*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

pozele promise (am promis nasilor, deci sedinta foto)

http://community.webshots.com/album/579397104otfIXc?start=0

dimi are rosu in gat , maine tot merge la gradi..principiul cui pe cui....inghetata nu servim decat ionu, noua nu ne prea place, eu maxim 3 inghetate pe am de mica nu mi-au placut.

criss imediat intru sa vad pozele , da sunt convinsa ca sunt frumoase

se mai retrage o fata de la vechea gradi, nu i-a dat voie feti sa mearga la wc-u ca, chipurileminte numai sa iasa din clasa, si ghiciti saraca fata a facut pe ea si a stat uda pana au venit parintii dupa ea ...daca merge in ritmul asta saptamana viitoare ramane fara gradinari
va pup

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

criss frumosilorrrrr

corina cu calm mami draga

Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

In dimineata asta a plans putin acasa....la gradinita a stat frumos sa-l schimb si s-a dus la dna ingrijitoare. Mi-a facut si cu mana cand am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

criss am vazut poze cu o printesa frumoasa si fotogenica. Ii prieste din plin iesirile voastre afara. Ce a crescut cozonacica. Mi-a placut aceasta poza unde sta ea frumos pe nume .
Si mami care tine pasul cu mititica .... doua papusi zambarete
care se alinta una pe alta.
Cred ca iubesti foarte mult Italia. Ce frumos ca ati vazut si Venetia. Ador si eu la nebunie orasul romantic.
Va pupam.

eli am vazut doi copii minunati care asa de frumos le sta impreuna si doi parinti mandrii de minunile lor. Ce domnisoara frumoasa .. ce rochita frumoasa. Ii sta bine in rosu mezinei si ce cavaler este dimi. Doi zambareti dragalasi.
Sanatate multa si sa aveti parte de o insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Eli,am vazut poze cu o familie fericita si frumoasa...
Cris,revin la ideea ca Sofi este copia ta in miniatura,sunteti 2 frumoase.
Eu sunt racita si parca nu-mi trece cu nimic..Uff...
Am inceput si noi operatiunea gradi,inca suntem in faza de acomodare...sper sa fie bine..Ca in orice inceput,e greu...
Sanatate multa bolnaviorilor si acomodare cat mai usoara puiutilor care au inceput gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Sa va spun eu cum e treaba la gradinita unde merge Damian: s-a stabilit clar ca daca e copilul bolnav sau da semne clare de boala, e orpit acasa. Ca se intalmpla sa il auci ok, si boala sa debuteze dupa 2 ore...asta e, parintele e chemat sa ia copilul acasa. Asta in teorie...ca in practica...
Prima saptamana de gradinita. Luni, marti si miercuri mers la gradinita. Miercuri noapte mi plange ca nu poate sa respire. Joi dimineata imi dau seama ca a prins raceala...si ca un parinte responsabil, opresc copilul acasa. Bagat medicamentatia de urgenta, aerosoli dimineata si seara. Luni era pus pe picioare, dar l-am oprit acasa. De abia marti ajunge la gradinita. Merge de marti, din 20 sept...Toate bune si frumoase, apoi incepe iar sa tuseasca rau, transpira...etc. Iar opresc copilul acasa. Iar reusesc sa il pun pe picioare ca am comasat zilele cu weekendul. Iar la gradi...Iar incepe cu tusea care se lasa cu o raguseala de nu e adevarat.
Asa ca azi dimineata, cand intru cu copilul pe usa, asistenta sesizeaza ca e ragusit, il verifica in gat unde totul e ok, se uita atenta la el nu vede nimic, imi spune ca e probabil doar laringita si ultimele ramasite de tuse... Urc la etaj unde are el clasa, si educatoare ma intampina cu "nu va suparati, este bine? ca s-au sesizat alti parinti ca tuseste!" Si mi-au venit spumele cele mari...pentru ca eu ca un parinte responsabil am oprit copilul acasa ori de cate ori a fost nevoie, si nu l-am dus la gradinita desi...a trebuit sa stau si sa ma rog de socrii. Dar asta e. Si bag copilul sanatos si vad cum tusesc altii in clasa...si nu zic nimic. Asta e. Ce sa ii faci, poate nu au cu cine, poate e ceva trecator, poate tusesc de la plans (muulti inca plang dimineata dupa parinti). Si ALTII SE SESIZEAZA??? Atat mi-a trebuit, i-am spus clar ca ii arat inca o data ca imi tin copilul acasa de maine, si luni il aduc sanatos...iar miercuri-joi revin problemele. Ca sa nu ma supar pe ea, ca nu ii place sa fie intermediar dar...Pai atunci trimiteti parintii "reclamanti" la mine...ca ii satur.
Mai am o teorie...copilul mi-a spus ca au fost scosi afara. Ideea e ca nimeni nu i-a schimbat, si zilele trecute nu era f cald, iar in gradinita fiind foarte cald, ei sunt f subtire imbracati - gen tricou si pantaloni scurti. Asa ca am auzit ca mai e o practica a inbolnavirii "voluntare" a micutilor pentru usurarea muncii - ca sa ma exprim asa. Clasa lui Damian are 30 de copii, iar educatoarea si-a luat tura dubla. Nu stiu, nu as vrea sa cred asta, dar deja s-au adunat prea multe...sincer. Pe langa asta, Damian este gasit plangand in fiecare dupa amiaza de catre soacra mea. Nu stiu...cred ca o sa trecem pe program scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Criss, ce frumosi sunteti si ce locuri frumoase, imi place ca nu stati deloc Sofi e tot mai frumoasa iar despre tine, n-am cuvinte, arati senzational...nu ma poti convinge ca ai mai mult de 20 ani!

