Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Salutare fetele!
Intru si eu pe fuga sa va spun buna ziua - n-am prea mai apucat sa citesc, ca sunt inca pana peste cap cu serviciul. Da' intram noi in concediu! :)

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

m'am adunat si eu pe acasa.

Lavoarul de la ikea, nu'mi mai raspundeti ca m'am lamurit is foarte putin adanci si al meu e mai frumos, mult mai frumos nici nu merita sa ma gindesc sa'l schimb.

Rafturi n'am gasit, dulap, am gasit ceva pe la 220 ron cu 4 sau 5 sertare.

Bedro, multumesc pentru tinutul la curent. Chirurgul de la maternitate dupa consult a balacarit ginecoloaga, deci, pe undeva, sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca a fost vina ei. Plus ca a fost o gaura de un 1cm cu margini normale, nu tesut cangrenat. Bon si inchei. Doamne ajuta sa scapam de data asta, sa ne simtim si noi bine cu bebelusii numarul 2 daca la numarul 1 am fost afectate de tot felul de timpenii care ne'au umbrit inceputul.

Miericico, voi sunteti mai avansati, noi n'avem lipici Ce bine ca sunteti bine si tu si fiu'tu!

Lia, vezi ca mi'ai spus ca feciorul e gentil si asteapta pe Zoica, Doamne ajuta sa mai stea acolo la caldurica inca vreo doua luni.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Bedrosmart, tu te referi la suturile facute pe uter sau cele pe piele?

La mine au folosit pt piele (la cezariana) un lipici special. Nu fire sau capse. Nu am avut bandaj, doar niste fasiute mici lipite pe piele care s-au desprins singure, nu a fost necesar schimbarea bandajului si dus am facut de indata ce m-am putut ridica din pat. Am o cicatrice perfecta.

Uite, despre asta vorbesc
http://www.dermabond.com/product/about-dermabond.html

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Nu, ca alea de la piele oricum se scot dupa cateva zile, chiar daca nu e lipici din asta de care zici tu. E vorba de firele cu care se sutureaza tesutul subcutanat. Deci nu la organele interne, ca la alea ar fi groaznic sa se produca respingeri din astea.
Din cate am inteles, aceste fire ar trebui sa se resoarba singure dupa un timp. Organismul meu le inglobeaza ca intr-o carcasa si le respinge. Nu stiu daca asta depinde si de calitatea firelor. Respingerea asta se manifesta prin formarea unor abcese.

Oricum, iti doresc refacere rapida dupa patania cu baietelul! Si mie imi e mereu teama cand topaie pe langa mine sa nu aterizeze pe burta!Dar nu stiam ca faptul ca uterul e cicatricial e si mai periculos la o lovitura!!!

Lia, hai ca bebele tau e mare de-acum, totul va fi bine. Si poate mai rezista la caldurica cateva saptamani, cum a rezistat si pana acum!

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bedrosmart

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Bedrosmart, tu te referi la suturile facute pe uter sau cele pe piele?

La mine au folosit pt piele (la cezariana) un lipici special. Nu fire sau capse. Nu am avut bandaj, doar niste fasiute mici lipite pe piele care s-au desprins singure, nu a fost necesar schimbarea bandajului si dus am facut de indata ce m-am putut ridica din pat. Am o cicatrice perfecta.

Uite, despre asta vorbesc
http://www.dermabond.com/product/about-dermabond.html

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Nu, ca alea de la piele oricum se scot dupa cateva zile, chiar daca nu e lipici din asta de care zici tu. E vorba de firele cu care se sutureaza tesutul subcutanat. Deci nu la organele interne, ca la alea ar fi groaznic sa se produca respingeri din astea.
Din cate am inteles, aceste fire ar trebui sa se resoarba singure dupa un timp. Organismul meu le inglobeaza ca intr-o carcasa si le respinge. Nu stiu daca asta depinde si de calitatea firelor. Respingerea asta se manifesta prin formarea unor abcese.

Oricum, iti doresc refacere rapida dupa patania cu baietelul! Si mie imi e mereu teama cand topaie pe langa mine sa nu aterizeze pe burta!Dar nu stiam ca faptul ca uterul e cicatricial e si mai periculos la o lovitura!!!

Lia, hai ca bebele tau e mare de-acum, totul va fi bine. Si poate mai rezista la caldurica cateva saptamani, cum a rezistat si pana acum!

Editez ca sa adaug: OOka, si mai nasol daca ti s-a confirmat ca a fost o greseala medicala. Eu macar n-am pe cine sa dau vina, decat pe propriul meu organism. Asta e... Cine-o mai zice vreodata "ma doare in fund de una sau de alta", ala sa fie...

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am venit si de la eco, totul e perfect . Fata nu a vrut sa si-o arate, avea manutele peste fata, macar gurita era vizibila si s-au putut observa buzele frumos conturate si chiar cum inghite lichid.

Lia sper sa ne anunti cat mai tarziu de evenimentul fericit

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si21+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ooka- dulap sau comoda?

Bella este o persoana previzibila sau intuitia mea functioneaza foarte bine. Chiar ma gandeam astazi ca voi primi un PM de la ea :)).

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Simo, felicitari!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

ooka- dulap sau comoda?

Bella este o persoana previzibila sau intuitia mea functioneaza foarte bine. Chiar ma gandeam astazi ca voi primi un PM de la ea :)).

29+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

si eu!! v-am zis ca e cu un ochi si p-aici..
ce ti=a zis?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

carola oare a trimis acelasi pm la toata lumea?

Eu rad de una singura ....auzi acolo frustrate :)))))))

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Io n-am primit nimic!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput