Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

ABRAMBURIKA - Doaamne ce putin a mai ramas pana sa nasti!! Te cred si eu ca vrei sa treaca anul asta. Biata de tine cate ai avut de tras!! Eu sunt sigura insa ca de data asta va fi cu un mare Happy End asa cum meriti si 2012 va fi incarcat de bucurii si de emotii pozitive si constructive.

Sa ne anunti cand se apropie momentul ca sa scoatem motzatele!

Vad ca vorbiti de nastere si de spitale. Eu am mers in timpul sarcinii la un medic ginecolog considerat printre cei mai buni din oras. am fost la cabinetul lui particular. sfatul lui a fost sa merg sa nasc la spitalul la care pot primi cea mai buna asistenta in caz de probleme ale copilului sau ale mele. acest spital era cel unde erau aduse toate cazurile urgente de la alte spitale, avand aparatura si medicii cei mai buni.

Ca si structura insa, e un spital ce lasa mult de dorit. dar am mers pe ideea ca nu merg in vacanta si la spital , ca stau acolo maxim 4 zile si deci pe primul loc vine siguranta , sanatatea si nu confortul. pana la urma nici n-a fost atat de rau!

Cat despre nasterea in sine...eu am facut-o pe curajoasa si n-am cerut epidurala si chiar de-o ceream nu reuseau sa mi-o faca ptr ca am ajuns la spital cu 2 cm dilatatie si in juma de ora cat m-au pus ei la monitorizare am ajuns la 8! Au mai durat cam 2 ore pana am ajuns la 10 si astea 2 ore au fost f intense, cu durere f puternica dar sincer , a doua zi nici nu-mi mai aminteam acea durere ( dar inca ma durea mana de la cat ma stransese sotul care a stat langa mine pe timpul travaliului si al nasterii )

Epiziotomie nu mi-au facut, nu erau de principiu ca e musai ci doar daca era cu adevarat nevoie. si chiar asa a fost mai ales ca Ricky la aproape 4 kg ar fi putut fi destul de convingator ptr o epiziotomie !

Am avut o mica problema , o sangerare care m-a lasat fara vreo 1 l de sange si care a cam bagat medicii in alerta. m-au mai tinut pe masa vreo ora si m-au controlat mm cu mm, mi-au facut si o ecografie rapida sa fie siguri ca s-a eliminat complet placenta ( care era si bilobata)

Adevarata problema la mine a fost sau ar putea fi, nici nu stiu cum sa-i zic...prolapsul care mi-a aparut cam la 6 luni de la nastere. din cauza ca am nascut natural un copil asa de mare a zis medicul si ca se poate intampla. ptr moment nu ma deranjeaza in vreun fel doar ca trebuie sa am grija sa nu ma constip. dar cu varsta poate avansa si se repara doar chirurgical. Ginecologul mi-a zis ca-mi va face interventia ( o zi de spitalizare) abia cand ma decid ca nu mai vreau copii caci odata facuta nexam bebe..ca poate agrava rau situatia

Cam atata pot spune eu din experienta proprie.

Cred ca ma duc la culcare, inainte iau si o aspirina ca ma doare in gat!

Ah..azi am depus actele ptr citadinanza!! Cica in cazul meu in 6 luni ar trebui sa mi-o dea. ramane de vazut. nu cred pana nu vad!

Va pupic pe toate si sper sa reusesc sa mai stau la taclale cu voi cat de curand.

un weekend placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LALEXANDRA - PRIORiX TETRA scrie pe eticheta lipta in dreptul vaccinului de varicela de pe libretul lui Ricky. altceva nu stiu...

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Ciao!
LAlexandra, l-am facut cand avea Alexia 15 luni, adica in noiembrie 2007, si se numea VARIVAX. Acum Alexia are 5 ani, deci a trecut ceva vreme de atunci. Poate s-a schimbat. Cel mai bine ar fi sa intrebi acolo unde ai facut vaccinurile pana acum. A, acum m-am uitat pe spatele teserei si scrie ca urmatorea doza se face la 11-12 ANI.
Un weekend placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna fetelor!
Chiar nu mai scrie nimeni aici? Cineva care sa schimbe capitolul? Eu nu ma bag ca imi prind urechile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

cap. 108

Mergi la inceput