*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Eli...ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm? Sunt sub stare de soc, dar se vede ca esti o doamna. Nu sunt in stare de calm in astfel de situatii...Imi pare rau, nu pot sa cred ce comportament e asta fata de un copil care nu are 3 ani! El intelege, dar tu esti proasta - vorba unei vecine!Cum sa urli la un copil, cum sa lovesti un copil, cand tu esti paltita sa educi, nu sa lovesti si sa iti testezi octavele! Inadmisibil!!! O tranteam, sincera sa fiu, cred ca as fi fost scoasa cu politia din gradinita, dar tot o tranteam pe aia...Buna decizie, mutati copilul la o gradinita unde nu se intampla asa ceva.Imi pare rau pentru Dimitrie, gradinita ar trebui sa insemne ceva frumos, care e asteptat cu drag si nerabdare. La noi asa e, Damian de abia asteapta sa ajunga la gradinita, nu are rabdare sa ii pun lucrurile si incaltarile in dulap, ca o si "TUNDE" pe usa clasei si il mai aud doar cand zice "pa mamiii, sa fiu cuminteeee!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Of, Eli, mutati-l!
si la noi, pe cat de bine a inceput tot, fara plansete, de 2 zile, de cand merge la gradi iar ,al meu plange dupa mine. ii trece repede dar totusi..
educatoarea e o persoana calda si foarte calma, din pacate sunt inca copii care nu mananca acolo si pe care mamele ii iau mai repede. posibil sa ma fi asteptat si pe mine si vazand ca nu mai apar a crezut ca l-am abandonat acolo. uf .........or trece si episoadele astea cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Off, Eli, imi pare asa rau! Este un comportament inacceptabil, care ar trebui oricum raportat directoarei sau altei persoane din conducerea acelei gradinite, poate se ia vreo masura. Asemenea specimene nu au ce cauta in preajma copiilor! Parca nu aveati voi destule probleme, mai trebuia sa vina ceva si de unde nu te-ai astepta, vorba lui Leeloo, gradinita ar trebui sa fie un loc placut si dorit de copii (si asa am inteles, ca la inceput lui Dimitrie chiar i-a placut acolo, voia sa mearga atunci cand a fost bolnavior). Si acum individa aia sa zdruncine increderea si placerea sufletelului de nici 3 ani... mi se pare ingrozitor!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Eli, nu-mi vine sa cred ca nu i-ai dat cu ceva in cap si ca nu ai facut taraboi. Indiferent ce ar fi facut copilul nu cred ca e permis sa-l pocneasca. Zau ca nu trebuie sa lasi lucrurile asa si ca trebuie sa ai o discutie cu directoare pe marginea acestui subiect.Multa putere iti doresc

Darling, si David a avut o perioada cand nu a mai vrut sa faca la oala. Acum vad ca cere mereu. dar noaptea ii pun pampers si de cele mai multe ori dimineata gasesc cateceva in el.O sa vezi ca si Eduard o sa ajunga sa ceara la olita, dar deocamdata il are pe Alex de exemplu cu pampers. Probabil ca o sa scape amandoi de pampers.

Eu saptamana asta am avut concediu dar sunt varza de oboseala. Nu zic ca 2 zile am fost la munca cu 2 sedinte furtunoase, am sa va zic doar ca mi-am luat concediu ca sa pot sa-l dau pe David la gradinita si sa pot sa stau cu el ca sa-i fac adaptarea cat mai usoara. Gradinita este f aproape de casa si sunt tare multumita. Educatoarea lui este cea mai calma fiinta de pe fata pamantului. Am stat o zi in clasa si 2 zile pe holurile si prin diverse sali, aproape de David dar fara ca sa ma vada si niciodata nu am vazut ca educatoarea sa-si piarda rabdarea.Acum sper ca David sa ramana la aceasta grupa si sa nu-l mute, dar totul depinde de el.Asta este grupa mare din gardinita. toti copii sunt peste 3,5 ani, iar cel mai amre are 4,5 ani.david este cel mai mic ca varsta din grupa, dar e printre cei mai inalti, asta a fost unul dintre motivele alegerii acestei grupe. In prima zi nu a avut nici o problema, avand in vedere ca an stat cu el in clasa. a fost foarte distractiv. Problemele au aparut din a adoua zi cand am inceput sa ies din clasa. Plange cand se trezeste din somn si daca il supara vreun copil isi aduce aminte de mine.Ieri si astazi am plecat acasa dupa ce l-am lasat.Ieri a inceput sa planga de acasa, ca el nu vrea la gradinita. Dar dupa ce i-am explicat tot drumul ca eu trebuie sa merg la munca si ca el trebuie sa stea la gradinita in intervalul asta a mai plans doar vreo 5 minute dupa ce a intrat in clasa.azi povestea s-a repetat cand am inceput sa il imbrac.Ca el nu vrea sa stea singur la gradinita, ca vrea sa stau cu el.Ca nu vrea sa-l las acolo, ca nu ma mai intorc dupa el. Atunci l-am dus la cesul de pe perete si i-am aratat unde trebuie sa ajunga limba mica a ceasului ca sa vin eu dupa el, iar cand am ajuns la gradinita am rugat educatoarea sa-i mai arate la ceasul din clasa acelasi lucru.A inceput sa-i tremure barba cand a intrat in clasa, dar...nu a plans. Sper ca suntem pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

luni ne ocupam de problema, discutam cu educatoarea si conducerea unitatii, dupa care il retragem. incercam sa gasim ceva cat mai repede.vreau sa stea cat mai mult cu copii e ceva benefic pentru el

va zic eu ca aceasta liniste cred ca o inebuneste pe educatoare, vineri am inteles ca a fost foarte agitata si a intrebat de dimitrie ce e cu el....cred si eu ii este teama.

va anunt ce se mai intampla

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

neata fetele

a fost ionut de a discutata cu doamna a recunoascut povestea si a cerut retragerea lui dimi de acolo. numai bine ca mai era un parinte care isi retragea copilul din cauza neglijentei doamnei. a ajuns copilul rau de tot muscat, plus plansul si trauma psihica de a nu dori sa mearaga la gradi. in fine in prima saptamana au fost retrasi 4 copii

acum ionu este cu dimi la o alta gradinita, evident ca incepu sa planga copilul rau de tot si nu il lasa pe ionut sa plece, imi spusa la telefon ca se pusa intr-un colt si nu vorbeste cu nimeni....efectiv l-a nenorocit tampita. off

are o doamna tare blanda si sunt numai 15 copii in grupa. sa vedem cum o evoulua ca ma doare sufletul cand ma gandesc ce poate face un cadru didactic neinstruit corespunzator.

va anunt alte aspecte cum aflu

Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

uitai sa va zic ca dimi se trezeste noaptea plangand si sambata noaptea a facut pipi in pat in conditiile in care nu a avut niciodata problema asta . o punem pe seama intamplarilor de la gradi. se recupereaza da cu mult calm si iubire.

anto a matait si ea toata noaptea de sunt nauca de cap cred ca ne supara un dintisor acum doarme nu vrea si pace sa se trezeasca intoarce fundul in sus si asa doarme .

pun poze azi de la noua gradi si cu zuzi de ierii din centru, da dupa ce vine ionu cu aparatul

Mergi la inceput

am fost dupa dimi era fericit se juca cu ceilalti copii , asa o schimbare in comportament la 100 de grade. imi place de doamna e tare sensibila. si inca ceva dimi azi invata sa manance mancarea cu paine, fapt pe care acasa nu il face.

il intrebaram daca merge maine la gradinita si zisa ca da, ;mergem cu bibiu a gadi;
ne mai linistiram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce bucurie pe voi ca cozonacelul este tare bucuros. Gradinita trebuie sa fie un loc unde copilul trebuie sa se intoarca cu placere. Ma bucur pentru voi eli. Asteptam pozele mult promise.

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

am fost dupa dimi era fericit se juca cu ceilalti copii , asa o schimbare in comportament la 100 de grade. imi place de doamna e tare sensibila. si inca ceva dimi azi invata sa manance mancarea cu paine, fapt pe care acasa nu il face.

il intrebaram daca merge maine la gradinita si zisa ca da, ;mergem cu bibiu a gadi;
ne mai linistiram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

ne mai linistiram

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput