Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza...

vin eu la cafea, diana . n-ai de ce sa-mi multumesti, cateodata avem nevoie de altcineva sa ne deschida ochii si sa ne arate drumul drept, chiar daca noi stim deja care e. s-a nimerit sa fiu eu cea care ti-a intins mana, dar putea fi oricare mamica draga, nu degeaba suntem un grup de exceptie!

Isa vad ca are mai nou tendinta de a se trezi la 7.30-8! normal, ca face kk peste noapte (sau catre dimineata) si vrea schimbata. ma tot gandesc ca o sa-i sara somnul cand o iau din patut s-o schimb si apoi sa-i dau lapticul. dar se pare ca nu. ea se intoarce iar pe burta si-si continua visele, doar eu bantui ca un zombi matinal

va invit la ultimele bucatele de praji, atat de mult le-a placut Mariei,lui tati si vecinilor , ca deseara sau maine dimineata au cerut s-o fac iar, sa probeze si mama (de parca nu ar avea vreme si in alte zile). eu cred ca mai vor ei

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Odata cu trecerea la o noua etapa din viata noastra si a copilasilor nostri,sper ca sinceritatea intre noi sa primeze,deoarece nu cred ca este frumos ca intr-un grup sa fie persoane prefacute.Minciuna are picioare scurte

parerea mea e ca ar fi bine sa nu rascolim sub covoarele altora, ca sigur si sub covorul nostru se gaseste ceva gunoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Odata cu trecerea la o noua etapa din viata noastra si a copilasilor nostri,sper ca sinceritatea intre noi sa primeze,deoarece nu cred ca este frumos ca intr-un grup sa fie persoane prefacute.Minciuna are picioare scurte

parerea mea e ca ar fi bine sa nu rascolim sub covoarele altora, ca sigur si sub covorul nostru se gaseste ceva gunoi

parerea mea e sa ne bucuram de ce avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Rody, m-ai innebunit cu prajitura!!!! Cam cat a durat sa o faci?

Piticul nu s-a trezit deloc azi noapte! La 7 m-am trezit eu, i-am facut lapticul si l-am luat din patutul lui n patul mare, langa mine, unde el a mai dormit destul de bine pana la 8, dupa care, pana pe la 9,s-a foit tare tare, dar el dormea .
Faza e ca pe partea camerei lui se izoleaza, asa ca o saptamana tot o sa-l mai aduc la mine.

Diana, V face F-ul nazal, si de multe ori isi scotea din greseala mucii din nas, eu saream cu servetelul, deci nu am vreun merit.

Mie mi se pare ca V imi spune si Nina, oare pt ca tac-su ma striga Alina?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Edit: am sters ca s-a interpretat gresit, vroiam sa zic ca fiecare dintre noi are cate ceva de ascuns dar se pare sa a iesit altceva.
daca am suparat pe careva.

Mergi la inceput

bumble, , la cat mai multe nopti din astea! Elise a strigat-o mult timp pe cumnata-mea ANINA (pe ea o cheama Alina), deci e posibil sa te strige pe nume

crispro, dar daca il lasi treaz si nu te mai chinui sa il adormi (ziua)? Incearca vreo 2-3 zile vezi ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mi se parea mie ciudat. ca de cateva zile tot aud NINA prin casa, am zis ca-s de-ale lui, dup-aia l-am auzit urland venind spre mine.
Acuma ma calareste, la propiu, s-a urcat pe mine si se tine de bluza mea de pijama.

Dar nu v-am spus faza faina. Cand am fost la Ostrov, la fina, seara, dupa dusuri/bai, il apuca pe V moftureala de nani si incepe sa ma traga de pantaloni, eu aveam pantaloni de pijama pe mine siii asa de bine a apucat de ei ca a tras si de chilot si a tras in jos de m-a lasat in veselia goala. Eram in camera cu tatal finutei.
How cool is that? Intr-o fractiune de secunda am si trat in sus de pantaloni, dar m-au trecut toate culorile pe chip.

La mare, la soare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, m-ai innebunit cu prajitura!!!! Cam cat a durat sa o faci?

o ora

Mergi la inceput

bumble, ce tare e V cu NINA

si faza cu pijamaua mi-o imaginez, eu o tineam pe Isa in brate (avea vreo 9 luni)si plateam la casa cumparaturile, vad ca se uita asa fix vanzatorul catre ea si zambeste, ma uit si eu la ea zambind si, cand colo, ea ma tinea de bluza si jumate sutienul meu la vedere! curcubeu m-am facut!! si-acum ma rusinez cand dau de tipul ala, ca ne salutam si pe strada. de cate ori zambeste am impresia ca rade de faza aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mi se parea mie ciudat. ca de cateva zile tot aud NINA prin casa, am zis ca-s de-ale lui, dup-aia l-am auzit urland venind spre mine.
Acuma ma calareste, la propiu, s-a urcat pe mine si se tine de bluza mea de pijama.

Dar nu v-am spus faza faina. Cand am fost la Ostrov, la fina, seara, dupa dusuri/bai, il apuca pe V moftureala de nani si incepe sa ma traga de pantaloni, eu aveam pantaloni de pijama pe mine siii asa de bine a apucat de ei ca a tras si de chilot si a tras in jos de m-a lasat in veselia goala. Eram in camera cu tatal finutei.
How cool is that? Intr-o fractiune de secunda am si trat in sus de pantaloni, dar m-au trecut toate culorile pe chip.

La mare, la soare!

bumble, mor de ras cand citesc postarile tale...ai un umor..

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput