Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
paula_m spune:
Buna fetele
Am ajuns si noi acasa, azi dimineata la 5. Pana la urma, a fost fain, in ultimele 2 zile am mers la plaja cu Oana, Marius si Matei. Am gasit o plaja la Neptun, chiar buna. Raul s-a simtit bine si asta conteaza, nu faptul ca camera era mica, plaja plina de mizerie, preturile mari, chelnerii nesimtiti si asa mai departe
.
Raul tot nu s-a imprietenit cu apa, in schimb Matei e un delfinas adevarat. Nu-l mai puteai scoate din apa.
Eu banuiesc ca lui Raul i se trage frica, de la o cazatura in apa. A mers cu bunicii la strand, cu colacul a alunecat din colac si a inghitat apa. De atunci copilul meu nu mai sta nici cand ii facem baie in fundulet. Doar in picioare. Va tb sa mergem iar la balaceala, poate scapam de frica. Nu l-am fortat la mare sa intre in apa, dar daca in prima zi plangea doar cand vedea ca vine valul, in ultimele zile, deja intra el cu piciorusele la mal.
In rest, toata plaja era a lui, nu statea nici 3 minute intr-un loc, dadea din gura intr-una, si-a facut rost si de mancare de la straini ( a primit o banana - sa nu credeti ca l-am lasat sa manance nu stiu ce de la necunoscuti), program perfect, dormea de amiaza de la 12 la 2 si apoi seara de la 9 pana dimineata la 7.
La Jupiter plin de copii. Chiar ma uitam la ei si la parintii lor. Rar vedeam cate un parinte odihnit, fericit. Toata lumea cu ochii pe copii, sa manance, sa nu faca prostii, etc. Si ma gandeam ca de acum toate concediile noastre asa se vor desfasura
V-am mai citit, dar nu am retinut mare lucru, sa nu va suparati daca nu felicit vreun delfinas, sau nu raspund cuiva, cand o sa am timp reiau din spate ce s-a scris.
Multumesc Crissy, ca ai pus pozele de la MI pe prima pagina.
Mai tarziu , sau maine va scriu parerea mea desper intalnirea minune.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
Victo spune:
tu paula, eu zic :)..ca de facuuut
...ca nu tb sa fim stresati sa manance si sa nu faca prostii copii..
deci, sa incercam sa fim parinti fericiti. cd o sa gasesc eu solutia, v-o dau si voua :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
adriana, ma bucur ca macar pentru cateva minute te-am dus departe, in vacanta...![]()
paula, bine ati revenit din co...deci asa la marea noastra...
din pacate nici nu ma asteptam sa se fi schimbat prea multe in ultimii nu stiu cati ani de cand n-am mai fost noi pe la Marea Neagra...
pacat... cat despre Raul si apa, cred ca la fel am patit cu Filip...Eric l-a udat intr-o dimi cu apa, asa brusc si pe fata...de atunci n-a mai vrut sa intre in mare...dar sper sa uite episodul si sa-si merite denumirea de delfinas...![]()
bianca, bun venit si voua in noua noastra casuta...astpetam pozici...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Azi implinim si noi 5 ani de casatorie, asa ca va servim cu prajituri, suc, fructe si mai pe seara si cu sampanie! Va pupam cu drag! ![]() Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! La multi ani fericiti si plini de intelegere! ![]() ![]() ![]() |
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
LA MULTI ANI FRUMOSI SI PLINI DE DRAGOSTE, INTELEGERE SI RESPECT SI DE ACUM INCOLO!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
coteasca spune:
Buna ziua mamici si de la noi!
m-am trezit si eu sa mai intru pe dc, nu am mai facut-o de mult timp, nici nu am reusit sa citesc din urma ce s-a mai petrecut, dar sper ca toata lumea mare si bebeluceasca este bine.
Am vazut pozele de la MI, foarte frumoase, mamicile, erau toate un zambet si copii...veselie mare acolo ce mai.
Tudorel al meu in sfarsit a inceput sa-si miste funduletul mai cu talent si sa dea din pedale
mai cu spor - merge, uneori chiar o ia la fuga, i-au mai aparut si 2 dintoci, in total avem 6, stiu ca suntem cam stirbi, dar nu-mi bat capul. E tot la silueta, are mom cand face figuri la mancarica si mom cand haleste de rupe! sapt viit ne pregatim de vaccin, uff cam nasol moment pentru el!
eu cu necazurile mele am reusit sa mai dau cateva kg jos, nu vroiam sa le dau asa jos, dar e bine ca am scapat de ele.
va pup mamici si va doresc multa sanatate si o sa incerc sa intru mai des sa mai povestim!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE TUDOREL
btz_ovi spune:
Din fericire imi place curatenia si nu strang gunoi sub covor ![]()
ELENA PUIUTZ iti doresc o casnicie fericita in continuare si rezolvarea tuturor problemelor financiare 
BUMBLE tare frumos mai scrii,imi place.Cred ca ai fi o profesoara de lb romana foarte buna.
