Strumfi&prichindei iul-aug2011(2)SANATATE GABRIEL!
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Crisspy, te linistesc si eu, asa-i kk la bb alaptat
Ana, e gelozie. Asa am patit cu Eva cand am venit de la amternitate in primele doua zile. Era de nerecunoscut, plangea, tipa la noi, pana mi-am dat seama ca ma uitam urat la ea f des. Asa ca am schimbat macazul, am fost f atenta la tonul vocii, i-am zambit indiferent de cat m-a pus la incercare si fetita mea cuminte si buna s-a intors
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca-28/anca-28.jpg)
anca-28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana http://cakelovers.shutterfly.com/ Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011) |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lisssa_ana/lisssa_ana.jpg)
lisssa_ana spune:
pufi, draga de tine, crede-ma ca te inteleg perfect si eu incerc sa imi pastrez calmul. Oricum, se vad imbunatatiri zilnice in comportamentul lui Filip. o savezi ca va fi mai bine, cu cat cersc cu atat e mai usor din unele puncte de vedere.
Incearca sa nu te strezi pt ca te simte un-doi
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
Lissa, asa am procedat cu Filip, cum am spus. Regret enorm, dar inapoi nu mai pot da. Pana acum este ok cu burtica, nu am avut probleme si sper sa fie tot asa.
Bine ca macar de la Anastasia, am stiut si eu cu ce si cum "se mananca" ccc copiii si am schimbat macazul.
La Anastasia este posibil sa fie si gelozie, nu zic nu. Doar ca ma mir ca reactioneaza tocmai acum. Pana acum nu a avut schimbari (prea mari) de comportament si m-am gandit ca o fi "criza" varstei de 3 ani , pt ca-mi amintesc ca si Filip a avut o perioada de razvratire tot la 3 ani.
Oricum,am vazut ca vorba blanda si calmul functioneaza cel mai bine...chiar daca uneori simt ca-mi explodeaza capul de nervi.
La Petru am vazut ca nu mai respira,cand sugea. A tras de cateva ori iar apoi nu mai schita nici un gest, doar misca intr-un fel capulsi se albise la fata. I-am suflat in fata si atunci a tras aer tare in piept si a inceput sa tipe.
Cu Filip am patit-o rau cand avea in jur de un an. A facut de doua ori spasmul hohotului de plans... e groaznic sa iti vezi copilul alb ca varul la fata si lesinat . Am fost cu el la dr. neurolog pediatru si de la ea stiu ca atunci cand nu mai are aer, ca sa-si revina trebuie sa-i suflu in fata.
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
Lissa super ca ti-ai facut site pt torturi !
Laura, Mady, multumesc
Corry
Pufi si sa ne spui ce rezolvi la doctor cu Eduard!
Noapte buna, fara colici Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lisssa_ana/lisssa_ana.jpg)
lisssa_ana spune:
si Ana imi plangea in crize de se invinetea la fata, reactionam repede tot cu suflatul si nu mi-a lesinat niciodata. Acum nu a mai facut de vreo 8 luni, am inteles ca trece de la sine.
Bafta maine cu Petru, sper sa nu fie nimic ingrijorator
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
![](images/user_woman.png)
v_florina spune:
Buna fetelor,
Mai, noi suntem asa si asa. Vad ca voi va plangeti de colici la o luna. Noi am inceput de la o saptamana. Al meu prunc nu a dormit azi-noapte dela 12 la 6 dimineata, si azi de la 10 la ora 15. Eh, ce ziceti, ne intreceti?
Lasand gluma la o parte, motivele ar putea fi destule. Unu la mana, colicii. Pana acum am fost pe colief, de azi am trecut pe bonisan - vedem maine cum progresam. Doi la mana, suge ca un haplea, si cred ca inghite aer, are senzatie de plin, il punem in patut si in 10 minute se trezeste dupa papa. Asa a fost toata noaptea, plus ca atunci cand este treaz plange. Da' plange mai fetelor, de se face vanat. Nici san nu-i mai puteam da, ca mi-a nenorocit sfarcurile. I-am facut un supliment si nici pe ala nu l-a vrut ca nu-i place tetina.
Trei la mana, a stat cu soacra mea azi noapte. La fel a facut cand a stat si cu mama. Cand a dormit cu noi, a mai fost scandal, dar nici chiar asa.
A fost un compromis pe care l-am facut. Si soacra-mea si mama au impresia ca daca mi-l iau din brate dupa alaptat si ma trimit la culcare, toate-s frumoase. Numai ca Stefan nu se linisteste cu una cu doua, incepe plansul, din plans o dam in foame si tot asa se prelungeste cercul vicios cu orele. Asa ca din seara asta sunt determinata sa dorm in camera cu el si sa mi-l tin in brate pana cand se linisteste.
Inca ceva.... ca m-am lungit destul. Azi mi-am facut niste nervi de numa numa. Toata ziua soacra a sarit sa-l schimbe, sa-l tina in brate la ragait etc etc. Imi zice mie: du-te si fa ce ai de facut, ca stau eu cu copilul. M-am dus sa spal aragazul Si m-am enervat cumplit. Pai eu vad lucrurile asa: mama sau soacra daca vin, sa aiba grija de casa, ca de copil stiu eu sa am. Doar am dormit cateva nopti singuri cu el, si nici n-am sunat pe nimeni in miez de noapte, si am si ramas toti intregi. Asa ca l-am luat frumusel pe Razvan de-o parte si l-am instruit. Soacra a trecut la calcat rufe si eu la bebe.
Dar vreau sa va spun ca soacra-mea este o femeie foarte de treaba, numa' ca a inteles gresit cum sta treaba cu copilul.
Ah, maine dimineata ne viziteaza un consilier in alaptare. Nu stiu daca fac bine, dar am nevoie de niste sfaturi. Nu cred ca este normal ca un nou-nascut de 10 zile sa nu doarma 11 ore intr-o zi, si cred ca buna parte din asta se trage si de la alaptat.
Va citesc zilnic, v-as spune cate o vorba la fiecare, insa ma grabesc la un dus bun pana se trezeste plangaciosl sef.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihahegarty/mihahegarty.jpg)
mihahegarty spune:
Alexia ne a fost dor de tine!O zi fara tine e tare lunga! La noi infacolul are mare eficienta, dar are 2 E uri sau chiar mai multe. Este recomandt inainte de fiecare masa, dar din cauza E urilor, eu evit total sa i l dau in timpul zilei, i l dau pe la 10 seara inainte de inceputul noptii, ca sa stiu ca mi doarme, apoi uneori i l dau la masa de la 2-3 dimineata si dimineata cand e somnul mai dulce si vreau s o calmez ca sa stiu ca pot atipi si eu un pic. In legatura cu patania, ma bucur ca si tu esti ca mine!!!
Adra_bell, asa e, pana nu se maturizeaza tubul digestiv, mi am dat seama ca se chinuie micutii.
Mady, Pufi, Anca, Morenna
Babyliciuos merci, merci! Sa stii ca de data asta intentionez sa intru foarte regulat in noua noastra casuta, nu vreau sa lipsesc de la momente importante din viata noastra si a bebeilor. Si asa am regrete ca am pierdut majoritatea momentelor din odisee, de aia ma tenteaza, incet incet sa citesc toate capitolele de la odisee sa va cunosc mai bine si sa vad sfaturi pretioase pe care le dati. Deja am inceput cititul! Foarte emotionant. Ma bucur draga ca v ati amuzat!
Betty si Babylicious si Imi vomita cu jet. Azi mi a vomat efectiv toata ziua dupa fiecare supt....
A propos, acest mesaj l am inceput pe la ora 12 dupa amiaza, dar am avut musafiri si pe sormea toata ziua, am facut gratar si de aia abia acum am ajuns sa l postez.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihahegarty/mihahegarty.jpg)
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui morenna vrerau sa urez si eu cu intarziere si bineinteles cu scuzele de rigoare LMA GEMENASILOR de Corry si jumatatii lui Babylicios ![]() MihaHda asa suntem noi pestii mai sensibili si rusinosi doar gura e de noi ca in rest.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Morenna, acceasi problema o am si eu cu Imi. La ora 10 seara imi adoarme binisor, fie in mosses basket sie pe pieptul meu sau al sotului. Dar dupa ce mi s a trezit pentru alaptat, fie la 1 sau la 4 sau mai tarziu, domle numai cu mine vrea sa doarma. Dupa ce i dau papa, o ragai, incerc s o adorm, s o tin pe umar, etc si apoi incerc s o pacalesc s o pun in basket. VAI, atata mi a trebuit!!!! Trebuie s o iau de la capat ca a inceput sa zbiere! Deci in timpul noptii vrea doar cu mine. In timpul zilei, pot s o pacalesc mai des sa mi doarma in basket, dar tot mai vrea si la mine in brate sau pe picioare. Fetele cu inca un bebe, credeti ca e rau sa ii obisnuim asa, sau e normal la varsta asta si se vor dezobisnui in timp? HELP[/red]!!