fetita mea face pipi pe ea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu n-am avut efecte adverse de la medicamente. stiu cam am sta cateva zile in spital si m-au intors pe toate partile posibile, mi-au facut multe analize si intr-un final mi-au dat 3 feluri de pastilute si niste filole buvabile. tin minte si acum cum aratau, mi le lasau parintii pe bufet in ordinea marimii , mi-era ff scarba sa le iau. dar eram constiincioasa si le-am luat pe toate. din cate imi aduc eu aminte tratamentul a durat cam 2 saptamani, poate o luna...dar de atunci nu s-a mai intamplat niciodata. aveam cam 7 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia10 spune:

Buna fetelor! Am mers cu fetita si la o alta doctora,care mi-a spus ca nu poate sa-i dea medicamente pt. ca ,de regula,au efecte secundare asupra sistemului nervos,dar sa incerc sa nu-i mai dau lichide dupa 6 seara,iar noaptea sa o trezesc eu de vreo doua ori.Chestia cu lichidele nici nu o incerc,pt. ca nu poti sa lasi copilul sa-i fie sete,dar de 2 nopti am inceput sa o trezesc eu,dar trebuie sa trag mult de ea.O sa ma interesez de tinctura aia de beladonna,sa vad care e treaba cu ea.

Mergi la inceput