Eu bilantul de un an nu il fac,deoarece stiti si voi problema.Doar daca saptamana viitoare kineto si neuro ne vor da vesti bune.
M-am hotarat sa ii repetam si EEG-ul,in ultima perioada s-a lovit de multe ori la cap si vreau sa ma conving ca aceste lovituri nu il vor afecta.
MYCYA bine ai revenit 
ADRIANA a spus fix ce se intampla in parcurile noastre si nu numai.Din pacate observ,desi tare as vrea sa nu,din ce in ce mai multe mamici care isi bat copiii in public,care in loc sa se ocupe de ei in parcuri,rod seminte,beau bere si fumeaza ca turcii (nu am nimic impotriva femeilor care fumeaza,si eu la randul meu am fumat 10 ani,insa macar in parcuri s-ar putea abtine),mizeria de peste tot,derbedeii care desi nu au o chifla in stomac se cred smecheri doar prin simplul fapt ca postesc o tigara si au 3 cercei de tinighea in ureche...si cat si mai cate.
PAULA din ce stiam,de acum 3 ani,la Jupiter era plaja curata,la fel ca si hotelurile.Atat de mult s-a degradat litoralul romanesc??
Va invit la o portie de dovlecei umpluti,e a 2a oara cand fac in viata mea si iarasi au iesit mai buni decat m-as fi asteptat.Si asa am o pofta de clatite cu finetii sau gogosi cu cioco 
rodyka spune:
stiam eu ca e ceva ce trebuia sa fac:
Multi ani fericiti, puiutz, sa vi se implineasca dorintele, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de toti anii care vor veni 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bumblebee spune:
Rody, mi-a iesit super praji!
(exceptand faptul ca, desi am tinut-o 30 de minute la cuptor, s-a ars putin pe fund, dar am rezolvat si pb asta ![]()
Am lasat piscotul la socrela. Eu ar tb sa ma pregatesc, dar parca ma incearca o lipsa de chef, deja mi-e dor de puiut.. Dar, imi dau doua peste ochi si imi revin
.
Paula, welcome back! Imi pare rau ca ati avut conditii.. modeste (ca sa fiu draguta). De plaja murdara, ihhh, asta intareste descrierea unor oameni care sunt certati cu bunul simt si cu orice urma de educatie, aceeasi oameni care pocesc si parcurile, strazile.
De Raul, ce sa zic, nici V nu a fost fac apa la mare, dar se adaptase si nu se criza in piscina, chiar incepuse sa-i placa. Delfinasii nostri se simt mai confortabil pe uscat
.
pe Raul descurcaretul, asta asa, ca sa nu-ti faci tu griji ca moare de foame baiatul. 
Da ce rezumat vrei sa faci? Eu abia astept! Vezi ca eu sunt sexy si rapitoare! Neaparat sa mentionezi asta! ![]()
Pe mine intotdeauna m-au scos din sarite toparlanii care arunca orice gunoi (inclusiv guma, chistoace) din masina, sau pe strada.
Eu daca vad copiii facand chestia asta ma cam iau de ei
, m-as lua de toti marlanii, dar na, nu vreau sa testez ochii vineti.
I-am testat odata, vreti sa va pove cum?![]()
Aveam vreo 11 ani si pe la bunica-mea prin apropiere era un nene cu corcodus pliiin. Crengile erau mai mult lasate in strada. Propietarii nu se suparau daca cineva se servea din afara curtii (nu stiu daca ne-ar fi pasat f mult daca era alminteri, ne-ar fi, mie si verisorilor mei).
Fiecare cu cate-o piatra, eu NU, ca-s mai desteapta, cu o caramida, mult mai mare, frumoasa si grea
. Am aruncat-o.. nu mai cadea, cand m-am dus sa vad de ce nu cade, poc, in frunte. Am pus mana si am simtit cum se umfla, un cucui de alien
. Eu m-am apucat de plans, verisorii astia ai mei erau pe burta de ras. Ce ochi vioalacei am avut vreo 2 saptamani, suuuper! 
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!