Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 62-
Raspunsuri - Pagina 14
irina21 spune:
Buna
Revin cu aceeasi rugaminte: dati-mi si mie adresa de email a doamnei Uscatescu!
Multumesc!
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit, 3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (la ultima sarcina tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi-doza gresita)
crisia_buc spune:
Estradiolul meu era de 321 in luna cu tsh 4. De cand am inceput tratamentul cu euthyrox verific numai tsh-ul pana se stabilizeaza.
crisia_buc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina21 Buna Revin cu aceeasi rugaminte: dati-mi si mie adresa de email a doamnei Uscatescu! Multumesc! FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit, 3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (la ultima sarcina tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi-doza gresita) |
Activeaza-ti PM-ul.
balanta_tm spune:
ce unitate de masura ai la estradiol? ca si asta este important.
pt fata care vrea adresa de email a dr uscatescu: activeaza-ti mesajele private ca sa il putem trimite sau daca nu te descurci scrie-mi mail pe adresa balantatm@yahoo.com, ca sa am unde sa iti trimit emailul d-nei dr.
balanta_tm spune:
321:3.67 = 87 ng/L(pg/ml). cam asa a fost si la mine luna trecuta (mai exact, 316.4 pmol/L).
irina21 spune:
Helppp!
Cum se activeaza mesajele private?
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit, 3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (la ultima sarcina tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi-doza gresita)
crisia_buc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina21 Helppp! Cum se activeaza mesajele private? FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit, 3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (la ultima sarcina tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi-doza gresita) |
din Profil personal-Mesaje private-Optiuni-Activeaza mesaje private
5ab1na spune:
am revenit:)
da. e o chestie cu tsh asta dar n-am idee cum sa-l reglez. deloc.
va dati seama ca daca ma duc la un endocrinolog de pe aici ma trimite acasa (zice ca-s in limite). dr kovacs mi-a zis sa nu fac nimic. so....