare, nu?? imi poti spuen in ce oras in ro???
noi avem urgenta-urgenta nevoie de acele acte....si acum ne facem griji sa nu se piarda :(( plus ca, cu siguranta nu le vom primi la timp dupa cum e posta romana
actele au fost trimise cu recomandata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
andreea, poze pe picasa punem, pe contul mamicilor. Faine unghiile!! Bafta la gasitul locului de munca. Poti incerca sa lucrezi si..privat Giorgio cand va merge la gradi?La anul?
nafi, cum e cu fiera?Pana duminica vei fi pe metereze sau azi e ultima zi? Ma bucur ca veveritzul nu a patit nimic grav.

Cu documentele...eu am trimis din ro in it, demult, si au ajuns in 3 saptamani

Eu m-am dus in seara asta la un curs de zumba fitness. Aici in sat se organizeaza tot felul de cursuri, de pilates, aerobic, etc, cu plata sau fara. Asta de zumba va costa 30 euro si e f fain, faci miscare pe muzica latino...Am iesit de acolo terminata, se vede ce conditie fizica am .

Somn usor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

vaiii kemsy nu ma speria cum le-ai trimis?recomandate??

Mergi la inceput

gianina-pe Giorgio cred ca o sa-l duc de la anul la gradi',in ianuarie o sa facem cererea,si depinde de ei cand o sa-l ia.Pt. ca e nascut in ianuarie,anul viitor o sa aiba 2 ani si 9 luni,asa ca nu stiu daca va incepe din sept. 2012,sau din ianuarie 2013.Ma bucur ca iti place modelul de unghii.Pai oricum in privat ma gandeam sa lucrez,ca altfel n-am nici o sansa...

bbyasmi-mie mi-a trimis sapt. trecuta sora mea o felicitare prin posta,si a ajuns in 6 zile (inclus sambata si duminica).Acuma cred ca depinde si de zona,eu sunt din Zalau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
bb_yasmi, poate ca a fost doar intamplare ca a durat 3 saptamani in cazul meu, insa cu siguranta trebuie cel putin 5 zile lucratoare ca sa ajunga, chiar si recomandata.
berarpiri, nu e mare diferenta intre G si L, care va avea 2 ani si 11 luni in septembrie 2012. Dar nu stiam ca il poate lua si in celelalte luni ale anului, credeam ca trebuie sa te decizi, ori septembrie ori astepti anul urmator
Cu afacerea cred ca ti-ar merge dar trebuie sa-ti faci publicitate

Noi maine avem o zi ocupata, dimineata piscina si seara festa di compleanno la amicul Francesco.

Duminica placuta!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput