Heeelp !!! Ecografie, analize catelusa bolnava

Heeelp !!! Ecografie, analize catelusa bolnava | Autor: manuelacrina

Link direct la acest mesaj

Catelusa mea are aproape 2 ani jumate (coker auriu) si de 2 zile nu manca mai nimic si nu mai era asa vesela, chiar a slabit brusc. Azi am dus-o la vet. si i-a descoperit o "excrescenta" in zona abdominala, vet. zice ca ar fi cancer ... nu stiu de ce nu l-a descoperit acum cateva luni la ultimul vaccin ; i-a facut vreo 3 injectii si peste 2 zile merg iar la injectii...
... mi se rupe sufletul cand o vad asa , este o partenera de joaca f dragalasa si prietenoasa pt mine si fetita mea ...

Va rog sa ma ajutati :

1. imi puteti recomanda o clinica veterinara bine utilata unde as putea sa-i fac o ecografie si analize specifice pentru a depista sigur natura "formatiunii"

2. in cazul in care este totusi cancer operatia o poate salva ? ... sau care ar fi sansele ?

Va multumesc mult !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna, Manuela. Imi pare rau ca treci prin asa ceva....este tare trist.

Eu imi duc catelusii www.medicalvet.ro/index.php?job=chirurgie" target="_blank">aici. Am trecut si noi printr-o operatie tare grea, cu final fericit. D-na Dr. Alice (nu imi amintesc numele de familie) este exceptionala.
Succes si sanatate multa catelusei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Multumesc mult Catalina. ... ti-am trimis PM.

... mai astept recomandari de clinici/doctori vet. mai din apropierea mea, sector 1, zona de nord; ma gandesc ca voi avea multe drumuri de facut acolo ...

Mergi la inceput