Eli, sunteti o familie reusita, Dimitrie se vede ca e un baietel cuminte iar Antonia mi se pare ca-ti seamana tot mai bine si ce frumusica e cu rochitica

Miky, sanatate multa, pupam iubita si bafta la gradi.

Inghetata nici pe noi nu ne-a imbolnavit in schimb virusii culesi de la gradi ne-au facut varza iarna trecuta cand a inceput gradi. Eu sunt fan inghetata, mananc de cand ma stiu si mai nou ii fac si eu lui David cu iaurt, banana pasata si miere tot in forme de la Ikea, haleste de rupe.

Bafta multa cozonaceilor la gradinita si sanatate celor bolnaviori, tare greu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, nu te gandesti ca avand rosu in gat starea lui se poate inrautati la gradinita, poate face temperatura mare in scurt timp?
Eu gandesc ca atunci cand copilul este bolnav simte nevoia sa stea langa unul din parinti/bunici nu intre necunoscuti care nu-l inteleg....dar, in fine, fiecare cu parerea lui...

Leeloo, ai patit la fel ca mine cu Sara..am hotarat sa nu o duc nici saptamana viitoare ca sa nu mai aibe nici un semn de boala.La fel se intampla si la ei ii scot afara cum sunt imbracati in clasa (de obicei colanti si tricou) si ce mai au ei la dulapior...hanorac sau pulovaras.
sanatate multa!

Mergi la inceput

ramo noi am primit acceptul de la medic sa mearga la gradi, cat priveste febra, inainte de plecare a primit medicamentatia necesara ...doamna are numarul la urgenta sunt sunati parintii...deci nu e asa tragic cum pare.

Leeloo asa am zis si eu cu ionut ca in primele saptamani incearca sa isi usureze munca cu imblonavirile :involuntare:

fug zuzu a racit si ea, maraiala maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nu stiu ce medic da aviz cand copilul are rosu in gat...sau poate tocmai din aceasta cauza sunt atatia copii bolnavi in gradinite...cu avize luate de la astfel de medici...

Mergi la inceput