Bine v-am gasit de la ApusDeSoare

Bine v-am gasit de la ApusDeSoare | Autor: ApusDeSoare

Link direct la acest mesaj

Sunt Mariana Soare din Bucuresti. Azi v-am descoperit si ma bucur f mult. Sper sa ne imprietenim si sa facem oarecum schimb de experienta :D! Eu nu sunt mamica si nici macar in devenire desi am 35 de ani. Poate unul dintre motive este acela ca ma aflu intr-un scaun cu rotile insa asta nu ma impiedica sa imi investesc timpul in diverse activitati creative, acesta fiind si unul dintre motivele pt care am ales sa ma inscriu pe acest forum si sa va scriu! Sunt foarte interesata (pasionata) de tot ce inseamna frumos si creativ ...hanmade, crosetat, tricotat, cusut, brodat, goblen ...etc! Abia astept sa aflu lucruri noi, texnici si modele noi! Va doresc o seara frumoasa si ma bucur ca v-am intalnit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ApusDeSoare iti urez un calduros bine ai venit, si sa auzim numai de bine
sa vi la o cefeluta dimineata

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Draga ApusDeSoare, bine ai venti in comunitatea DC! Despre marea ta pasiune te invitam ne ne povestesti mai multe la forumul Zona Artelor

Toate cele bune!

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput