*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Va recomand cartile din colectia ora de copilarie. Am cumparat cateva din carrefour, sunt scrise de o educatoare si sunt adecvate varstei
http://www.luciamuntean.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Buna dimineata!

Noi raportam oficial ca am scapat de pampers in timpul zilei si facem la olita tot-tot, la cerere, inclusiv kk!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Buna dimineata!

Noi raportam oficial ca am scapat de pampers in timpul zilei si facem la olita tot-tot, la cerere, inclusiv kk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Buna dimineata!

FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Salutari multe de la Galati!
Raportam de pe frontul de est pampers eliminat si ziua si noaptea, mergem la gradinita si pana acum sunt foarte multumita. Am ales o gradi de stat dar cu o reputatie buna in oras, cumnata mea chiar a invatat acolo asa incat Mirunica este la grupa mica B. Are 2 educatoare, una mai in varsta si cealalta mai tanara dar amandoua foarte blande si dragute cu copii. Chiar daca Miruna era familiarizata cu colectivitatea, ne-au chemat in vizita inaintea inceperii anului scolar cateva ore pe zi pentru familiarizare. Deja au activitate didactica dupa numai 2 saptamani, au afisat la panou lucrarile copiilor de desen, pictura si catecelele si poeziile pe care le invata.
Vorbeati de adaptarea la gradi si va spun ca, desi Miruna a mers de ceva timp la cresa, prima saptamana a fost grea si pentru ea dar mai mult din cauza agitatiei celorlati parinti si copii. S-a speriat in prima zi de gradi pt ca erau 2 copii care faceau crize de plans cu tavalit pe jos, iar parintii plangeau mai abitir decat copii. Am vorbit mult cu ea, i-am explicat mereu ca nu o parasim si o luam in fiecare zi de acolo. In plus, avem un ritual, dimineata cand ajungem, schimbam hainele si incaltarile apoi ne imbratisam pe hol, nu in clasa pt ca nu avem voie de la educatoare, bate singurica la usa si intra. Nu mai avem nici o problema in prezent.
Referitor la bronchovaxon, Miruna a facut 3 cure in primavara, acum vom vedea daca da rezultate sau nu. Eu zic sa nu va asteptati la minuni decat peste 6-12 luni.
Eu inca sunt la servici si mai am ceva de facut asa incat ma opresc cu mesajul aici si va mai povestesc cate ceva mai tarziu.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

manumanu si mamiseli [bine ai revenit] felicitari pentru reusita

izabela ce ai mai facut cu gardinita?

raportam si noi de pe frontul spital

bunicul a fost operat cu succes, vestea rea este legata de faptul ca tumoarea s-a extins si la nivelul ureterei si a rinichiului stang...nu mai este mult de facut pentru batran probabil in 3 luni se va generaliza si la restul organelor si viata se va termina de pe mosor.
Ma bucur totusi ca a extirpat tumoarea din vezica si va putea sa mearga si el usor la toaleta, fapt care era foarte chinuitor pentru batran.
In rest nu va mai povestesc nu vreau sa intristez pe nimeni.
Stiti si voi cum e viata.

va pupam

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eli, viata e frumoasa!

La raport cu bronsita, gradi cu program prelungit acceptata, pishu la olita, kk in pampi. In rest, va mai zice Eli, dupa ce merge `buni Silvana` acasa socata de toate cele cate-a vazut.

Va pup pe toatele!

Mergi la inceput

neata

numai ce dusai pe ionu spre imbarcarea catre tg-mures..ii plang de mila cand ma gandesc cat e de mers...vorba lui cand te plictisesti ajungi

asa ma doare un cap de imi vine sa il crap nu alta asa de vreo saptamana si nu ma lasa nene zilnic...cred ca o sa merg sa ii fac o poza poate mi-am tras vreo sinuzita si habar nu am.

pe la 8 il duc pe dimi la gradi si apoi asteptare lunga dupa ion

ANCULE va pupam

Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Eli

felicitari tuturor cozonaceilor in chilotei Noi nu ne putem lauda inca. A avut o perioada cand a facut la oala, apoi dintr-o data nu a mai vrut. Nu stiu, habar nu am de ce, asa ca la noi se schimba pampersi la greu! Dar sunt absolut convinsa ca stie ca ar trebui sa faca la olita numai ca nu vrea el. Daca-l las in fundul gol, cand simte ca-i vine imi cere pempe si daca nu-i dau se tine, cat se tine apoi incepe sa planga.

Mergi la inceput

buna fetele

sunt supi, ieri cand am fost sa il iau pe dimi mai devreme decat obisnuiesc adica pe la 11.30 ca in mod normal ajung pe la si 45 , era usa deschisa la clasa si vad urmatorul tablou: doamna educatoare tipa la dimitrie 'mai copilule nu intelegi , ce naiba ai? lasa asta aici' si jap una peste mana. copilul a pus mana la fata in semn de aparare. cand se intoarce si ma vede inlemneste si se ingalbeneste...aaaaaa, doamna nu ma inteleg deloc cu el!!!.
deci daca nici cu tafalogu de fimiu nu se intelege nu stiu ce face cu ceilalti copii, dimitrie fiind cunoscut pentru cumintenia lui...deci tot copilul e vinovat.
nu m-am tiganit i-am urat o zi buna si acasa.

de ce mersesem mai devreme pentru el dimineata cand l-am dus s-a pus dimi pe un plans si ma tinea de gat ca nu vrea sa plec, sa vina si el cu mine....zic bon e ceva suspect...drept urmare episodul. cand am plecat dimineata deabea a ramas acolo ii siroiau lacrimile e obraz de mi-a frant inima.

azi de dimineata ne trezim meticulos, dam sa il imbracam nu, nuvreau, merg safac nani cu Anto...acume fericit e la jucarii la tv si isi freaca mainile de fericire...o sa trecem sa vorbim cu educatoarea , iar din nov sigur il mutam. asteptam sa faca 3 ani

DARLING sunt sigura ca veti avea si voi cat de curand rezulatate

va pup

Mergi la inceput