Nasterea la Arcadia - Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Buna mamici si burtici...am revenit...dupa cum spuneam am intrebat-o pe tipa daca tati poate sa asiste la nastere si a zis, asa cu un ranjet in coltul gurii, ca poate dar costa 1000 ron...si eu asa as fi vrut sa fie prezent macar pe timpul travaliului..cica ajuta tare tare mult...din pacate am auzit bine, era si sotul langa mine deci nu mi s-a parut...nu mai stiu din ce sa scoata bani...si inca ceva...ati auzit ca au fost semnalate 2 cazuri de stafilococ auriu la Arcadia???azi 3 persoane mi-au zis asta...sa ne fereasca DD....nu vreau sa va sperii...speram sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

cineva imi spunea sa postez despre sarcina mea...va zic asa pe scurt..anul trecut in iunie am pierdut o sarcina,(altadata am sa va povestesc si patania asta...a fost demna de o telenovela) insa anul asta in ianuarie am ramas din nou insarcinata, iar sarcina asta a decurs bine cu mentiunea ca de la 4 luni mi se umfla picioarele ingrozitor iar acum, la 35 de sapt arata de parca ar fi niste painitze bine facute la cuptorul cu lemne..medicul care m-a supravegheat pan la 30 de sapt(Nemescu) mi-a zis ca circulatia sangelui e fff proasta...mi-am facut teste de urina si toate au iesit ok...bebelina mea(care apare la avatar...e un 4D la 25 de sapt si m-o apucat tensiunea cand am vazut ce bine seamana cu tat-su adica m-am bucurat)... era ok ultima data adik la 30 de sapt...sper maine sa-mi zica acelasi lucru...maine am prima programare la arcadia la dr.cacicovschi....si apropo...ar trebui mai intai sa inchei contractul cu ei si dupa sa ma prezint la control sau se poate sa-l inkei si dupa control???voi ce stiti??...pupici la burtici si la mamici...s-auzim de bine

Mergi la inceput