Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
mycya, bine-ai revenit! te dadusem disparuta! 
adriana, nici Isa n-a fost asa miscareata ca sora-sa. de fapt, poate a fost, dar se spune ca bb2 are mai mult loc de dans fata de primul. lasa tu alte suparari, discutiile de pe un grup privat trebuie sa ramana pe un grup privat. pentru cine intelege asta
. ca doar n-o sa ne tot mutam ca tiganii cu cortul de pe DC pe FB pe Yahoo
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
tu fete, eu stiu de cand eram mica
si aveam pete albe pe unghii, ca ar fi insemnat lipsa de calciu
. nu stiu daca e asa, dar acum vad si la Isa pe unghiute si ma intreb: de la ce-s? cine stie sa-mi spuna? 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
eladea2005 spune:
salutare iar...
crispro iubita, ma bucur ca ai avut o noapte mai usoara...stiu ce inseamna sa nu dormi noptile, sau sa prinzi asa cateva ore de somn...eu una sunt chiauna de somn dimineata la 6 cand se trezeste dom'soru...
plus ca si el maraie de cateva ori pe noapte, fara exceptie...
eu zic ca trebuie sa ne adaptam situatiei, dar in acelasi timp sa facem in asa fel incat viata noastra sa nu aiba de suferit...incet, incet o sa treaca toate...o sa vezi...
dar pana atunci, tu trebuie sa iti rezolvi pb si sa fii o mamica mai odihnita si mai relaxata...
rodi, sorry, nu stiu ce inseamna petele albe sub unghii...
aaa...am mai pus poze, mult mai multe decat pe FB...atat in albumul Eric si Filip(cat am mai avut loc...
) cat si in albumul nou...
pt cele cu timp si chef...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
Rody, eu am o prietena care are unghiile patate. Doc a zis ca e exces de calciu nu lipsa.
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
20+ 
adrianaBuc spune:
mama, andreea, ce chef de vacanta imi fac pozele tale!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+
Mycya spune:
am sa pun si eu pozici cand imi cumpar un nou laptop ....deocamdata tastez de la al surorei mele ( e venit si ea cu noi in Germanica) ca al nostru e mort
i-a sfarsit zilele fetita noastra dulce si cuminte ![]()
deocamdata pozele facute pe acasa sunt pe cd-uri si mii greu sa ma apuc la scotocit prin toate ![]()
fug ca spala Andra cu rufele mele, proaspat spalate pe jos 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Adriana, bine punctat! 
si pt RB-BB, scumpica de ea, ii plac strugurii?![]()
Eu nu pot tine nimic la care sa ajunga V si sa nu traga. Chiar si fructele sunt sus, ca daca le vede, incepe PAPA-PAPA-PAPA, pana-mi face capul cat un TV (mare
).
Noi n-avem masele, doar caninii asta ne streseaza, cu adevarat.
Crisu',
pe Vladut Walker
. De-acuma sa te tii pozne. 

Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
bumblebee spune:
Mycya, welcome back!
Rody, ghici ce am la cuptor? (dar am uitat sa cumpar si nici nu am mai pus, plicul ala de budinca.., sper sa nu se rateze prea tare)
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
adrianaBuc spune:
bumble, pan azi nu ii placeau deloc. Adica rupea bobul de pe ciorchine si imi dadea mie sa mananc. Azi, probabil pentru ca l-a furat, adevenit foarte bun. ![]()
Mycya, bine ai revenit cu forte proaspete! Sa ne pui pozici cand poti.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+