*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata

dimi are 102 cm si 15.300 g la ultima cantarire si masurare, iar anto avea 73 de cm si 8.300 g. si la noi raceala ela ea acasa a capatat zuza o tuse urata da bagam sirop. deh toamna viroze, mucisori, tusi tusi

cam atat de pe la noi

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
a descoperit si je nebulizatorul cu ultrasunete de la Omron. E o caruta de bani, dar merita. Doarme Patrick ca un ingeras in timp ce mami ii face tratamentul Imi pare rau ca nu l-am luat mai demult, dar mi se parea ca e prea scump si ce poate face in plus fata de cel normal? Dar uite ca acum m-am convins. L-am luat si pt ca vrem sa calatorim mai mult cu prichindeii si, dupa experienta cu Turcia, am de gand sa ma car cu farmacia dupa mine
Sanatate!!!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Corina, de ce e asa minunat nebulizatorul cu ultrasunete? E mai silentios, nu mai trebuie pusa masca pe fata? Ma intereseaza si pe mine.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Neatza!
a descoperit si je nebulizatorul cu ultrasunete de la Omron. E o caruta de bani, dar merita. Doarme Patrick ca un ingeras in timp ce mami ii face tratamentul Imi pare rau ca nu l-am luat mai demult, dar mi se parea ca e prea scump si ce poate face in plus fata de cel normal? Dar uite ca acum m-am convins. L-am luat si pt ca vrem sa calatorim mai mult cu prichindeii si, dupa experienta cu Turcia, am de gand sa ma car cu farmacia dupa mine
Sanatate!!!

==========
Corina

POZE

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Manu, e silentios, si e f mic, e portabil. Masca e la fel, dar eu nu le-o pun niciodata pe fata. O pun in dreptul fetei, fara sa ii ating. Si face abur in orice pozitie, deci nu trebuie sa-l ridic pe bebe. la celalat nu iesea decat dc tineam masca dreapta, altfel ori nu facea deloc, ori insuficient. Si mie mi se pare ca dureaza si mai putin tratamentul si nu ramane nimic in el (la celalalt, tot Omron, mai ramanea ceva lichid acolo unde pui solutia).
Asta ezte: http://www.medmag.ro/medmag/eshop/2-1-Aerosoli-Nebulizatoare/0/5/80-Aparat-aerosoli-Omron-U22-PROMOTIE
Eu il pun exact ca in poza aia cu bebe, dar fara sa il ating. Nu folosesc elasticul ala sa-i fixez masca.
Sincer, sunt f multumita de el. Dc nu era asa scump, il luam de mult. Dar atunci cd am auzit de el, avand deja din ala clasic, am zis ca o fi vreo noua fitza, gen termometrul ala de ureche pe care am dat o caruta de bani si nu e bun de nimic. L-am luat la sfatul medicului, care mi-a zis ca chiar functioneaza. Patrick urla si-mi dadea peste mana, nu-l puteam imobiliza sa-i fac tratamentul. asa ca am zis sa-l incerc pe asta. Cd era mic, statea, dar acum nu vroia si pace, si i-am zis sotului sa nu vina acasa fara el. Il gasise pe amazon, la oferta, cu 86 de lire. Dc nu era urgenta la noi, il luam, dar dura prea mult pana il livra. Asa ca l-am luat cu pretul nesimtit d ela noi.
Edit: chiar nu face nici un zgomot, nimic, nimicutza....asa ca Patrick Cd se termina substanta, se aude un sfarait, dar ffff incet.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Azi la 16.30 am prima sedinta cu parintii la gradinita. am emotii

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bravegirl,tinem pumnii!Te inteleg perfect deoarece fiecare moment din viata puilor nostri este incarcat de emotie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eli ,Miky-ea,Olivia (ei as vrea eu sa mai am atat , dar minea de acum :D ) ,Monicus , sunteti dragute
Eli am vazut si eu poze pline de culoare cu 2 "mici " copii ale voastre ..Antonia seamana cu tine si Dimitrie cu tati . Si ce ai slabit ! ..cel putin de cand nu am mai vazut eu poze cu voi
Bravegirl cum a fost la sedinta ??
Dupa prima zi de gradi s-a racit si Sofi ...ca sa fie in randul lumii , era chiar trista ca nu am mai dus-o astazi .Bine ,asa s-a nimerit ca a fost si la Aqualand de cateva ori si la locuri de joaca deci putea lua de oriunde .

Sanatate multa micutilor (a inceput sezonul ..ce sa facem!) si insanatosire grabnica bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Si noi inca suntem racite...Offf,sa fuga cat mai repede virusii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Azi, Remuselul nostru de nota 10 implineste 3 ani

La multi ani, REMUS!!!!! Sa fii sanatos si mereu inconjurat de iubire ca si pana acum!

Anes, sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Da, mai fetelor, incepe seria aniversarilor de cozonacei... Cu "vara" asta prelungita, nici nu mi-am dat seama ca incepe "sezonul"!!
La multi ani, Remus, sa fii sanatos si voios, si tu si fratiorul tau! Anes, mai scrie-ne despre voi!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput