Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Odata cu trecerea la o noua etapa din viata noastra si a copilasilor nostri,sper ca sinceritatea intre noi sa primeze,deoarece nu cred ca este frumos ca intr-un grup sa fie persoane prefacute.Minciuna are picioare scurte

de ce spui asta?

victo, felicitari pentru dintisorul nou-nout

Citat:
CRISSTEO-

Eu vad 2 cai pentru situatia lui Cris care poate fi a tuturor.

eu am citit in prima faza 2 cai, nu 2 cäi

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

A papat tot. Ma duc sa fac curat -avem musafiri la grata miam, miam.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Rody, ai fost supertare, asa vad si eu 2 cai albi cu doi feti frumosi, Vladutu si sotu de Cris, asta peste putin timp cand e Cris mai odihnita si ii arde de gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Paula am zis-o si sustin in continuarea alaptarea,imi doresc sa alaptez ,insa nici asa nu rezist.Nu mi se pare normal sa se trezeasca de 4-5 ori/noapte doar pt titi,iar ziua sa nu facem un program de masa stabil si normal tot din cauza la titi.
Am gasit sursa trezirilor dese mai inainte:caninii sunt extrem de viibili,gingia umflata rau,acusi vor sparge.Dar e normal sa apara caninii cand avem doar 6 dintoci?

Paloma ha ha,iarasi ne asemanam .Da-mi un PM cu detalii despre folie,caci si noi avem aceeasi problema.Aluneca pe covorale mereu si mi-e teama.Pt dus nu este?Ca ieri a cazut in cadita Paul si nu as vrea sa repetam episodul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cred ca Btz se refera la o vizita la neurolog.
M-am gandit si eu la asta, dupa cum stiti, noi am fost la neurolog, asadar noua nu ni se pare babalau.
Dar, neurologii dau de regula tratamente destul de 'grele' pt organism, e drept ca se rezolva problema, dar eu zic ca trebuie incercate metodele cat mai putin invazive inainte.
Probabil lumea se fereste de neurolog pt ca nimeni nu vrea sa insinueze existenta unei probleme neurologice (nici nu este cazul de altfel), dar un neurolog stie ce-i de facut si in cazuri de genul astea, cand dezvoltarea copilului este normala.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Btz, noi avem 8 dinti si ne ies caninii, unul de fapt a si spart gingia, asta inaintea premolarilor (care erau de drept la rand).
Dar sunt unii care nu vor sa stea la rand, deci, se poate.

La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai vezi, gabi, el se trez. ca il dor dintisorii , iar suptul e pt el alinarea.
eu am avut noroc de copii cuminti la somn(bine, mihai dupa 9 luni, stefan mai repede, dupa vreo 4-5). dorm de seara de la 9 pana dim. la 7, chiar dc le-au iesit dinti.
stefan acum e cu plimbatul lui noptile-dar nici nu il mai simt cd vine, dar de regula doarme.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Bei, eu nu vad nicio poveste, nicio caracterizare a piciului la un an.
Eu am prea multe maraieli ca sunet de fundal si nu pot judeca.

La mare, la soare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Paloma ha ha,iarasi ne asemanam .Da-mi un PM cu detalii despre folie,caci si noi avem aceeasi problema.Aluneca pe covorale mereu si mi-e teama.Pt dus nu este?Ca ieri a cazut in cadita Paul si nu as vrea sa repetam episodul.

Am luat de la Dedeman, pt toata cada, 51 de lei (parca). Erau si mai mici, in jur de 30 de lei.
Am vazut si la Selgros, dar erau altfel, mai din plastic..

La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bumble ai subliniat foarte bine ceea ce am vrut sa spun cu neurologul.

Mergi la inceput