Politica romaneasca
Raspunsuri - Pagina 2
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Hai ca sa ne intrecem la zicale eu as zice:"toti o apa si un pamant!": |
Si uite asa intelegem de ce sunt mai interesante subiecte gen DSK decat cloaca Damboviteana ...
olim spune:
eumada, nu inteleg de ce sistemul de invatamant este pus la pamant acum.Ca acest Funeriu a avut curajul sa arate cum a fost BAC-ul ultimii ani si pe ce criterii era promovibilitatea, ca profii copiau ca neimtitii la examenele de def si luam 1 si 2, si apoi tu ca parinte lasai copii pe mana unor astfel de oameni instruiti
coruptia la nivem inalt, cine a adus Carrefour, Aucan , Billa si altele in Romania, nu PSD=ulsi au facut comntracte acum cativa ani pe care nici nepotii nostrii nu le vor plati.
In 2006 2007 cand peste tot in lume era crestere economica, implicit in Romania, PNL pleaca de la putere lasand cea mai mare datorie a poporului roman din toata istoria lui!
sistemul e la pamant in ultimii 21 de ani, si toti au contribuit la starea actuala nu doar PDL!Dar acum nu stiu cum sa arunce mata moarta de la unul la altul!
Rufus spune:
Eu nu-mi aduc aminte ca vreunul din sisteme (invatamant, sanatate, cercetare, cultura, etc) adica cele care nu produc bani sa fi fost mai saltate in vreo guvernare. Din contra, pe spinarea lor s-au facut afaceri si s-au supt si putinii bani alocati.
Asa ca eu n-as lega de vreo guvernare aceste lucruri...ci de politicieni, in general. Care au promis electoral si si-au vazut de treaba.
Intr-un anume fel, guvernarea asta s-a razvratit fata de normal. A scazut salarii si pensii pentru ca bugetul nu le poate suporta, a aratat pe fata cum sta "marele" invatamant romanesc, am vazut chiar o demisie a unui ministru in sanatate, ca n-are bani; adica ceva in premiera.
De aceea nu suntem in colaps ca altii mai rasariti ca noi, de asta somajul e de trei ori mai mic ca in Spania, de ex, de asta latra opozitia cu spume la gura, ca vede cum ii scad sansele.
Din pacate, lucrurile bune se opresc aici, ceea ce ma face sa cred ca si astea au fost facute, in parte, tot electoral.
Daca ar urma investitii, chiar pe bani europeni, daca s-ar diminua coruptia existenta si in sanul agestei guvernari, ar sta astia la guvernare mult si bine.
Potential exista. Vointa ba.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
b.nica spune:
Politica romaneasca, cine o sustine?
Cu ce partid veti vota dragi colegi DC?
Asa balcaniada politica este greu de sustinut!
Doresc un partid care sa-mi aduca un program nou si mai ales garantia desfasurarii lui.
Ca sa rezolvam "politica romaneasca", hai sa facem un dialog cu cei care sunt deja convinsi ca vor vota cu partidul care le reprezinta interesele.
Daca nu vor fi opinii afirmative, inseamna ca este momentul in care partidele trebuie sa se mobilizeze in prezentarea programelor lor.
Rufus spune:
citat din mesajul lui b.nica Doresc un partid care sa-mi aduca un program nou si mai ales garantia desfasurarii lui. |
P-ala il astept si eu
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
eumada spune:
O sa incep cu"pe vremea mea..."....
Ei cand am terminat eu scoala si am intrat la liceu,erau 20 pe loc la un liceu bun.Invatai,intrai.La fel la facultate.Cand am dat admitere,in `95,erau 15 pe loc la drept si 12 pe loc la economie.Atunci daca invatai te puteai afirma,pteai face lucruri de calitate.Liceul meu era din elita,am intrat intre primii,am invatat efectv.Atunci se putea invata...cum oare?Cum oare ce am invatat atunci stiu si acum?
Nici n u se compara cu pitipoancele si cocalarii de acum...pai bac-ul era o provocare...nu contau notele,daca invatai intrai.Dar noi inca purtam uniforma in `91 si singurele distractii erau balurile bobocilor in fiecare an.Temele erau multe,nu aveai timp de discoteca(pe atunci asa se zicea)acu` se merge la club,fetele se duc sa-si puna unghii false ,acrilice..la asta le sta capul...iar cocalarii....cand vad cate un pusti plin de fite si prost bata....
Am vorbit cu fostul meu profesor de fizica...la 5 ani dupa ce am terminat liceul.....deci nu foarte departe de momentul absolvirii mele.....mi-a zis"mi-e rusine Mada sa le scot la tabla sa faca probleme sau sa le intreb cum e alcatuit un reactor nuclear...are o fusta de doua palme si sta si se uita la mine cu un bot rosu....imi pare rau dupa generatia ta...ati fost ultimii care stiati ce inseamna sa inveti....
Cata dreptate avea.....no offence ..
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
b.nica spune:
Poate am pierdut eu sirul, sub ce guvern s-a semnat contractul cu Bechtel?
Aceasta intrebare mi-am pus-o in momentul cand am aflat la Stiri(RTV, parca), cum ca Adrian Nastase a facut o plangere "la Parchetul(?)" si la Parlamentul SUA cu privire la compania Bechtel!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Poate am pierdut eu sirul, sub ce guvern s-a semnat contractul cu Bechtel? Aceasta intrebare mi-am pus-o in momentul cand am aflat la Stiri(RTV, parca), cum ca Adrian Nastase a facut o plangere "la Parchetul(?)" si la Parlamentul SUA cu privire la compania Bechtel! |
Pai normal ca a facut plangere. Caci daca se reziliaza treaba cu Bechtelul se duce naibii si comisionul lui.
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Pai normal ca a facut plangere. Caci daca se reziliaza treaba cu Bechtelul se duce naibii si comisionul lui. |
Inca il mai ia ? Asta e pe viata, ca un fel de pensie ?
Oricum cred ca asta era principala cheltuiala a Bechtelului, ca altfel nu se explica diferenta uriasa intre banii incasati si km construiti...